Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предсказанията на Ванга 2008

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Предсказанията на Ванга 2008

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
    Тук религиозни дискусии не са позволени.

А за мъртвите или добро или нищо - нали така?
    Мойто е диск
    усия а въпроса къв е
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
      Мойто е диск
      усия а въпроса къв е
      Наборе , не знам кво си писал , ма Цвети е права - за умрелите или добро , или нищо ! Ти за Тодор Живков да си видел да пиша нещо ?
      ... да не говориме , че кака Люси навремето беше първа дружка с Ванга ....
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Кой ме изтри и защо?Нали ушким има плурализъмИ що че вервам че Ванга е ВЕЩИЦА!А не е ли?Абе вие християни ли сте ?И ако сте християни каква е Ванга за вас КАКВА замислете се То и Мохамед е пророк ми да се обърнем към негоИ не трий истината а отговори
        до колкото знам , Ванга не е имала нищо общо със религиите , на въпрос дали е виждала господ тя одговаря че господ не е виждала и които твърди че е виждал господ значи лъже , казва природа има но господ не съм виждала , казва да имаме вяра но също не казва във какво да вярваме , дали е вещица незнам но има, може би стотици хиледи примери че тя е знаела всичко което иска , за протокола и аз не съм вярващ във религиите

не приемаите думите боквално , живота не е книга или образовани , живота е радост , и всичко което го нарушава е ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, приятно четене http://vbox7.com/play:07c7db2b
        Последно редактирано от Юли; 25-05-09, 00:55.
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Силно се съмнявам някоя от тези ИЗМИСЛИЦИ да е предсказание на Ванга!
          Погледнете само:
          В северното полукълбо ще изчезнат всички растителни и животински видове, нова болест - стареене за секунди, изкуствени слчнца, киборги... Моля ви се!
          Като го прочетох това не знам да се смея ли, да плача ли... Аман от пумията дето разни драскачи я съчиняват за жълтата преса!
          Нямам думи просто!

Коментар

Първоначално публикуван от mendi Преглед на мнение
            Силно се съмнявам някоя от тези ИЗМИСЛИЦИ да е предсказание на Ванга!
            Погледнете само:
            В северното полукълбо ще изчезнат всички растителни и животински видове, нова болест - стареене за секунди, изкуствени слчнца, киборги... Моля ви се!
            Като го прочетох това не знам да се смея ли, да плача ли... Аман от пумията дето разни драскачи я съчиняват за жълтата преса!
            Нямам думи просто!

Аз да ви светна, че това не са предсказания, а само едно и то е новия трейлър на Терминатор 4 Salvation

Коментар

Аз пък не мога да проумея факта, че тази тема е пусната от модератор. Който по подразбиране трябва да се грижи да не се пускат глупости.

Сега се усетих, че сме в коша. Точното място за такава тема!
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Аз пък не мога да проумея факта, че тази тема е пусната от модератор. Който по подразбиране трябва да се грижи да не се пускат глупости.

Сега се усетих, че сме в коша. Точното място за такава тема!
                Нека се съглася с вас, като добавя че посоченият от вас модератор е пускал и по глупави теми ! Изглежда това му е някаква черта ...

Коментар

Оф, ся па и фенове на сериозните теми...колеги, ставате за...офицери. Изпихте ли си оцета сутринта? Я по-весело в живота, и без това е кратък. Темичката е много яка, напомня ми на "проблем 2000". Пушете, пийте и си носете новите дрехи , разликата е ....15 мин. Браво на модератора, пуснал темата, колкото повече веселяци-модератори, толкова по засмян форум.

Коментар

Ще се съгласите я, щом като знаете какви теми е пускал въпросният модератор Преди малко набързо прегледах мненията на Астерикс, и само някакви карти и гармини видях. Пък там съм пълен индианец, в най-чистият вид, та не мога да преценя колко е голяма глупостта на глупавият модератор...

Мир и любов! Форевъ

Коментар

Ще се съгласите я, щом като знаете какви теми е пускал въпросният модератор Преди малко набързо прегледах мненията на Астерикс, и само някакви карти и гармини видях. Пък там съм пълен индианец, в най-чистият вид, та не мога да преценя колко е голяма глупостта на глупавият модератор...

Мир и любов! Форевъ
                      Ееееее,бутни малко кавалеризъм...Жътвата/ечемик,жито/ е далечко,що с хедерите/дето в царевичака им е силата/...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                        Ееееее,бутни малко кавалеризъм...Жътвата/ечемик,жито/ е далечко,що с хедерите/дето в царевичака им е силата/...
                        Бутнах бе, още ли трябва?
                        А иначе съм кавалерист

Коментар

Първо не ви ли направи впечатление че тези неща са пуснати на руски.Защо?Ако на някой не си вършил добро защо ще те споменава?Всичко е пари за да пускат тези неща значи агент Ванга добре си е вършила работата.А и споменът занея върши добра работа на една банда мерзавци нарекли се ДС.Не ви ли прави впечатление как си траят църнокапцитеА може оная шушумига Галактин ли беше и брадат пръч да търчи да не влезе ПАПАТА че не било каноничноа за Ванга и дума не обелва така наречената Българска„била е Българска“православна„илюзия“ църквасборище на слуги на САТАНАТА СИТЕ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТЧаои мислете
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Бутнах бе, още ли трябва?
                            А иначе съм кавалерист
                            Тъй бива...

Първо не ви ли направи впечатление че тези неща са пуснати на руски.Защо?Ако на някой не си вършил добро защо ще те споменава?Всичко е пари за да пускат тези неща значи агент Ванга добре си е вършила работата.А и споменът занея върши добра работа на една банда мерзавци нарекли се ДС.Не ви ли прави впечатление как си траят църнокапцитеА може оная шушумига Галактин ли беше и брадат пръч да търчи да не влезе ПАПАТА че не било каноничноа за Ванга и дума не обелва така наречената Българска„била е Българска“православна„илюзия“ църквасборище на слуги на САТАНАТА СИТЕ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТЧаои мислете
                            Наборче...,не съм тесногръд,но това отгоре е силаж.Не се сърди,ничии разровени кокали не са се възродили и поправили грешките си приживе...

Тази тема/?/ няма ли кой да й подари катинар...?

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              Тъй бива...Че се рашириш постепенно

Наборче...,не съм тесногръд,но това отгоре е силаж.Не се сърди,ничии разровени кокали не са се възродили и поправили грешките си приживе...

Тази тема/?/ няма ли кой да й подари катинар...?
                              Нали немааш връзка с некои хора?Най важна е истината другото го з...би
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Нали немааш връзка с некои хора?Най важна е истината другото го з...би
                                Тва първото отде го изкопа бре, възмутих се от неграмотния си правопис.
                                А за истината-с криви думи никога не става права...!Последното преди да го напиша,си върнах малко лента от изживяното.Пак така!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X