Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво е поледица?
Свий
X
-
До: Бисерни ягодки
А,баш-затуй сме първият европейски и културен център още преди Освобождението.Който не вярва,да пита Митхад паша.Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеДа, значи Пепи в Рус...е, поледицата вали.
Като ви подкара и вас поледицата горнишката-пак ще коментираме феномена РусИ...
Коментар
-
Тука, в София един път тая зима валя дъжд и после стана много студено и казаха по новините, че се ОБРАЗУВАЛА поледица. Ама ВАЛЯЛО ДЪЖД.Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеА,баш-затуй сме първият европейски и културен център още преди Освобождението.Който не вярва,да пита Митхад паша.
Като ви подкара и вас поледицата горнишката-пак ще коментираме феномена РусИ...
Явно в Русеее, сте по напред и вместо да я чакате да се ОБРАЗУВА ПОЛЕДИЦАТА, при вас си идва готова и направо ВАЛИ.Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.
Коментар
-
Цвети, мести се в РусИ, там е истината... там от магазина за "полуготова храна", си купуват направо "готова"... та една поледица ли ще чакат да втаса?!Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение...Явно в Русеее, сте по напред и вместо да я чакате да се ОБРАЗУВА ПОЛЕДИЦАТА, при вас си идва готова и направо ВАЛИ.Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Абе ти нещо против Русенското Сварено ли имаш против...Такова 20 годишно РусИнско...арно..Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеЦвети, мести се в РусИ, там е истината... там от магазина за "полуготова храна", си купуват направо "готова"... та една поледица ли ще чакат да втаса?!
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
До: Какво е поледица?
Уффф... не е "сварено", а "варено"... писнало ми е от казармата... и от запасите, по-късно, ама хайде, от мен да мине!
П.П. Добре, че поне то, "русенско варено", не е заваляло... ще се наложи с каски да ходим...
Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Коментар
-
Е шо пък, можемЕ да хапнемЕ нЕкой пътПървоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеВижте кво. Неуместните шеги с Русенското Варено ме засягат на регионална чест.
Коментар
-
Блах... изял съм тонове "регионална чест"...Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеВижте кво. Неуместните шеги с Русенското Варено ме засягат на регионална чест.Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Коментар
-
Да ти е гадно, разбирам. Нормално е. Особено ако си служил в периода 1970-1995Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеБлах... изял съм тонове "регионална чест"...
Коментар
-
Какво да си шепнем-от студения вятър къде януари плачеш и няма спиране,едно копче да забравиш на яке/шуба и те полазва от вътре.В центъра пак бива-сгради го спират,но в крайните квартали,дето и са на високо застроени,верно хвърчат цигли и покривни ламарини.Зимата -20,лятото +40.Да не си русенски кокал...Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЯ им разкажи за русенския Вятър, през Зимата.
Главните букви са на място. И си тежат.
Тя си вали тука по презумпция,на закъсалите области по Еконт се помага своевременно.Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеТука, в София един път тая зима валя дъжд и после стана много студено и казаха по новините, че се ОБРАЗУВАЛА поледица. Ама ВАЛЯЛО ДЪЖД.
Явно в Русеее, сте по напред и вместо да я чакате да се ОБРАЗУВА ПОЛЕДИЦАТА, при вас си идва готова и направо ВАЛИ.
Русчук,Русчууууук-стига с тоя Средец...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар