Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ще кажете за обрязването

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво ще кажете за сюнета-Обрязването

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
    Против съм и ще бъда против всичко, което по един или друг начин ограничава свободния избор.
    И аз така . Само трябва да се уточни в случая това момченце на 3 год. дали писмено е направило своя избор да му човъркат пишката или е казало : "Пич , вади чекията , проблем нема ! "
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Човешката простотия няма граници. Има и диваци които зашиват момичетата за да не съгрешат до свадбата!
      Миналата година имаше предаване за сюнета по БТВ, интервю с щастливите родители, ходжата и някъв майстор на тая операция, който вдъхновено обясняваше за ползите от туй добро дело. Събрали децата и голям празник...нема що...диващина! Като стане на 18 ако иска и да си я отреже, негов си избор, ма защо му го натрапват! Ясно е от каде произлиза този обичай, някога не е имало медицина и всяка дребна инфекция е била заплаха, особено в топлите страни. По тази причина не са отглеждали прасета и са използвали ибрика. И единственият начин да вмениш правила на простите хора по онова време, е била религията. Ясни правила, страх от бога, а и от неговите намесници на земята. В какво са се изродили тези чисто хигиенни норми, всички можем да видим.
      Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
        Познавам една мадама веща в правенето. От нея знам, че която жена не е опитвала "рязана карабина" нищо не знае за секса...
        Аааа,тя жината затва ли ма кара да се обрязвам......

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
          Аааа,тя жината затва ли ма кара да се обрязвам......
          незнам дали ще искаш,чувал съм че после първия месец като се вдигнел и много боляло

ама ако пробваш сподели

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
            незнам дали ще искаш,чувал съм че после първия месец като се вдигнел и много боляло
            Аааа,няма страшно,той моя не са дига

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение

ама ако пробваш сподели
              Боли, затова се практикува предимно при малки деца. Но не това е страшната болка. А мазането с йод и инжекцията с упойка която ти бият в *** преди да те режат. Самото рязане не се усеща, но се шие и после един месец пиеш бром. Това по спомени от казармата за 20 дни отпуск.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Боли, затова се практикува предимно при малки деца. Но не това е страшната болка. А мазането с йод и инжекцията с упойка която ти бият в *** преди да те режат. Самото рязане не се усеща, но се шие и после един месец пиеш бром. Това по спомени от казармата за 20 дни отпуск.

Опааа,имаме си рязана карабина

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                  Аааа,няма страшно,той моя не са дига
                  Е това е един истински мъж

Коментар

Първоначално публикуван от Antoaneta Преглед на мнение
                    Е това е един истински мъж
                    Ъхъ,поне си признафъм
                    Не само да се точа,кат депутат на малко момченце

Коментар

До: Какво ще кажете за обрязването

еволюцията се е погрижила достатъчно,за да няма подобни интервенции според мен...
                      ако е толкова необходимо,природата и естествения подбор щяха да решат проблема, иначе не е естествено и съответно аз не го приемам
                      Далеч се стига не като се бърза, а като не се спира...

Коментар

Я питай някой турчин...
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Ставрев Преглед на мнение
                          еволюцията се е погрижила достатъчно,за да няма подобни интервенции според мен...
                          ако е толкова необходимо,природата и естествения подбор щяха да решат проблема, иначе не е естествено и съответно аз не го приемам
                          Ако разчитахме само на еволюцията,нямаше да се оперираме от апендицит(ако не е верен термина,медиците да ме извинят,може и апендикс да е правилно).Космите по човешкото тяло също са загубили първончалното си предназначение.По-горе е обяснено защо южните племена са вкарали този,,обряд'' в религията си.Както и аналния секс.Въпрос на култура и традиции.Напоследък виждам тенденция-зачестиха предавания по телевизиите,които наблягат на културните различия с цел скандал.

П.П.:Не съм обрязан,даже ако някой се потруди да прочете предишните ми мнения по ,,тези'' въпроси,ще реши че съм десен радикал.Нямаме нужда от радикален ислямизъм по нашите ширини.Но явно се работи усилено по въпроса такъв да се зароди...
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
                            Познавам една мадама веща в правенето. От нея знам, че която жена не е опитвала "рязана карабина" нищо не знае за секса...
                            Ама то май е важно и къде го е опитала (рязаната карабина)

Коментар

Първоначално публикуван от Ставрев Преглед на мнение
                              Не разчитай много на еволюцията, поне за това. Иначе, досега да са се затрили културите, в които се прави (не казвам религии, защото е мешавица - виж по-долу).

Истината е, че при някои условия на живот обрязването ДАВА предимства, затова и го препоръчват докторите в някои страни. Примерно в Мексико, където са главно християни.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Не разчитай много на еволюцията, поне за това. Иначе, досега да са се затрили културите, в които се прави (не казвам религии, защото е мешавица - виж по-долу).

Истината е, че при някои условия на живот обрязването ДАВА предимства, затова и го препоръчват докторите в някои страни. Примерно в Мексико, където са главно християни.

бре аз незнам що не ги режат до топките , ми ще се доправяме като господ не си е свършил работата ние ще го коригираме
                                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X