Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жив е той.../една спам тема само за знаещите автора/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Жив е той.../една спам тема само за знаещите автора/

Снощи хванах втората част на една ТВ игра по БТВ - Бягство към победата. За който не е гледал - ще разкажа на кратко. Изпълняват успешна мисия участниците и получават плик с инструкции и подсказки за следващата мисия. Намираха се при Пещерняка до Карлуково, Луковит. Следваща мисия - да отидат до мястото, където е убит Ботев.Та четете внимателно сега, преразказвам част от разсъжденията и предположенията на младите участници по въпроса "Къде е убит Ботев": Връх Ботев; Слязъл от Радецки и го застреляли - значи Радецки; Карлово/Калофер; Пазарджик; връх Ком; Мола?; АМА ТОЙ УБИТ ЛИ Е?; има и още, не ги помня. Тръгват, спират и питат възрастни хора и дремещи пияници - Къде е убит Ботев? - слава Богу, всички попитани знаеха. Стигат до Околчица, трябва да кажат стихче от стихотворение на Ботев - смях голям, не може да се преразкаже. Поредно изпитание - да отидат при паметника на автора на "Житие и страдание грешного ..." Предположения - Паисий Хилендарски; Черноризец Храбър - не бе, той е написал АЗБУКАТА. Не бе, той е написал РИБЕНИЯ БУКВАР? Очаква с нетърпение следващите епизоди!
    Поздрави.
    P.S. Снощи, докато гледах шоуто не бях у дома. Обадих се на големия ми син /15 год/, за да го попитам за отговорите. Вече спеше, но днес ще го проверя и ще пиша.

До: Жив е той.../една спам тема само за знаещите автора/

А аз си мислех че закачката е точното място където е загинал Ботев , не паметника където се провежда събора.
    Защо се учудваш- хората нарочно са подбирани така за да е интересно предаването.
    В медийния свят име такова предаване Amasing Racing, мисля че, беше и върви 12 или 13 сезона но там енаправено истинско шоу с много пари по целия свят.И там много интересно са подбрани двойките практически от всички социални групи.

А за българския вариант- Не искам да обиждам участниците, но не видях интелигентни хора там.Даже на моменти тове незнание ме дразнеше.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
      ..........

А за българския вариант- Не искам да обиждам участниците, но не видях интелигентни хора там.Даже на моменти тове незнание ме дразнеше.
      То направо е потресаващо невежество. Да не говорим за арогантното им пътно поведение с Tойотите. Или тоталната невъзможност за ориентация по карта.

Коментар

Добре, че не съм го гледал!

Коментар

А какво за "скалното катерене" на 3 метра скала?

Коментар

Гледах малко ....
            Имаше някакви кухи лейки .... маненкенки ли к'ви бяха .... не знам.
            Ама ... Тойотата ревеше на умряло, .... караха на ръчна през цялото време ....

Накрая накладките скърцаха страшно ..... как не блокираха не знам ....
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
              ... Поредно изпитание - да отидат при паметника на автора на "Житие и страдание грешного ..." Предположения - Паисий Хилендарски; Черноризец Храбър - не бе, той е написал АЗБУКАТА. Не бе, той е написал РИБЕНИЯ БУКВАР? Очаква с нетърпение следващите епизоди!
              ...
              Паметника , който се намира на 25км. северна посока от мястото където са в момента.Така си пишеше на задачката.Снощи много се ядосах като гледах и даже ги изключих.Сега си мисля , че явно трябва да гледам от смешната страна( коя ли е тя).
              Последно редактирано от cveti; 27-03-09, 16:00.
              Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Eто и малко нагледен материал!Не е истина колко е изпоростял тоз народ!
                http://www.vbox7.com/play:559483b2
                Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                LZ1NES

Коментар

Не знам Слави каква идея е имал като ги е подбрал тия. Толкова кастинги имаше и на края такива малоумници. Оная мацка няколко пъти повтори, че джипа не върви и на края откри, че е дръпнала ръчната. 1 пък търсеше Враца до Пазарджик. А за Ботев и "Житие и страдание грешного ..." въобще няма да коментирам. Аз изпратих писмо за очастие за мен и баща ми, и като ги видях вчера разбрах защо не са ни избрали, не сме идеоти, и ако отидем няма да е интересно, просто ще ги бием с часове.
                  Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                  Телефон - в профила!

Коментар

..........P.S. Снощи, докато гледах шоуто не бях у дома. Обадих се на големия ми син /15 год/, за да го попитам за отговорите. Вече спеше, но днес ще го проверя и ще пиша.
                    Препитах го. Мълчи като партизанин на разпит. На тати отличника.
                    Поне знае къде е Враца.

Коментар

Препитах го. Мълчи като партизанин на разпит. На тати отличника.
                      Поне знае къде е Враца.
                      Е той да не еклюкар, или доносник
                      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

" Ботев е бил убит на връх Ботев ". Какво знаете вие ???
                        Макар, че имаше основателни съмнения, дали въобще е бил убиван. Със сигурност обаче се знаеше, че е преплувал Дунава.
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Сега се сетих, че имаше хипотези и за Шипка.
                          О, Шипка, Шипка,....сладък мармалад.

Коментар

Ем то едното момче като го питаха за Ботев и си каза, че географията не му е силна страна
                            А този с Враца до Пазардик и Септември ме уби.

Да не забряваме и военните, които доста се затрудниха с пъзела-флаер който намериха в джипката

Коментар

Ами да , освен това Ботев се разхождал из България с Хвърковатата, чета .
                              / През това време Гавраил Хлътов, комуто така и не било писано да стане Бенковски, пушил нервно наргиле в ъгъла. /

Но върха удари блондинката, която беше сгънала картата на две и мъдро заключи , че в България такъв град Враца няма. Всъщност не , бил прекалено малък, и затова не го пишело.
                              Най накрая видя , че картата е сгъната на две и тя разглежда само половин България.
                              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X