Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не може без българско участие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не може без българско участие

Вчера бе излъчен европейският шампион по волейбол.Това е италиянския Тренто.За пореден път показахме на Европа и света,че България има големи спортисти.Ст.треньора на отбора Радостин Стойчев, нападателя Матей Казийски и останалите играчи на Тренто,в страшно интересен и напрегнат мач победиха отбора на Ираклис (с Пламен Константинов в отбора си)и станаха европейски шампиони.Можем само да се гордеем с такива хора...

До: Не може без българско участие

Да супер играчи имаме! - Само ме е яд че на ниво национален отбор все неможем да се представим на ниво...Да видим тази година в Световната Лигата какво ще стане че сме в една група с РУСИЯ,ЯПОНИЯ,КУБА!

Коментар

Чак пък "да не можем да се представим на ниво"!? Българския мъжки национален отбор по волейбол е в световния елит, и винаги е в конкуренция с най-силните. Сравнен със същия по футбор е на светлинни години отгоре, но е недооценен.
      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Но все нещо не ни достига да сме начело! Или вътрешни мини скандали, кой обиден, тренера....А с тия златни момчета можем спокойно да сме НОМЕР 1! Дано тази година да покажем силната си игра!

Коментар

Синът ми е 1-ви клас. Иска да спортува нещо с "ръце и крака". Как да го насоча на някъде и да му кажа да внимава да не спука гума. Няма да ме разбере. На разпределителя от волейбола му вкарали гол, на вратаря от БРФГ му се е размекнала топката, щото е снежна, спонсора на шампиона е под арест (примерно), и детето... къде? На тенис, но ако може без хапченца.
          Може и на гимнастика, но без хапчета не става. Имат форсирана програма за бързи резултати.
          И-и не става. Шах? ТОВА не е за ръце и крака. Само за ръце е! Сложно е и сам се биеш най-често, не е педагогично. Къде?
          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Ти най добре ще знаеш какво го влече - футбол,баскетбол,волейбол,тенис...но не го насилвай да тренира според твоята гледна точка. А колкото за това къде - тренирал съм волейбол към 7-8 години в Черно море но освен моралното удовлетворение и травмите друго не ми остана - бях в супер форма, а сега съм почти на 30 год. и съм станал едно кюфте 140 кг. 198см. Но спорта е хубаво нещо - отдалечава детето от мръсния сив живот на наркотици и други щуротии!

Коментар

Ако ще е спортуване за здраве - какво ти пука? Хубавото на волейбола конкретно е че НЕ трябват никакви химиии. С редовни тренировки и правилна подготовка можеш да си конкуренция на всеки. Казвам от опит, понеже съм тренирал 8 и кусур години. Травми нямам, или поне не сериозни такива.

Ама, на сила хубост не става. Трябва сам да си реши кое го кефи, пък по-натам си зависи от него до къде ще стигне.

Колкото до националния отбор - няма нищо чудно в цялата работа. Момчетата нямат почти никаква мотивация да играят в националния отбор, освен личното удовлетворение. И често пъти вместо да им се помага, откровено им се пречи от разни дребни човечета с болни амбиции - и от федерацията, и отвън. Как да се получи? За да се получи трябва силна мотивация (това поне го има) и добро сработване. Това би станало, ако ги оставят да работят на спокойствие - целия отбор, барабар с треньора. Ама, някак все не става. На фона на това, резултатите, макар и не програма максимум, са направо брилянтни.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Прави чест на Радостин Стойчев и Матей Казийски,че при награждаването развяваха българския трибагреник.Има звезди които като ги огрее малко славата,забравят от къде произлизат...

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                  Ти най добре ще знаеш какво го влече - футбол,баскетбол,волейбол,тенис...но не го насилвай да тренира според твоята гледна точка. А колкото за това къде - тренирал съм волейбол към 7-8 години в Черно море но освен моралното удовлетворение и травмите друго не ми остана - бях в супер форма, а сега съм почти на 30 год. и съм станал едно кюфте 140 кг. 198см. Но спорта е хубаво нещо - отдалечава детето от мръсния сив живот на наркотици и други щуротии!
                  За сега най-много го влекат магариите.
                  ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X