Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От Русе нужда от мнение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От Русе нужда от мнение

Привет на колегите от Русе.Дали някой има лични впечатления от автокъща Пантеона.
    Благодаря предварително

До: От Русе нужда от мнение

По сравнителната таблица-биват.Конкретно какво те интересува.Ако искаш-ЛС.

Коментар

искам да разбера дали са почтени в бизнеса,дали няма да ме излъжат за състоянието на колата.

Коментар

Какво да ти кажа,не знам.Бяха двама собственици,после знаеш орташкото магаре...До едно време хора си купуваха коли оттам.Сега не знам откъде вкарват,но днес с едно аверче обикалях къщите да му търсим Фронтера.Само кенефи,от най-затлачените.Вчера ходихме с него до Карлово за "перфектна" англичанка.Обявена с нови гуми,сервизна тапия,клима и без забележки.
        Намерих липса на клима,ИЗГНИЛ преден капак,гумите галош с трапецовидно износване на предните и сервизна книжка на адрес Самоков,щото била на аверче.Шасито леш,спирачните дискове в джаза и много умъчнена/яко плачеща раздатка/.До едно време пуших цигари и слушах тъпотии,като ми каза,че външно било козметика,а климатика го имало,но бил свален за ремонт/онези шпионски копченца на таблото грам ги нямаше/ щях да му играя една щанга на лъжливия келеш.Сигурно се е освяткал,щото на питанката за гумите взе да си подритва маратонките.
        Как да ти кажа-до скоро може и да е имало читави търговци-с тоя срив на продажбите знаеш ли кой на къде фирясва и кой си държи на принципите.Нещо първично мога като оглед да помогна,но финализирането на сделката и крайните впечатления трябва да са си твои.
        Дали е таралясник да не биеш път или има смисъл да се доогледа-мога да ти съдействувам.

Коментар

Аз ще си идвам за Великден и ще мина да видя Става дума за един Спринтер 315 за 47 хилки да го бартеросам с моя.

Коментар

Ако с нещо мога авансово да ти помогна,няма проблеми-на няма километър от къщи е.Телефоните ми са в профила.

Коментар

10x

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X