Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вандализъм

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вандализъм

Днес към 17:00 бях сполетян от поредната простотия на хората.След като си напаравих шнорхел на джипа излезнах по задачки в кв.Люлин.Паркирах на един паркинг и като се връщам какво да видя.Тръбата за щнорхела липсва.Отварям капака да видя да не се е отскубнал може би съм ослепял да не видя как пада?И сега съм с един измислен маркуч от системата за затопляне на газовете на мотора.Какви хора има.Човек да си направи нещо и да му го свалят.Дори неможах да му се нарадвам.На джипа седя точно 1-час.
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

До: Вандализъм

Много гадно, на еидн пряител му откраднаха колелото купи го и след 2 дена го закачил за един стоп на центара и му срязали закопчалото и го откраднали. такива хора с кол да ги убиваш
    Последно редактирано от Пенко; 08-05-09, 22:19.
    Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
    [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

мангустите за секунди отнасят всичко метално
      трябва доста здраво да захванеш всичко, за да не успеят да го свалят.

Коментар

Добре де , а последната мода в Надежда просто ти вкарват тухлата през прозореца , нищо не взимат счупиха ми три стъкла на колата. За седмица съм четвъртия пострадал от блока, място за паркиране колкото искаш!

Коментар

В София май има някаква "мода" за вандализъм по колите. От това да ти свалят и извият рамената на чистачките до шнорхела на колегата. Личи си, че е вандализъм с цел не облага, а с цел да се прави мръсно. Хлапетий предполагам, които намират това за забавно. Може и да се снимат с телефоните, после да се хвалят кой какво е "постигнал". Като живях в Англия имаше такава "мода", но беше на тема закачки и гаври с случайни минувачи.

Всеки от нас е пъхвал картоф в ауспуха на някой трабант пред блока едно време, но това, което се случва сега е наистина брутално.

Дебнене му е майката според мене, и като се хване един такъв или банда, колкото и кофти да звучи, спукване от бой и поле да разказва, как са го претрепали, а не как е изкормил чистачките и как оня ся ще се набута 500лв. Както е тръгнала мълвата, че обикалят такива гамени, така и ще тръгне мълвата сред тях, че се пребиват такива гамени.

Пред нашия блок преди редовно се крадяха касетофони (по-различно е, защото крадат за пари, било то за наркотици, хляб или дрехи). Дебнахме ги седмици, всички съседи мобилизирани, ако някой чуе или види нещо, буди всички, независимо в колко часа.

Нямаше набези години наред и преди месец ми разбиха колата за да вземат касетофона. Така беше вкаран, че не са го изкормили. Лепнах табели на всички прозорци и върху касетофона - "ще ви дебна, ще ви хвана, ще ви избия". Не знам дали е имало ефект, но сега, ако ми е пред мене тоя дето с ръчичките си ми е пипал из колата, бедна му е фантазията колко по-добре ще му е в ареста.

Коментар

А варианта да са двама и те да те спукат от бой защо не съществува?

А това с тръбата си е съвсем с цел облага според мен Неръждавей ката не е евтина

Коментар

Как да не съществува вариянта за двама. И за трима...и четерима съществува.

Коментар

Първоначално публикуван от ifchon Преглед на мнение
                А варианта да са двама и те да те спукат от бой защо не съществува?

А това с тръбата си е съвсем с цел облага според мен Неръждавей ката не е евтина
                А за тръба метровка, чувал ли си?
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Шшшт тихинко,че агентите на Гешев бдят.Трябва не с лошо,ако ги видиш даже им помогни в разглобяването,по-възпитано е.Какви са тия вакханалий,те и престъпниците са хора с нежни души.

Коментар

Дебнене му е майката според мене, и като се хване един такъв или банда, колкото и кофти да звучи, спукване от бой и поле да разказва, как са го претрепали
                    Накрая ще те осъдят за телесна повреда

Коментар

На мои колега му чупиха 3 пъти задно стъкло.
                      виш к'фо нешто е.......

Коментар

За втори път само за една година ми разбиват ключалките на колата на паркинга пред блока. Първият път бяха изтръгнали радиото, което е стотина лева, заедно с цетралната конзола. Откраднали бяха очила с диоптър, фенерче за левче и най-нагло си бяха хвърлили изкривената отвертка пред колата. Полицаите отказаха да дойдат на оглед, щото нямали бензин. Закарах колата пред районното. Един я оцапа с графитен прах и констатира, че няма годни следи, като добави, че това което гледаме по филмите нямало нищо общо с действителността.
                        Преди седмица стана вторият опит - този път щетите са само ключалките и напукана боя около тях. Централното заключване бачка.
                        Очертава се обаче поредното ходене по мъките (застрахователите) защото колата трябва да се снима отново със сменените детайли и оправена. Иначе не поемали отговорност при кражба.
                        Така ще си загубя няколко дни по завеждане на щети, сервиз и поне 200 лева (защото няма да ми изплатят всички разходи) заради безнаказаните вандали. Дано им изсъхнат ръчичките или имат късмета да ги побарам аз или някой друг потърпевш...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X