Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Свещи? Все едно гледам рали от 80-те с Ладите Намирисва ми на саботаж, няма по-логично обяснение

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
      Свещи? Все едно гледам рали от 80-те с Ладите Намирисва ми на саботаж, няма по-логично обяснение
      Единият вариант е да е саботаж .
      Другият вариант е да карат с магнети марелли. Ако е второто - резултатът не ме учудва , те тия свещи толкова си могат .
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
        ...Другият вариант е да карат с магнети марелли. Ако е второто - резултатът не ме учудва , те тия свещи толкова си могат .
        Аре сега! 80-те години тия свещи си беха сила. Просто окончателно дойде времето да кажат ариведерчи на Аривабене.
        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
        Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
          Аре сега! 80-те години тия свещи си беха сила. Просто окончателно дойде времето да кажат ариведерчи на Аривабене.
          Да де , 80-те . Аз знам много добре , ма сега сме 2017-та , а те станАха пълен ментак .

Отделно за Ариведерче...ъъъъ Арривабене сме говорили и по- рано . При него нещата са от Осанна! до Разпни го ! ... та .. знае ли човек ?!

Но каквото и да е , признавам си - днес на Фетел (без да съм му бил никога фен) му съчувствах искрено . ... ееее и на Алонсо , ма то за него съчувствието е дежурно.

Но то в спорта е така . Винаги има печелещи и губещи . По разни причини . .
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Каквито и да са, свещите са най-ниско технологичното нещо в днешните ф1-коли... Не е сериозно, вземат ни за мезе

Коментар

Е, ако допреди това състезание имаше някакъв шанс за титла на Ферари, то вече и най-големите оптимисти знаят изхода на шампионата Жалко за Фетко, разкатаха му фамилията в рамките на 7 календарни дни жабарите. Жалко и за Вандоорн на първия завой, можеше да спечели нелоши точки, а той се очертава като много свестен млад пилот.

Както прочетох из коментарите в ютюб, голямата новина от това състезание е завръщането на легендата - Торпедото се връща в кокпита в ГП на САЩ

И не мога да пропусна да изкажа възмущението си от шоколадовия...може ли да си 30 и кусур точки напред в шампионата, основния ти опонент да е отпаднал, а ти да ревеш по радиото отборът да се бил замислил да вкара Валтери в бокса, защото му пречел на темпото? Ако спора за титлата беше точка за точка....ОК, но при тази ситуацията с точките не ми е много шампионско, сори.
              А в брифинга на пилотите (вече ги качват доста редовно на профила на Ф1 в тубата) пита защо Фетел си бил взел волана с него след сблъсъка със Строл....проси му наказание... Абе голям пилот, но понякога дребна душица.

Какво става според вас със Рикардо? Напоследък пъпката яко го мачка. Дали толкова са му възможностите или липса на мотивация?

Коментар

Първоначално публикуван от ivokbg Преглед на мнение

Какво става според вас със Рикардо? Напоследък пъпката яко го мачка. Дали толкова са му възможностите или липса на мотивация?
                Или пръстчето на Марко Тотев пак се е намесило както беше с Фетел и Уебър? Нали едно време му казали на Фетел че имало пукнатина в шасито като се чудел че Уебър го бил, да не му се смачка самочувствието, а сега Кермит ги заплашва че ше бега, и т.н. Много не симпатичен отбор.
                Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от ivokbg Преглед на мнение
                  ...И не мога да пропусна да изкажа възмущението си от шоколадовия...може ли да си 30 и кусур точки напред в шампионата, основния ти опонент да е отпаднал, а ти да ревеш по радиото отборът да се бил замислил да вкара Валтери в бокса, защото му пречел на темпото? Ако спора за титлата беше точка за точка....ОК, но при тази ситуацията с точките не ми е много шампионско, сори. ....
                  Очаквах някой да повдигне този въпрос
                  В първия момент , когато чух "шоколадовия" по тийм радиото и аз си помислих същото , макар че не ставаше въпрос доколкото успях да чуя да си приберат Ботас , а да го пропусне .
                  Ма после се позамислих .Значи по това време Ботас беше със секунда и нещо отпред , което означава , че турбулентния му поток оказва влияние на болида зад него . А видяхме какви поразии прави това в предното състезание - Фетел и Рикярдо .

Така че май имаше резон в искането на Хамилтън . Сега , една или 30 точки ... все пак става въпрос за вложени едни 200 милиона евра и да си играеш на джентълментсво и "морал" в тима точно в един такъв етап от сезона ....Няма как да не играят на сигурно.
                  И Ферари да бяха на това дередже и те щяха да постъпят по същия начин . Не че не го правят де .
                  А и уж 4 кръга до края , но това е моторен спорт , нищо не се знае ....

