Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Котка роди куче!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Котка роди куче!

Домашна котка родила странно потомство в град Левски. Едното от трите й малки поразително прилича на куче, съобщиха пред “Труд” очевидци. Писаната Киска се окотила преди по-малко от месец в къщата на семейство Атанасови.

15-годишната Галя, която се грижи за домашната любимка, първа видяла котката с трите мъничета. Първоначално бебетата изглеждали еднакви и котката и досега ги кърми, без да ги разделя. Направеното от семейството разследване установило, че никой от съседите им на улицата не гледа кучета, а и котката не е напускала дома им. “Нямаме обяснение за случилото се. Ще заведем животните на ветеринар, дано да ни обясни какво става”, казаха домакините. Първоначално те се притеснили, че необичайното котило може да носи лоша поличба.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=84934

До: Котка роди куче!

То у наше село една блондинка роди негърче.. Демек, стават такива работи.
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    -----------------------------------------------
    0887770735

Коментар

Моля колежке, тук сме все интелигентни хора. Не ни занимавайте със журналистическа чалга !!!

Това, категорично не е за този форум, дори и в този раздел.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
        Моля колежке, тук сме все интелигентни хора. Не ни занимавайте със журналистическа чалга !!!

Това, категорично не е за този форум.
        Ок,няма проблем.Ако желае някой от Модераторите да изтрие темата.

Коментар

Съгласен съм, но по тази логика трябва да се изтрият още поне 20-30 подобни теми. Наистина отдавна форума не е само офроуд. Аз гледам да се огранича /имам предвид, като пускам теми/ в областта на техниката , но колко ли процента от темите са вече дори и за техника. Такива теми не ми пречат, даже чета и пиша с интерес. Просто хората във форума стават едно голямо семейство и искат да споделят всичко с останалите, но пък като се замислиш вече е станал форум по всичко. Чета си да речем новините в нета или пускам ТВ и след 2 часа, НОВА ТЕМА, която е една от новините за деня и започва обсъждане. Не можем да спрем гората да се разлиства и това е ))
          Последно редактирано от marin199; 29-04-09, 12:52.
          http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
          http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Имаше една рубрика в списание "Паралели" - "Невероятно но факт" и там се пишеха всякакви небивалици... Не споделям мнението, че темата няма място във форума. Всеки е свободен в рамките на правилата на форума да напише това, което смята за забавно и интересно!
            "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Ники, и все пак ако има в това капка истина?
              И понеже темата е раздел "Спам, чат дискусии, кошче и всичко което не е за останалите форуми!" нека да бъдем по-толерантни към темата и нейната създателка, а освен това линка е към електронното издание на в-к труд, който не е съвсем deep yellow, а за офроуда: те толкова джипове се "окотиха", а защо пък котка да не се "окучи"?
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Може просто животинката да страда от някаква уродливост, не виждам друго обяснение на случая.

Коментар

Абе едно време Том И Джери само се гонеха да се налагат, сега гледай накакви работи са се научили!
                  Очаквайте скоро: зайкиня роди вълче!
                  Последно редактирано от Пенчо; 29-04-09, 16:21. Причина: допулване

Коментар

Айде да ви кажа за котките

Те могат да броят до 4, с много мислене и само за важните неща. Знаят си бройката на котетата (ако е 4 или по-малко) и си имат специална песен "къде ми е котето", ако бройката вземе да намалее.

Разпознават си своите по миризма, но не твърде прецизно - старателно натъркано и поседяло с другите чуждо коте ще бъде прието като свое, а ако за покриване на измамата се вземе някое от своите, няма котка, която да познае. Ако ще да замениш бяло с черно или шарено коте.

Немалко от котките (особено домашни) ще объркат не просто чуждо коте, но и съвсем друг биологичен вид, стига размерът, бройката и донякъде миризмата да отговаря, вкл. катеричка или кученце

Коментар

Да допълня Ясен Преди години реката пред нас донесе някакъв пакет, после кучетата ми го качиха и се оказа изхвърлено котило току що родени кученца, 2-3 се бяха удавили (или умрели) но след малко реанимация и затопляне останалите живнаха, а проблема с изхранването им го решиха двете ми (тогава) кучки, майка немска овчарка и дъщеря и от съседа доберман. Първо се сбиха (нещо което не допускам по принцип) и после старшата кучка (майката) остави дъщеря си да се занимава с кученцата. 1-2 дни жена ми и дъщеря ми ставаха на 4 часа да ги хранят, а в относително голямата кучешка колиба аз инсталирах калорифер с термо регулатор. След въпросните 1-2 дни кучката дъщеря пусна мляко (без да е била разгонена или бременна) и пое грижата за котилото, като обаче преднамерено уби едното кученце, (дали беше дефектно или защото беше женско не можах да разбера).
                      След много време подоба исторя се повтори с едно коте което бяхме донесли. Освен че бозаеше от кучката, докато беше по-младо то излизаше с кучетата когато нападаха и също като тях вървеше към противника с вирната опашка (доминантен жест или знак) докато при котките това е знак за "разглезване".
                      Подобно е положението и при женските ми котки едната е мърлява, другата е дива, третата обаче е всеобщата котешка майка.....т.е. и в описания случай котката може да е намерила кучето и да го е прибрала....а после други да правят сензация
                      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X