Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ще кажете за обрязването

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво ще кажете за обрязването

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
    бре аз незнам що не ги режат до топките , ми ще се доправяме като господ не си е свършил работата ние ще го коригираме
    Юлка тогава ще остане без е@ачи

Коментар

Абе хора, ъъъъъъъ, тоя форум не е ли за оффроуд ??? Няма ли форуми за обрязване, свалки, порнаци и други фройдистки заигравки ? Опитайте в gepime.com или други подобни сайтчета, а. А ако толкова ви интересува, из Разградско и Шуменско има бол турски села, направете социологическо проучване. Ама па точно тук......

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
        Абе хора, ъъъъъъъ, тоя форум не е ли за оффроуд ??? Няма ли форуми за обрязване, свалки, порнаци и други фройдистки заигравки ? Опитайте в gepime.com или други подобни сайтчета, а. А ако толкова ви интересува, из Разградско и Шуменско има бол турски села, направете социологическо проучване. Ама па точно тук......

някои колеги от форума няма тема по която да не са компетентни
        0877256393 LZ1GMD

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
          Ми ай,пускай теми за офроуд

Коментар

Първоначално публикуван от Antoaneta Преглед на мнение
            Вчера вечерта в предаването на Мартин Карбовски "Отечествен Фронт"даваха за обрязването от някакви си измислени хора които го извършват сюнети(Обрязване).Аз мисли че които си поиска може да го направи но не и такива някакви си измислени хора които не са хирурзи.Които по някакъв начин според мен травмира децата.
            Темата за мен е абсолютно безсмислена,отделно,че се отече на "карабини" и прочее глупости.Това,че е в коша не променя нищо.Има географски ширини,където по религиозни причини,съчетани с хигиенните това е задължително/пожелателно.Предаването е излъчено тук,където поради липса на хигиенни предпоставки,самия акт не е нищо друго,освен религиозен.
            Религиозните теми и тематики тук не са толерирани.Защо върви втора страница,като темата и за майтап между нас не е твърде удачна?!
            Да кажа за обрязването-добре,ако не е здравословно належащо/фимозис и т.н./,за мен е пълна простотия в името на някой светия да инквизираш деца!Дали е хирург или шаман,следоперативното възстановяване пак е болезнено за "пациента".Той не го е искал,ама кой го пита.
            По други догми да хвърляме други деца да вадят кръста на Йордановден-лошо няма,ще се калят,щом е в името Божие...
            После едните от белодробна инфекция,другите от кръвна-щом е в името на религията,няма проблем,като му е писано...
            Няма да пиша повече по темата-за мен е лишена от смисъл и съдържание!
            Последно редактирано от maxxx; 02-04-09, 20:27.

Коментар

Това че има теми,които не са свързани с оффроуда не значи, че трябва да пускаме тема за всяка простотия, дето ни мине през главата, еле пък за всичко, което чуем по телевизията.
              Освен това напомням да се съобразявате как и за какво си говорите тук.
              Смятам, че въпроса за сюнета е изяснен, обяснени са причините и схващанията на хората, извършващи го, няма какво повече да се нищят глупости.
              Темата заключвам!
              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
              A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X