Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за бал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Джип за бал

На дерХънтъра Скакалеца. Ще сбере всички погледи, и ще обере всичките апплаузи
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

А ако хлапето е джипер по душа, просто поискай колона омачкани джипове с отпрани калници и ръждиви лебедки. Никой няма да ти откаже, ще се съберат достатъчно. А твоя човек безусловно ще е башгъзара, защото никой който се е осрал от страх не може да е никъв гъзар. Конкуренцията на твоя човек няма да има какво друго да направи.
      Пък и Ролс Ройс замерян с джекове, няма кой знае какъв вид. Или някой ще го закачи на клона, като се замотае в локвата на входа на училището.

Коментар

Ти добре се обаждаш, но ако Багирата е в движение, то това е най-доброто за бал! Надали някой ще знае изобщо какво е! Поне за мен ако искаш да "блеснеш" с возило на бал, то трябва да си различен поне малко, та какво по-добро от Багирата

Коментар

братовчед ти го виждам в този червен пикап седнал на еди бял кожен диван отзад и той с бял костюм, бомбе и бастунче с лачени чено бели обувки .--- тузар ---

Коментар

Най-готините идеи за балове които съм чувал са за едни пичове дето дошли с циганска каруца и обрали точките, и втората е за едни други дето си наели боклукчийски камион и се возили от зад на степенките като истински професионалисти. Е тия просто не са имали конкуренция! А иначе и според мен идеята за групата от накаляни джипки е много добра. Кой ще им удържи на чара.....

Коментар

пък отиде ли с стар раздърпан костюмески объгрен прилично с калчица...цена няма да има....на общата снимка на класа от бала всеки ще го сочи с пръст
              Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Ако решиш за колоната и аз ще дойда. Няма да го мия вече.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Сестра ми се комбинира със свойте съоченици и наеха хамарите лимозини , цената която се пада на човек е 112 лв. .

Аз лично миналата година исках да се ява с комбайна на дядо ми , който е от 62г (Class Europa кабрио ) или моето тракторче което е от 59г. , ама срещнах съпротива от страна на баща ми , сестра ми и много други близки . По-късно ще кача снимки да им хвърлите по един поглед
                  http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

....аз па бех на маторче с 3 ръждиви тенекии от сирене,балони и какво ли не...и без ауспух...та полиция ли не ме спира-чудо ли не беше

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                      Ако решиш за колоната и аз ще дойда. Няма да го мия вече.
                      Станахме двама
                      Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                      Honda CB 919 Hornet
                      0898849413-Светльо
                      Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart Преглед на мнение
                        Станахме двама
                        Айде 3-ма за щастие

Коментар

Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнение
                          ....аз па бех на маторче с 3 ръждиви тенекии от сирене,балони и какво ли не...и без ауспух...та полиция ли не ме спира-чудо ли не беше
                          Аз на твоя бал бил ли съм ?

Коментар

Ей,има колега от морето с БТР или БРДМ,ползва ги за туристи през лятото.Ако костюма е и в каки или нещо ,като за гора,изби рибата от всякъде.
                            Последно редактирано от nickbochev; 29-04-09, 22:52. Причина: буквичка
                            Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                            "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                            "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Първоначално публикуван от rova Преглед на мнение
                              Ей,има колега от морето с БТР или БРДМ,ползва ги за туристи през лятото.Ако костюма е и в каки или нещо ,като за гора,изби рибата от всякъде.
                              Има има тоя колега е баща имаме 3 амфибий и ако му трябва на някой може да се уреди ама не знам дали ще може по асфалт (машините са с метални вериги)
                              Но са много атрактивни и готини, ето някоя снимка да им се порадвате -

A ето ме и мен(когато бях на до величествените машини-
                              [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                                Аз на твоя бал бил ли съм ?
                                епа беше....ама у кръчмата доколкото си спомням поне на калабалъка при училището те нямаше....а ти преди или беше в кръчмата или в училището

те и една снимка ако не си ми видел ктм-чето:
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X