Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пазете се от сиви коли!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Пазете се от сиви коли!

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
    @Детелина 74, не искам да го приемаш като заяждане. Виждам, че си отскоро тук и явно още те тресе форумен ентусиазъм /в което няма нищо лошо/. Ама недей да качваш като тема всяка новина, която копнеш отнякъде, или пък статия, която ти се вижда, че има някаква връзка с автомобили. Затова си има RSS. Даже вече и аватар му сложиха /след предложение от моя страна, че да не се чувства пренебрегнат /. Така олеква този форум и се пълни с глупости. Повярвай ми, че съфорумците са достатъчно грамотни, за да могат сами да си прочетат в нета, каквото ги интересува - няма нужда ти да им го качваш и то точно тук. Който се интересува от такива "новини", ходи на съответните места в нета и си ги чете, а който не се интересува, се чуди и се чеше какво правят в този форум толкова започнати от теб теми, в които всъщност не се вижда нищо съществено и полезно за останалите от форума. Пак се извинявам и не искам да те засягам, но вземи се спри малко, защото макар и индиректно, това започва да прилича на спамене.
    Благодаря,но имате и опция да изпращате ЛС........,така,че явно ме е хванал "форумен ентусиазъм".Нямаше нужда това,което написахте да се чете от всички,което само и единствено мене ме засяга това,което сте написали,ами просто не четете моите постове и това е.Точка.

Коментар

Да. Права сте. Извинявам се - не съобразих. Истината е, че за целия ми престой тук, практически не съм пращала ЛС, само съм отговаряла, като ми пишат и направо изключих за тази възможност.

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
        Да. Права сте. Извинявам се - не съобразих. Истината е, че за целия ми престой тук, практически не съм пращала ЛС, само съм отговаряла, като ми пишат и направо изключих за тази възможност.
        А,и преди да пускам теми,винаги се консултирам с Модератор за това което ще пусна като тема,но уви,минава почти цял ден докато получа отговор,и за това така се получава,като ги пускам без допитването им.Ако съм сгрешила и обидила някой,някого,моля за това да бъда извинена от всичките си съфорумци,а също така и от господата Модератори,за което се извинявам,все пак хора сме.

Коментар

Леле, значи аз съм много опасна . Преди карах сива кола, а сега съм с бяла
          [SIGPIC][/SIGPIC][FONT=Arial Black][COLOR=RoyalBlue][COLOR=DeepSkyBlue] По-добре да те мразят за това, което [B]СИ[/B], отколкото да те обичат за това, което [B]НЕ СИ[/B] !!![/COLOR] [/COLOR][/FONT]8)

Коментар

Хм, съмнява ме, че статистиката им не е вярна, а по-скоро правена както колегата batko_benny спомена по-горе. Защото преди време четох подобно проучване и за най-опасни и невиждащи се през лятото бяха посочени колите с тъмни цветове, а всички с ярки цветове-червено, жълто, синьо и пр. посочени за най-безопасни откъм виждаемост и лете и зиме.

П.П. и тъй като сме си в спама, можем да коментираме, колкото си искаме
            Последно редактирано от Фани; 27-05-09, 16:46.
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
              Хм, съмнява ме, че стаистиката им не е вярна, а по-скоро правена както колегата batko_benny спомена по-горе. Защото преди време четох подобно проучване и за най-опасни и невиждащи се през лятото бяха посочени колите с тъмни цветове, а всички с ярки цветове-червено, жълто, синьо и пр. посочени за най-безопасни откъм виждаемост и лете и зиме.

П.П. и тъй като сме си в спама, можем да коментираме, колкото си искаме
              Е нема да се съглася с проучването което цитираш. Я като си караш лятото, виж кои коли по се забелязват и кои не
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Детелина 74 Преглед на мнение
                А,и преди да пускам теми,винаги се консултирам с Модератор ........
                Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

А,и преди да пускам теми,винаги се консултирам с Модератор ...
                  Аз па ходя на врачка... За това имам малко пуснати теми

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                    Аз па ходя на врачка... За това имам малко пуснати теми
                    Цаката е да имаш връзки с модерацията
                    Кинти по врачки ще даваш.....
                    Daddy's girl! Always & Forever!
                    Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

А,и преди да пускам теми,винаги се консултирам с Модератор ........
                      LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                        Супер модерите да мълчат, при вас съветите са платени

П.С. Каква е тарифата??? Виждам алкохолец пийвате - количества, предпочитани марки
                        Последно редактирано от Zorka; 27-05-09, 17:10.
                        Daddy's girl! Always & Forever!
                        Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                          Супер модерите да мълчат,при вас съветите са платени
                          Ще търсим колеги/колежки/ с връзки като трябва да се пазим от свирепи Модове. А за пускане на тема кво да ги питаме, те пак си ни "благославят" на ум. Надявам се да не Ви пука много, защото някои превръщат случките във форума в лична драма.
                          Последно редактирано от maxxx; 27-05-09, 17:46.
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                          http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                            Пепи, ще се пропиеш...
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Спамери сте Всички
                              Тази тема се превръща в една от най-големите, а не мисля, че заслужава.
                              Ще взема да ви пусна тема "Мокро ли е когато вали" и съм сигурен, че ще мине всички рекорди по "смислени" постове.
                              Забавлявайте се

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                                Спамери сте Всички
                                Тази тема се превръща в една от най-големите, а не мисля, че заслужава.
                                Ще взема да ви пусна тема "Мокро ли е когато вали" и съм сигурен, че ще мине всички рекорди по "смислени" постове.
                                Забавлявайте се
                                Е как ше е мокро ... Чакаме я

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X