Какво ще кажете за шоуто? Гледали ли сте го? Аз мисля че не е никак реално просто всичко е нагласено......
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хипнотизаторът.. - коментари
Свий
X
-
До: Хипнотизаторът.. - коментари
Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнениеМога да кажа само 3 неща: блъвоч, шльокавица и простотия...
п.п.Не знаех, че има и такава простотия, ама си представям. Не съм я засичала,слава Богу, засега.
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнениеМога да кажа само 3 неща: блъвоч, шльокавица и простотия...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенко Преглед на мнениеКакво ще кажете за шоуто? Гледали ли сте го? Аз мисля че не е никак реално просто всичко е нагласено......sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеаз гледам , искам сам да преценя обстановката , само ако гледаш може да прецениш сам , ако ти е написано просто въсприемаш и се зарибяваш , и няма как да прецениш правилноКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеМога да кажа само едно нещо - Подкрепям!
п.п.Не знаех, че има и такава простотия, ама си представям. Не съм я засичала,слава Богу, засега.
И аз сега разбрах че и такова нещо има (наред с другите телевизионни слабоумия) явно не гледам достатъчно телевизия, и по-добреОpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
Honda CB 919 Hornet
0898849413-Светльо
Кръвна Група: 0+
Коментар
-
Глупости!Такова нещо няма!И мен са пробвали да ме хипнотизират и не става!
*говори с монотонен глас*
Трябва да гледам телевизия.Трябва да пускам смс.Трябва да пускам смс.Трябва да пускам смс...Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеАбе, нямате ли си жипки за ремонтиране? Или нещо от другия пол наоколо?. Или бира или вино или.......?
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар