Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гласувате ли във ВИП брадър?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гласувате ли във ВИП брадър?

Имате ли доверие,че средствата набрани по този начин е правилен или мислите че повечето пари ще се похарчат за самото предаване ,големи хонорари и плюскане и пиене
    0877256393 LZ1GMD

До: Гласувате ли във ВИП брадър?

Първоначално публикуван от mikis6 Преглед на мнение
    Имате ли доверие,че средствата набрани по този начин е правилен или мислите че повечето пари ще се похарчат за самото предаване ,големи хонорари и плюскане и пиене
    Какво се разбира под "гласуване" ? Това си е чисто "плащане"! Още ли не го разбрахте!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
      Какво се разбира под "гласуване" ? Това си е чисто "плащане"! Още ли не го разбрахте!

разбира се,че е плащане но дали си заслужава
      0877256393 LZ1GMD

Коментар

разбира се,че е плащане но дали си заслужава
        Предпочитам да платя на някой който му се работи за да изчисти градинката пред блока, а не да пращам пари. за които нямам идея къде отиват.

Коментар

Аз си мисля,че сумата която се събира е доста по голяма.Но не се обявява,иначе от каде ще им заплатят на тези випове хонорарите,яденето,пиенето и всички други неща.

Коментар

На същото мнение съм,а и незнам тези пари събрани дали 100% ще отидат там,за където са предназначени!!!!!!
            Не гласувам за Вип Брадър!А и не ме интересуват ама въобще.
            Последно редактирано от Детелина 74; 02-04-09, 20:36.

Коментар

Боже, Господи!

Не, не гласувам за ВИП Брадър! Не го и гледам, включително НЕ гледам Мюзик Айдъл, Ясновидци, Дързост и Красота.

Преди да сте попитали - НЯМА да гледам и Сървайвър!!!
              Аааа няма и да гласувам! Да изясня, преди да съм прочела следващия призив да покрепим нашите хора!
              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
              A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                Боже, Господи!

Не, не гласувам за ВИП Брадър! Не го и гледам, включително НЕ гледам Мюзик Айдъл, Ясновидци, Дързост и Красота.

Преди да сте попитали - НЯМА да гледам и Сървайвър!!!
                Аааа няма и да гласувам! Да изясня, преди да съм прочела следващия призив да покрепим нашите хора!
                а какво гледаш
                0877256393 LZ1GMD

Коментар

а какво гледаш
                  Забранена любов!

-Ще вечеряме ли?
                  -Не, първо мисля да говорим!

Почти не гледам телевизия.
                  A2 (+)

Коментар

Хвърлям от време на време по едно око, но не гласувам не защото ми се свиди левчето или двата, а защото на 100% съм сигурна че средствата няма да отидат за каузата на нуждаещите се.
                    Нямам нищо против да помогна на човек на дете в нужда, но не мисля че този формат е за взаимопомощ, Минала съм вече по пътя знам всички камъни и дупки и те стават по големи и по скрити.
                    Когато дъщеря ми катастрофира данъчните ни прибраха 12000хил.долара данък ресим за смърта на майка ми, и когато се молехме да ни ги оставят за да изведем детето си в Израел и да го излекуваме, и да стане нормален данъкоплатец а не да чака държавата да го гледа, те ни отговориха да си открием събирателна сметка, открихме нито лев не постъпи по нея.
                    А и в последствие много още неща видяхме и преживяхме.
                    Знам че трябва да се помага но незнам кой е най верният начин.
                    Защото всеки вярва в светлото бъдеще, а тя вярата си отива последна.
                    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

не знам защо на някой не му харесва въпроса но на мене ми е гадно на който и канал да включа да те приканват да пуснеш смс и да те правят на дебил
                      Последно редактирано от mikis6; 02-04-09, 20:48.
                      0877256393 LZ1GMD

Коментар

на мене ми е гадно на който и канал да включа да те приканват да пуснеш смс
                        А! Именно, заради това!
                        A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                          А! Именно, заради това!
                          За това не харесвате въпроса ли,
                          0877256393 LZ1GMD

Коментар

А какво Ви е мнението за лелките ,дето обикалят по магазини и офиси,с една оръфана тетрадка и в нея билетчета с печати?
                            На тях сумите преди година бяха 5/10 лв. ,а сега 1лв. че и по 50ст.Винаги обясняват че са за деца с недъзи и т.н.
                            Понякога минават по 2 ,3 различни на ден,та забравят каде са минали и повтарят.

Сега ще си призная аз какво направих-Изгоних ги,защото не им вярвам!
                            Но моята жена/работим заедно/,когато ме няма им дава пари.Говорили сме с нея и тя не им вярва, но все пак таи някакви надежди че помага на някой така.
                            Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
                            ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение
                              А какво Ви е мнението за лелките ,дето обикалят по магазини и офиси,с една оръфана тетрадка и в нея билетчета с печати?
                              На тях сумите преди година бяха 5/10 лв. ,а сега 1лв. че и по 50ст.Винаги обясняват че са за деца с недъзи и т.н.
                              Понякога минават по 2 ,3 различни на ден,та забравят каде са минали и повтарят.

Сега ще си призная аз какво направих-Изгоних ги,защото не им вярвам!
                              Но моята жена/работим заедно/,когато ме няма им дава пари.Говорили сме с нея и тя не им вярва, но все пак таи някакви надежди че помага на някой така.
                              Аз помагам само тези които лично познавам
                              0877256393 LZ1GMD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X