Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разправям ви аз, че сме траки...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разправям ви аз, че сме траки...

Чудя се, тия нашите, ъъъъ по-тъмно зелени съграждани, по-траки ли са или по-финикийци....

Освен това ми се губят 2%.
    Братята македонци ни викат "татари". Нещо се пообъркАх.
    Да сме татари, да сме татари... колко да сме татари? Най-много 2%.

И не разбрах, какви корени вадят при тази операция...
    Квадратни ли, на мъдреци ли....

Хубаво са решили да си турят 22-метров паметник на Сашко. Но не е достатъчно, според мен.
    Всеки истински македонски патриот трябва да си тури по един поне 22сантиметров такъв на най-свидното място.
    Последно редактирано от gadeff; 01-06-09, 14:36.
    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Сашо Филипов е велика личност.Но остава въпроса дали следва колкото и някой да е велик ,да му издигаш паметник знаейки за изключително мощната бисексуалност/щото и да се е женил май няма данни да е консумирал брака/.
      Иначе има два варианта гена им да се измести от едно място на друго.Или когато Симеон Велики е разорявал Беломорието през година да са бягли натам към днешна Македония или пък да е имало курорти които да са привлекли масово хората към Охридското езеро.
      Ама щом учените казват трябва да им се вярва.Само сега някои да не поиска Тракия на 6-7 морета,щото от тогава има и карти и не сме ги рисували ние.
      Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
      "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
      "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Колеги, моля не се увличайте - темата още не е в кошчето.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Колеги, моля не се увличайте - темата още не е в кошчето.
          Какво чакаш?
          Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Айде, да видите хаир.

Коментар

Докато ние си правим майтапи, хората си наемат професионални компании за лобиране(не говоря за тези псевдогенетични изследвания). Най-малкото: не е смешно. Преди две години Гърция протестира заради писания във FYRM (за мен са това на този етап)учебник по история, където пишеше, че 2/3 от територията на Македония са окупирани от България и Гърция. Някой да се сети от нашите да си отвори устата? Не. Въпрос на време е кога ще ни бъде официално заявено "отгоре", че не зачитаме малцинство у нас. И тогава ще видим как ще се смеят шегаджиите!

Коментар

Първоначално публикуван от Еmil Преглед на мнение
                Докато ние си правим майтапи, хората си наемат професионални компании за лобиране(не говоря за тези псевдогенетични изследвания). Най-малкото: не е смешно. Преди две години Гърция протестира заради писания във FYRM (за мен са това на този етап)учебник по история, където пишеше, че 2/3 от територията на Македония са окупирани от България и Гърция. Някой да се сети от нашите да си отвори устата? Не. Въпрос на време е кога ще ни бъде официално заявено "отгоре", че не зачитаме малцинство у нас. И тогава ще видим как ще се смеят шегаджиите!
                Ще ни го кажат, ако решат, с или без професионални усвоители на бюджет. Та полза никаква.

Коментар

Е, не. Това не го приемам за точно. Просто е плод на недалновидна политика на по-предишни етапи. Някак си се увлякохме в натягане, без много мисъл на кого и защо. Обект сме на презрително отношение. А лобизмът е много сериозен начин за налагане на интереси. Но е неупотребяван на практика у нас. Всичко е въпрос на интереси и на предлагане и търсене.

Коментар

Юлиииии де си бре, спамят ни коша!!!!
                    Колега Емил, тя, тази "романтична част от нашата история", "географска област" или както ти и гърците я наричате "FYRM" сме я дъвкали и ще си я дъвчем в мноого други теми, например:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E4%EE%ED%E8%FF

Тука сме я гризнали между другото, докато сновните играчи в коша пият две ракии и наточат клавиатурите за да коментират процентното отношение на "египетски" гени, примерно.
                    Не мисля, че може и трябва да се вземат насериозно изхвърлянията на комшиите...

Коментар

О.К. съгласих се! Май се впрегнах повечко, че ме дразнят с тъпотиите си!

Коментар

A сега сериозно.Тия, дето се пишат македонци, са си македонци. Нито поввече, нито по-малко, отколкото странджанци са странджанци, или добруджанци, добруджанци...
                        Друг е въпросът с гените... Забрави за български! От оная малка група прабългари, почти нищо не се е запазило, освен името, не без заслугите на Борис I. Колкото и невероятно да изглежда, през последните 8-10 хиляди години, винаяги сме си живяли ние... Най-първо келтите праеха някакви опити, а уж сме от един род. После дойдоха римляните, та станахме римска провинция, после византийска, в последствие, няколко пъти... После българите дойдоха и даже държава спретнаха, след тях турци... че и руснаците се пробваха два пъти... И какво от това, идват и си отиват, а ние си оставаме...
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

+1 с малката уговорка, че за последните 8-10000г Тракийската низина е била поне два пъти доста количествено обезлюдявана. За столетия.

Така че, не само тук сме си все същите, ами и сме възниквали няколко пъти от нищото.

Аналогично с добруджанците, от които трябва да съм и аз.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            +1 с малката уговорка, че за последните 8-10000г Тракийската низина е била поне два пъти доста количествено обезлюдявана. За столетия.

Така че, не само тук сме си все същите, ами и сме възниквали няколко пъти от нищото.

Аналогично с добруджанците, от които трябва да съм и аз.
                            Още малко и ще трябва да се извади ценното от боклука.
                            Що така бе хора? Нова тема-пълниме я със спам, отива в коша, шефа на боклука го нема никакъв, и изведнъж-постове по същество, при това смислени и даже много сериозни.....
                            Не сме траки. Българи сме си. Е.
                            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                            Вальо
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                              Още малко и ще трябва да се извади ценното от боклука.
                              Що така бе хора? Нова тема-пълниме я със спам, отива в коша, шефа на боклука го нема никакъв, и изведнъж-постове по същество, при това смислени и даже много сериозни.....
                              Не сме траки. Българи сме си. Е.
                              Така е Вальо, като нагазиме до уши в боклука и почваме да творим красоти.
                              Прав си, българи сме.
                              Както казал шопът пред клетката на жирафа: Е те, таково жувотно нема.
                              Е, те таково жувотно като нас нема.
                              Серем на метеното, на насраното отглеждаме най-хубавите цветя....
                              Абе, обичаме да ни е трудно...
                              Прави, на хамак....

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                                през последните 8-10 хиляди години, винаяги сме си живяли ние... Най-първо келтите праеха някакви опити, а уж сме от един род. После дойдоха римляните, та станахме римска провинция, после византийска, в последствие, няколко пъти... После българите дойдоха и даже държава спретнаха, след тях турци... че и руснаците се пробваха два пъти... И какво от това, идват и си отиват, а ние си оставаме...
                                Говориш така,сякаш си присъствал на тези събития, през послдните 8-10хил. години
                                Доста си запазен
                                Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X