Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще гледате ли "Ясновидци" по бтв?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ще гледате ли "Ясновидци" по бтв?

От края на март по bTV се завръща едно от най-обсъжданите и популярни предавания за миналата година – “Ясновидци”. Във втория сезон на шоуто участват осем необикновени българи - петима мъже и три дами. Те бяха избрани сред повече от 100 кандидати на тежък кастинг, в който всеки трябваше да мине през 10 различни теста. Сред новите кандидат-ясновидци има двама от Варна, двама от София, един от Свиленград, един от Кюстендил, един от Рибарица и един от Сибир.

В новия сезон журито ще бъде скрито както от участниците, така и от зрителите чак до последния дванайсети епизод, когато ще бъде обявен победителят. Тази година участниците трябва да се справят със значително по-тежки и сложни задачи. В тях късметът и шансът са сведени до минимум. Най-старата история, която ясновидците трябва да разгадаят, датира отпреди повече от 3 000 години. Друга задача пък ги изправя пред една от най-големите мистерии в историята на Европа и нейната неочаквана развръзка ще се окаже шокираща за мнозина. Финалното изпитание пред тримата финалисти е толкова сложно и мащабно, че все още не е заснето, защото изисква месеци проучвания и специална подготовка.

Победителят във втория сезон на “Ясновидци” ще стане ясен до началото на лятото. И тази година наградата няма да е парична. Гледах първият сезон ... беше ми интересно,но този сезон не мисля да го гледам! А какво е вашето мнение за това?Ако желае някой от Модераторите да добави и анкета.
    80
    Да.
    15.00%
    12
    Не!
    85.00%
    68

Анкетата е изтекла.

До: Ще гледате ли "Ясновидци" по бтв?

При мен е сложно - не гледам бтв

Коментар

Няма да го гледам.. (само губене на време)
      OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Не.

Коментар

НЕ !

Коментар

Не, по-глупаво предаване не съм виждал

Коментар

И тези хора си вярват
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Може и да има нещо... ...но това предаване го опошлява. Съжалявам, но това е мнението ми!
                "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Не!
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Почти не гледам телевизия , още по-малко бих гледал "Ясновидци". Всъщност не съм гледал и първото издание.

Коментар

Имам и по-интересни занимания. Не.

Коментар

НЕ !
                        Абе искам само да знам , като са толкова можещи и знаещи защо никой от тях не е спечелиледна 6-та от тото !! поне един път бе не всяка седмица
                        абе мошеници дето изкарват парите си на гърба на балъците .
                        Само Госбод знае онова което било и това което предстои.

Коментар

Предпочитам затъпяването по естествен път
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Аз ако имам време ще ги гледам, преди 16г. ми предсказаха катастрофата при която загина майка ми а детето ми остана в инвалидна количка, казаха ми не повярвах, дори година след това не се бях сещала за предсказанието, сетих се случайно но много късно и непоправимо. Сигурна съм че някаква сила дава на някои хора възможност да предвиждат бъдещето но за жалост мошенниците и жадните за пари са повече от тези със възможностите, а нашата наивност им помага да се множат.
                            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Може ли да направя анкета само с един отговор "Не!"...
                              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                              A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X