Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нахалните куки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нахалните куки

02.03.2009 година 09:59 часа ... магазин Метро-1 София ... паркинга е предпразнично пълен ... места за паркиране около входа/изхода ... йок ... места за паркиране точно до входа (където са местата за инвалиди) има, но вижте как "пазителите на реда" (по-скоро пазителите на собствения си интерес) паркират служебната кола, с която ходят на пазар (може би припечелили пари с радарчето на Цариградско, кой знае ... ). В този момент баба и дядо си търсят място за паркиране, а полицаите ехидно се подсмихват и се правят, че не ги забелязват.

02.03.2009 година 10:20 часа ... полицаите доволни от постъпката си товарят покупките в служебната Астра и си тръгват ... последна снимка за спомен и жалба до Комисията по Етика към Столичен Общински Съвет.

Писна ми от тея наглеци, такъв пример ли се дава навръх националния празник бе келеши с келешите!!!

Линковете към други форуми са забранени от правилата на форума, моля копирайте снимките директно тук. - снимки
    Последно редактирано от Chinela; 08-04-09, 08:34.

До: Нахалните куки

Че,пазаруват със служебната ,да.Не би трябвало.Който има служебна го прави.Късе видя,място за инвалиди и двама старци, дето едва се влачат за място.Пък и ехидната усмивка ми се губи нещо.Или малки ми са снимките нещо.
    Други неща няма ли в тая държава,че това ти е проблема.
    Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
    "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
    "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Първоначално публикуван от rova Преглед на мнение
      Че,пазаруват със служебната ,да........Други неща няма ли в тая държава,че това ти е проблема.
      Цитат от препратката:
      Тук не става за неволно нарушение.Паркинга на Метро е супер голям.Нормалните хора могат да обикалят да си търсят места,а те не.Недей ги измъква от ситуацията за неволно нарушение.Трябва да си доста сляп и прост да спреш така.Лошо не лошо тия са полицаи и трябва да дават пример.Като им е трудно да спазват закона тая работа не е за тях.Ама в България е по-лесно да си полицай,за няма кой да ти потърси отговорност
      Ето това дразни хората, колега. Безпардонното незачитане на правилата тъкмо от тези, които са призовани да ги контролират.

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
        Цитат от препратката:
        Тук не става за неволно нарушение.Паркинга на Метро е супер голям.Нормалните хора могат да обикалят да си търсят места,а те не.Недей ги измъква от ситуацията за неволно нарушение.Трябва да си доста сляп и прост да спреш така.Лошо не лошо тия са полицаи и трябва да дават пример.Като им е трудно да спазват закона тая работа не е за тях.Ама в България е по-лесно да си полицай,за няма кой да ти потърси отговорност
        Ето това дразни хората, колега. Безпардонното незачитане на правилата тъкмо от тези, които са призовани да ги контролират.
        Къде са в нарушение?
        Аз може и да не виждам,не знам .
        А и не ги оправдавам,но май,това ни е най-малкия проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от rova Преглед на мнение
          Къде са в нарушение?
          Аз може и да не виждам,не знам .
          А и не ги оправдавам,но май,това ни е най-малкия проблем.
          Дали местата са за инвалиди не зная, но са очевадни няколко неща:
          На пазар в работно време, със служебния автомобил, паркиран напречно на маркировката.

Коментар

Темата наистина отиде там където и е мястото.Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от denis4o Преглед на мнение

Писна ми от тея наглеци, такъв пример ли се дава навръх националния празник бе келеши с келешите!!!

[URL]забраненен линк- снимки
              Колега,да си махнеш снимката от аватара,че тези ще те търсят
              Последно редактирано от Chinela; 08-04-09, 08:34.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X