В тази тема искам да се обърна към мъжката част от форума. Не искам да обидя никого, просто правя едно статистическо изследване и вашата помощ ще бъде незаменима. Посочвам петте най-често споменати професии, а вие можете да предложите и други! Само да допълня, че под палави имам предвид такива с които сте, а не само ви се ще.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ТОП 5 на най-палавите професии за жени
Свий
X
-
ТОП 5 на най-палавите професии за жени
103сервитьорка29.13%30танцьорка45.63%47продавачка в магазин3.88%4телeвизионна асистентка1.94%2стюардеса19.42%20Последно редактирано от batko_benny; 31-05-09, 21:17.Тагове: Няма
-
До: ТОП 5 на най-палавите професии за жени
Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнениеКъде ги посочваш, с пръста ли?
И това, тогаз!
Коментар
-
Само да вметна, че според доста мъже, най-палавата професия е секретарка, също медицинска сестра, аа и да не забравяме учителкатаКръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеСамо да вметна, че според доста мъже, най-палавата професия е секретарка, също медицинска сестра, аа и да не забравяме учителкатаИначе като събера повече мнения ще променя листа! Секретарка е добре! Ще я включа, само да видя коя ще отпадне!
Коментар
-
Това за медицинската сестра е мит...фантазия на болния...
Като лежах в ортопедията на Пирогов един месец и ми носеха уринатора, се убедих че няма нищо еротично!
Само докторите берат тия ябълки на греха...
Но за стюардесите съм чувал много хубави неща!
С пилотите разбира се, не с пътниците!
Коментар
-
Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеСъжалявам, моя сегмент отсъства...ТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
-
Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеСъжалявам, моя сегмент отсъства...
Коментар
-
Нещо нищо не разбирам
Години наред съм учил младите колежки, че когато продават (особенно скъпи стоки) акта на продажбета за клиента трябва да изглежда като че си се родили именно за да го обслужиш, .....но той е само клиент чиито пари трябва да се вземат.Същото е и за сервитьорката, и стюардесата... компетентно, любезно, топло....до границата на професията.....другото са легенди и мечти
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
И моя сегмент отсъства, но... щом е за нАуката, гласувах.
А къде са ... депутатка, министерша, президентша, данъчна служителка и други подобни, както и майките, жените и дъщерите на мъже с такива професии..... Те са най-споменавани в "еротични" фрази.О899 2б2 1З2
Коментар
-
Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнениеИ моя сегмент отсъства, но... щом е за нАуката, гласувах.
А къде са ... депутатка, министерша, президентша, данъчна служителка и други подобни, както и майките, жените и дъщерите на мъже с такива професии..... Те са най-споменавани в "еротични" фрази.
Ти с колко от тях си бил? Все си мисля, че на десет от посочените от мен, не ти се пада повече от една министерша.Последно редактирано от batko_benny; 31-05-09, 22:52.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар