Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мда. Почна се. Криза ...
Свий
X
-
До: Мда. Почна се. Криза ...
чудех се като го видях. нов потреб. 1-ви пост. може да набира популярност за блогаама пък криза в стара тема за лебедки? след като имаме 10 нови теми за кризата?? според мен е просто грешен линк, още повече, че там са една камара блогове, може да има и такъв за лебедки
поразгледах, има и интересни работи
не съдете прекалено строго
вижте това: http://lugaresgeologicos.blogspot.com/Последно редактирано от deyan_h; 27-04-09, 23:15.- Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
- Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.
Коментар
-
Е що го изтрихте? Не работи, нали затова го посочих. И пишеше че не работи заради кризата. За което собствениците на сайта се извиняват.
Сега, верно че е късно, и всеки има право да е уморен. Ама като гледам реакцията в тая тема, май причината ще да е друга. А вечната борба за идейна чистота и лова на вещици са проява на глупост, не на умора.
Модератора да вземе да си тресне сам предупреждение за кво да е.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение... пишеше че не работи заради кризата ...
Пише си, че не работи, щото такава страница (тая, дето било имало нещо за лебедки) в блог "Икономическа криза" няма. Или поне така излиза според това, което успях да прочета на английски.
Page not found
Sorry, the page you were looking for in the blog Economic Crisis does not exist.
Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение... според мен е просто грешен линк ...
А във въпросния блог няма и следа от информация за лебедки или нещо подобно. Т.е. имаме си работа с поредния спамър, който е решил да популяризира блога си по доста дърварски начин.Последно редактирано от Чавдар (V93); 28-04-09, 00:11.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
да, ама се чудих защо е тръгнал да изрови тема за лебедкиот миналата година за да си сложи линка, вместо да го тропне примерно при имотите, трите теми за кризата или поне в някоя произволна прясна тема от раздела за икон. отн.
баси хората...- Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеЕ що го изтрихте? Не работи, нали затова го посочих. И пишеше че не работи заради кризата. За което собствениците на сайта се извиняват.
...
жбаси кризата, жгати , че иска да ми изяде работата-ясно, ама да яде блогове- Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеЯсно.
Очевидно съм сбъркал, и темата е безсмислена. Изтрийте я. Безсмислието е вредно даже в интернет.Само я преместете в "Хумор"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар