Имате ли доверие,че средствата набрани по този начин е правилен или мислите че повечето пари ще се похарчат за самото предаване ,големи хонорари и плюскане и пиене
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гласувате ли във ВИП брадър?
Свий
X
-
До: Гласувате ли във ВИП брадър?
Първоначално публикуван от mikis6 Преглед на мнениеИмате ли доверие,че средствата набрани по този начин е правилен или мислите че повечето пари ще се похарчат за самото предаване ,големи хонорари и плюскане и пиенеОще ли не го разбрахте!
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеКакво се разбира под "гласуване" ? Това си е чисто "плащане"!Още ли не го разбрахте!
разбира се,че е плащане но дали си заслужава0877256393 LZ1GMD
Коментар
-
Първоначално публикуван от mikis6 Преглед на мнениеразбира се,че е плащане но дали си заслужава
Коментар
-
Първоначално публикуван от mikis6 Преглед на мнениеИмате ли доверие,че средствата набрани по този начин е правилен или мислите че повечето пари ще се похарчат за самото предаване ,големи хонорари и плюскане и пиене
Коментар
-
На същото мнение съм,а и незнам тези пари събрани дали 100% ще отидат там,за където са предназначени!!!!!!
Не гласувам за Вип Брадър!А и не ме интересуват ама въобще.Последно редактирано от Детелина 74; 02-04-09, 20:36.
Коментар
-
Боже, Господи!
Не, не гласувам за ВИП Брадър! Не го и гледам, включително НЕ гледам Мюзик Айдъл, Ясновидци, Дързост и Красота.
Преди да сте попитали - НЯМА да гледам и Сървайвър!!!
Аааа няма и да гласувам! Да изясня, преди да съм прочела следващия призив да покрепим нашите хора!Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеБоже, Господи!
Не, не гласувам за ВИП Брадър! Не го и гледам, включително НЕ гледам Мюзик Айдъл, Ясновидци, Дързост и Красота.
Преди да сте попитали - НЯМА да гледам и Сървайвър!!!
Аааа няма и да гласувам! Да изясня, преди да съм прочела следващия призив да покрепим нашите хора!0877256393 LZ1GMD
Коментар
-
Първоначално публикуван от mikis6 Преглед на мнениеа какво гледаш
-Ще вечеряме ли?
-Не, първо мисля да говорим!
Почти не гледам телевизия.Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Хвърлям от време на време по едно око, но не гласувам не защото ми се свиди левчето или двата, а защото на 100% съм сигурна че средствата няма да отидат за каузата на нуждаещите се.
Нямам нищо против да помогна на човек на дете в нужда, но не мисля че този формат е за взаимопомощ, Минала съм вече по пътя знам всички камъни и дупки и те стават по големи и по скрити.
Когато дъщеря ми катастрофира данъчните ни прибраха 12000хил.долара данък ресим за смърта на майка ми, и когато се молехме да ни ги оставят за да изведем детето си в Израел и да го излекуваме, и да стане нормален данъкоплатец а не да чака държавата да го гледа, те ни отговориха да си открием събирателна сметка, открихме нито лев не постъпи по нея.
А и в последствие много още неща видяхме и преживяхме.
Знам че трябва да се помага но незнам кой е най верният начин.
Защото всеки вярва в светлото бъдеще, а тя вярата си отива последна.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от mikis6 Преглед на мнениена мене ми е гадно на който и канал да включа да те приканват да пуснеш смсВсе, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеА! Именно, заради това!0877256393 LZ1GMD
Коментар
-
А какво Ви е мнението за лелките ,дето обикалят по магазини и офиси,с една оръфана тетрадка и в нея билетчета с печати?
На тях сумите преди година бяха 5/10 лв. ,а сега 1лв. че и по 50ст.Винаги обясняват че са за деца с недъзи и т.н.
Понякога минават по 2 ,3 различни на ден,та забравят каде са минали и повтарят.
Сега ще си призная аз какво направих-Изгоних ги,защото не им вярвам!
Но моята жена/работим заедно/,когато ме няма им дава пари.Говорили сме с нея и тя не им вярва, но все пак таи някакви надежди че помага на някой така.Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
Коментар
-
Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнениеА какво Ви е мнението за лелките ,дето обикалят по магазини и офиси,с една оръфана тетрадка и в нея билетчета с печати?
На тях сумите преди година бяха 5/10 лв. ,а сега 1лв. че и по 50ст.Винаги обясняват че са за деца с недъзи и т.н.
Понякога минават по 2 ,3 различни на ден,та забравят каде са минали и повтарят.
Сега ще си призная аз какво направих-Изгоних ги,защото не им вярвам!
Но моята жена/работим заедно/,когато ме няма им дава пари.Говорили сме с нея и тя не им вярва, но все пак таи някакви надежди че помага на някой така.0877256393 LZ1GMD
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар