Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Връща ли се Москвичът. /Нова кола в Русия/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Връща ли се Москвичът. /Нова кола в Русия/

В краят на миналия век се оказа, че в Москва няма достатъяно потенциал за да се направи изцяло руска кола и бе затворен заводът на "Москвич". Днес в Таганрог е представен първият "ТАГАЗ".

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2037531

Другари, да ни е честита новата придобивка!

Опа, аз забравих, че ние май пак сменихме империята и сега ще ни е по-лесно да си купим Опел, отколкото съвсем новата съветска /пак я обърах, руска/ кола.
    Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

До: Връща ли се Москвичът. /Нова кола в Русия/

Дали са възстановили и завода http://www.fishki.net/comment.php?id=20862 ?

Коментар

Така като гледам маи няма вариянт възстановяване ами трябва всичко да се изгради наново......
      0-

Коментар

АЗЛК сега произвежда рендета. Това на Фишките е малка част от завода, голяма част си работи.

Коментар

SPAM: Командироваме българските мангали там, и след година - две, кьораво желязо няма да остане.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Там ако знаеш какви "малцинства" си имат, нашите просто нямат шанс. Просто заводът има сериозна охрана.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Там ако знаеш какви "малцинства" си имат, нашите просто нямат шанс. Просто заводът има сериозна охрана.
              Абсолютно. Просто това беше първото, дето ми се завъртя в главата, като видях толкова изоставени железа. Иначе е ясно че не не са решили - не са го разчистили.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
                В краят на миналия век се оказа, че в Москва няма достатъяно потенциал за да се направи изцяло руска кола и бе затворен заводът на "Москвич". Днес в Таганрог е представен първият "ТАГАЗ".

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2037531

Другари, да ни е честита новата придобивка!

Опа, аз забравих, че ние май пак сменихме империята и сега ще ни е по-лесно да си купим Опел, отколкото съвсем новата съветска /пак я обърах, руска/ кола.
                Ти пък! От статията е ясно , че това ще е кореец , сглобяван в Русия. Що се отнася до закупуването : Ами така е . Като всеки супер-автомобил от съветско време и този ще е се купува трудно : Предварителна вноска от 1500 лв. и 15 години чакане ...
                Мерси ! Ше си карам Опела
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X