Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Документите за проверка моля!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Документите за проверка моля!

Спорихме тука в една тема как да си крием парите като пътуваме. Разказах там набързо какво значи магистрална проверка в някои части на Мексико. Обещах и снимки. Може да са интересни за някои. Предварително се извинявам за качеството, снимани са с телефон. Много мразят да ги щракаш с камерката. А кажете сега дали има хора да пият и да карат при такъв контрол?

Снимките са правена днес лично от мен. Минахме между капките пак. Кеф!!

Лицето не се вижда, имаше черна маска под каската. Означава, че е местен, ако е от далече и е на командировка тук за седмица или две, няма да се поти под тая маска.

В дясно преди циментовата ограда имаше още един от тия с картечниците на покрива.

Тоя на покрива беше най готин, даже и каска нямаше. За сметка на това разглобиха багажника на колата на съставните му части /търся щипки за корите в багажника, изпотрошиха половината/

И не, няма война там. Поне не официална. Не могат да се разберат с картелите нещо та се пуцат от време на време. Интересното в случая е, че картелите натделяват в накои от престрелките. Та въпроса ми отново е - ще карате ли пияни, ако ви проверяват тия сладури?
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

До: Документите за проверка моля!

Колега, не е зле да обясниш и тук, подробно, какво точно ви правят при тези проверки?
    Иначе снимките са много добри, само не разбрах на какво се кефиш - минали сте пак пияни или сте прекарали някви пари, без да ги намерят?
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
      Колега, не е зле да обясниш и тук, подробно, какво точно ви правят при тези проверки?
      Иначе снимките са много добри, само не разбрах на какво се кефиш - минали сте пак пияни или сте прекарали някви пари, без да ги намерят?
      Точно там е разковничето- какво точно ти правят. По принцип това си е проверка на документите и колата, ровят в багажника. Действието се развивца малко преди границата със САЩ. Градовете са Encenada и Tijuana. В Encenada е старта на Baja 1000. Кефя се на това че не се получиха "усложнения". Ние естествено не носим нищо, но то не е и нужно да нарушаваш нещо за да ти развалят деня.

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение

Фани ..... колегата и брат му имат около 300 мнения в нашия форум и още поне 3000 в други!
        Прочети ги и ще разбереш за какво става въпрос .....
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
          ................................. /търся щипки за корите в багажника, изпотрошиха половината/ ......................................
          Имам......

Ела да ги сменя ...
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
            Имам......

Ела да ги сменя ...
            Абе като взеха да порят отзад, все ми беше на езика да им кажа нещо, ама се сетих за ония колега, дето им тегли една майна посредата на пустинята в Сонора. Литнаха му 3 зъба за норматив. Ето какво имахме в предвид, като казвахме в оная тема да не се спори с полицаите в някои райони на света. Така се следи за реда в градовете и по пътищата. И въпреки всичко пак е пълно с хубавци. Близнаците точно в Tijuana са си видели камерите да пускат крачета. Няма такъв град. Та мислете, ако ще ходите да се ръчкате на Baja 1000. И ако ходите- ИДВАМ И АЗ. А някой е дошъл до тук, а не се е обадил...

Коментар

Ей, много рискови снимки сте си позволили зарад нас. Благодаря.
              Мерцедеса кефи.
              Не зная каква е целта на тия демонстративни заграждения, при положение че щатите, дневно консумират тонове кокаин, това е един пазар с големи разлики в потенциалите и няма начин да се спре потока.
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                Ей, много рискови снимки сте си позволили зарад нас. Благодаря.
                Мерцедеса кефи.
                Не зная каква е целта на тия демонстративни заграждения, при положение че щатите, дневно консумират тонове кокаин, това е един пазар с големи разлики в потенциалите и няма начин да се спре потока.

А, никакви рискове, аз съм турист, гринго и за първи път чувам, че не е добра идея да се снима. Най много да замине телефона.

Колата за, която викаш, че кефела е стар Мерцедес. Най сполучливия избор да се шматкаш из Мексико и да си тъп, беден гринго. Там Мерцедес и БМВ не карат, не знам защо, май имат страшно мито. Няма да я краднат, не им върши работа и за части. Заден калник е дрaн, боята е кофти, прилича на кола на беден турист. Всичко по окачването е сменено защото пътищата са кофти. Всичко по охладителната система е ново, много жега в тая пустиня. Върви със 0W40 масло. Моторетката е сълза... Абе с две думи на нищо не прилича, но по мотор и окачване няма какво да се сменя вече. Вади над 217 коня и не и личи. Не се крадат такива, държи на жегата /виско + 2 вентилатора/ и струва една заплата. Перфектна колица за там.

Загражденията са такива, защото сега нещо не могат да се разберат с картелите, и след няколко случки в, които лошите момчета извадиха повече пушкала от добрите се намеси гобернатора на Baja и изпрати армията по улиците. Те пък войниците мразят да седят на жега с каските и сега всички са им криви за това, че бичат наряди. Та не е добра идея да се спори с тях.

На границата срещнахме един пребит американец, каза че те са го били. Аз не повярвах, кой знае къде се е напоркал и се е збил. Е дадохме му пари за рейса до в тях, дано се е оправил. Голям адреналин е ходенето в Енценада понякога.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X