Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Забравяте къде паркирате ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Забравяте къде паркирате ?

Колеги, ето един интересен според мен начин да си намерите колата ако забравите къде я сложихте

Изглежда, че това показва и къде ви е хотела или каквото друго му зададете като координати.

http://www.cutebitz.com/ecco_pocket_gps.htm

Извинявам се ако е на грешното място темата.

До: Забравяте къде паркирате ?

Първоначално публикуван от experriment Преглед на мнение
    Колеги, ето един интересен според мен начин да си намерите колата ако забравите къде я сложихте

Изглежда, че това показва и къде ви е хотела или каквото друго му зададете като координати.

http://www.cutebitz.com/ecco_pocket_gps.htm

Извинявам се ако е на грешното място темата.
    Е, то и Гармина запомня къде си паркирал...ако не те досрамее да го включиш и да я търсиш. Майтапа настрана, аз съм си губил така колата някога в Стара Загора.....то едни прави улици само, така и не запомних къде съм я паркирал. Добре, че имаше патрулка на Народна милиция , та ме качиха и след половин час обикаляне я намерихме. Умряха от смях полицаите, ама и аз бях само на 19..... Не си поискаха нищо..... Друго време, друг свят........

Коментар

Е то ние скоро съвсем ще забравим да мислим, като си носим и GPS, че да ни покаже къде ни е GPS ът в колата.
      Пиите ноотропил че да ни се уросяват мозъчните клетки превантивни мерки. То и аз съм тръгвала с колата и съм я забравяла на центъра, добре че ми е била наблизо, пък и бяха времена когато паркингите бяха безплатни и имаше къде да се паркира на центъра.
      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

От тия трява да купя ено за бащами че неможе да си намери колата като я паркира някъде из паркингите по летищата
        Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
        [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Аз - най-редовно. До не много отдавна карах трабант, който ми струваше 1/6 от заплатата. Намирах си го, но докарвах колегите си до нервни сривове - АХ, КОЛАТА...! Сега положението е същото, въпреки, че колите ми вече са по-скъпи - едната 1, а другата 2 заплати. Просто не мога да си променя мисленето заради някой дръгел.

Коментар

И аз срам, не срам... ще си призная, че като паркирам в непознат град, си чуквам една точка в GPS-а... за всеки случай... Рядко се налага да я ползвам... ама понякога много помага .
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
              И аз срам, не срам... ще си призная, че като паркирам в непознат град, си чуквам една точка в GPS-а... за всеки случай... Рядко се налага да я ползвам... ама понякога много помага .
              Аз пък си записвам адреса - улица, номер, като зарязвам кошника в непознат град. GPS ползвам отскоро, и нямам навици.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Аз - най-редовно. До не много отдавна карах трабант, който ми струваше 1/6 от заплатата. Намирах си го, но докарвах колегите си до нервни сривове - АХ, КОЛАТА...! Сега положението е същото, въпреки, че колите ми вече са по-скъпи - едната 1, а другата 2 заплати. Просто не мога да си променя мисленето заради някой дръгел.
                Да ти имам заплатата

Коментар

Аз колата си я търся и сутрин пред блока - никога не помня къде съм я паркирал. Сега поне е висока, та я намирам лесно.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                    Да ти имам заплатата
                    Заплатата не е интересна. Виж, колите са.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X