Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за BMW

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за BMW

незнам дали е уместно да пиша такава тема тука но не ми се регистрира в други форуми заради един въпрос надявам се и тук да има отговори на въпроса ми не намериь подходящ подфорум и затовя я публикувам тук

Та вече по въпроса в момента имам 525тдс 97г не мога да се похваля че поддръжката е евтина даже обратното бих казал само че сега съм навит на 730д Е38 около 99г с колко може да е по скъпа поддръжаката на 7-ма серия ако е 725 за двг ми е ясна поддръжката ама за 3 кила мотора не ми е а също така и по ходовата част?

До: Въпрос за BMW

Сметката е елементарна от 97 до 99 са 2 години,от 5 серия до 7-ма пак са две еденици.Та значе 2х2=4 това е отговора,ще е 4-ри пъти по скъпо.Само според мен де,защото ако питаш някои Германец най- вероятно ,ще ти каже ,че това е автомобил за богати хора нищо,че е стар.

Коментар

До: Въпрос за BMW

За баварец не мога да ти кажа,но ако ти вьрши работа от Е до S е около 30% разлика,за някои неща до 50% в зависимост от мотора.При теб разликата в моторите не е голяма,годините и те и лично на мен много ми се вижда 4 ПЬТИ по-скьпо.Сьс зор двойно може и да го докара,ма 4 пьти горница................ще ти трябва още един мотор в багажника и да е 6Х6 поне.
      Това е мнение от мен,аз един Баварец сьм карал и не повтарям вече,но знам,че мерак с пари се гаси.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X