Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Летище Варна-Албена, как?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Летище Варна-Албена, как?

Колеги и особенно варненци дайте съвет. В петък кацам към 10 ч. на летище Варна и трябва да стигна до Албена. Рових се навсякъде но така и не разбрах - как е най лесно? Предполагам с такси, но как са с цените "жълтите хищници" точно на летището? Да не ми излезе колкото полета от София?
    Или има някакъв автобус до Албена. Не намерих такъв в нета!
    יעבור
    «И това ще мине»

До: Летище Варна-Албена, как?

Има автобусчета и маршрутки, но за съжаление незнам във Варна от къде точно тръгват ...
    Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Колега направо от летище Варна за Албена едва ли има маршрутка.А такситата са главорези но можеш да се разбереш с тях на някаква сума по приемлива.
      Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

В 10 часа имаш впредвид сутринта ли?
        Мога да предложа 2 варианта .
        1.Ако е 10 00 с радост ще дойда и ще ви закарам
        2.Ако не мога да се освободя или е 22 00 ще намеря и изпратя НОРМАЛНО такси!!!
        0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Автобуси най вероятно от автогарата. Такси от летището е скъпичко (все едно да хванеш такси на Златните), таксиджиите са най-безскруполните хора по морето. Има нормален автобус на градски транспорт от летището до автогарата. Ако не бързаш особено или не се мислиш за баровец можеш да ползваш градски транспорт. Уточни дата и час на пристигане, кой петък (12.06.2009) в 10:00 или 22:00 часа.....ако съм свободен с удоволствие ще те закарам.

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
            Колеги и особенно варненци дайте съвет. В петък кацам към 10 ч. на летище Варна и трябва да стигна до Албена. Рових се навсякъде но така и не разбрах - как е най лесно? Предполагам с такси, но как са с цените "жълтите хищници" точно на летището? Да не ми излезе колкото полета от София?
            Или има някакъв автобус до Албена. Не намерих такъв в нета!
            Има автобус - 409, от аерогарата до Златни пясъци. Спира и на автогарата. Маршрутките до Балчик са бая начесто (май през летния сезон - на половин час). А от Златните и на стоп ще стигнеш до Албена, движение има.
            http://gtvarna.free.bg/liniq409.htm
            http://avtogari.info/regional.php?ob...80%D0%BD%D0%B0

П.С. гуглять можно....
            Ако имаш някакви ядове звънни...
            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Другия вариант е Албена Транс ако посрещат в този момент чартъри да говориш с шофьора и да са качиш.
              only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Кацаш на летище Варна. Взимаш автобус за Варна номер 409. Слизаш на автогарата /питаш хората за частната автогара - на 100 метра от спирката на която слизаш/. Отиваш до нея и питаш за бус за Албена или поне за такъв който минава до там наблизо. Има ги и двата варианта. Доколкото помня има на всеки 30-45 мин. Цена около 10-15лв.
                Успех.
                Внимавай на спирката и пътя до автогарата- има си контингент понякога.
                Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Колеги благодаря на всички. Пристигам в петък 12-ти в 10.30 сутринта със семейството. За автобуса знам - ползвал съм го миналата година и е вариант. Ама ако е 35 градуса жега и като знам колко време се пътува до Варна, а после и до Албена с прехвърляния ми примъчнява!! Мислех за някаква директна маршрутка или автобус, ама явно няма да ме огрее!
                  А виж ако има автобус на Албена транс ще е шестица от тотото! Ама не е сигурно!
                  А на колегите keeway и bodo благодаря от все сърце за предложението да ме закарат, но това си е сериозен ангажимент за 1-2 часа и би ми било неудобно да ви ангажирам и отвличам!
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Идваш на почивка , ще имаш багаж.
                    От София до Варна ще пътувате 45 мин и после още 1-2 часа с автобуси до Албена???

Да се чуем утре и да го организираме !

0898 600634 Красимир
                    0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Маршрутките за Албена не тръгваха ли от " Македонски дом " ?
                      ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                      WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                        Маршрутките за Албена не тръгваха ли от " Македонски дом " ?
                        Някога. Сега там е паркинг

Коментар

колега не рискувай с тия самолети - вземи си колата и "не се занимавай с глупости"
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                            колега не рискувай с тия самолети - вземи си колата и "не се занимавай с глупости"
                            Следващия път е 100% с колата, ама сега само за 3 дни реших да пробвам със самолета!
                            יעבור
                            «И това ще мине»

Коментар

Обади се на Краси, иначе със семейството и багажа ще полудеете по автобусите, а такситата определено ще прескочат стойността на полета до Варна....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X