Коментар

Другият вариант е да карат с магнети марелли. Ако е второто - резултатът не ме учудва , те тия свещи толкова си могат .
                    http://formula1.sportal.bg/news.php?id=22416
                    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                      Или пръстчето на Марко Тотев пак се е намесило както беше с Фетел и Уебър? Нали едно време му казали на Фетел че имало пукнатина в шасито като се чудел че Уебър го бил, да не му се смачка самочувствието, а сега Кермит ги заплашва че ше бега, и т.н. Много не симпатичен отбор.
                      О, да, определено най-гнусния откъм мениджмънт и решения отбор. Хелмут Марко е уникален изрод. Ами извинявай, ама да махнеш Квят за 2 състезания и сега да го върнеш? Какво прави това с психиката на пилота и какво може да се очаква от него? Не че Торпедото ми е симпатичен, напротив, но това отношение...

Очаквах някой да повдигне този въпрос
                      В първия момент , когато чух "шоколадовия" по тийм радиото и аз си помислих същото , макар че не ставаше въпрос доколкото успях да чуя да си приберат Ботас , а да го пропусне .
                      Ма после се позамислих .Значи по това време Ботас беше със секунда и нещо отпред , което означава , че турбулентния му поток оказва влияние на болида зад него . А видяхме какви поразии прави това в предното състезание - Фетел и Рикярдо .

Така че май имаше резон в искането на Хамилтън . Сега , една или 30 точки ... все пак става въпрос за вложени едни 200 милиона евра и да си играеш на джентълментсво и "морал" в тима точно в един такъв етап от сезона ....Няма как да не играят на сигурно.
                      И Ферари да бяха на това дередже и те щяха да постъпят по същия начин . Не че не го правят де .
                      А и уж 4 кръга до края , но това е моторен спорт , нищо не се знае ....
                      Абе Ферари поне са малко по-прикрити и го правят с питовете, при това веднъж досега. Ботас вече 3 пъти супер очевидно пропуска Хамилтън и стои да задържа противниците му.
                      Но си прав де, като играе парАта....
                      Иначе 4 кръга до края с 59 точки преднина представи си какво трябва да стане... 2 нули за Хамилтън срещу победи за Фетел и пак ще е отпред. Ако стане нещо подобно това ще е най-големия прецедент в историята на формулата. Интрига за титлата няма. Това, което може да направи Фетел за себе си е да набере самочувствие с няколко победи, както направи Розберг в края на 2015 и да започне с летящ старт следващия сезон.
                      Оттук нататък интересни моменти са какво ще направят Хонда до края на сезона, защото според мен има нелош прогрес и може да се окаже, че догодина ще са наравно с Рено.
                      Поне за мен ще е интересно и как ще се справи Сайнц в Рено за 4 старта и дали ще е близо до Хълк. Как ще продължи Гасли и как ще се съпостави с резултатите на Квят.

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                      На българските сайтове много не им вярвам. Като гледам на Club S1 колко са им фриволни преводите и как си съчиняват новини.... Спортал със сигурност са още по-зле. Аз такава "новина" по чуждите сайтове не съм срещал и е твърде възможно да е съчинение разсъждение по картинка. Като достоверни източници препоръчвам Autosport.com и Motorsport.com. Първите имат ежегодни награди, на които присъстват масово пилоти и официални лица от падока, a вторите са им собственици. Т.е. там няма как да има партенки.

Коментар

Graham Bensinger има няколко много добри интервюта със спортисти, включително Хамилтън и Розберг. В този клип и още няколко от поредицата с Лауда са казани неща, които не са известни до момента. Мисля, че всеки, който се интересува от Ф1 ще гледа с голям интерес.

Коментар

Ми почва квалификацията, ама мнооо късно. Или рано?
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

http://formula1.sportal.bg/news.php?id=22455
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Ми това беше.

1 44 Lewis Hamilton HAM Mercedes 56 1:33:50.991 25
                              2 5 Sebastian Vettel VET Ferrari 56 +10.143s 18
                              3 7 Kimi Räikkönen RAI Ferrari 56 +15.779s 12
                              4 33 Max Verstappen VER Red Bull Racing TAG Heuer 56 +16.768s 15
                              5 77 Valtteri Bottas BOT Mercedes 56 +34.967s 10
                              6 31 Esteban Ocon OCO Force India Mercedes 56 +90.980s 8
                              7 55 Carlos Sainz SAI Renault 56 +92.944s 6
                              8 11 Sergio Perez PER Force India Mercedes 55 +1 lap 4
                              9 19 Felipe Massa MAS Williams Mercedes 55 +1 lap 2
                              10 26 Daniil Kvyat KVY Toro Rosso 55 +1 lap 1
                              11 18 Lance Stroll STR Williams Mercedes 55 +1 lap 0
                              12 2 Stoffel Vandoorne VAN McLaren Honda 55 +1 lap 0
                              13 39 Brendon Hartley HAR Toro Rosso 55 +1 lap 0
                              14 8 Romain Grosjean GRO Haas Ferrari 55 +1 lap 0
                              15 9 Marcus Ericsson ERI Sauber Ferrari 55 +1 lap 0
                              16 20 Kevin Magnussen MAG Haas Ferrari 55 +1 lap 0
                              NC 14 Fernando Alonso ALO McLaren Honda 24 DNF 0
                              NC 3 Daniel Ricciardo RIC Red Bull Racing TAG Heuer 14 DNF 0
                              NC 94 Pascal Wehrlein WEH Sauber Ferrari 5 DNF 0
                              NC 27 Nico Hulkenberg HUL Renault 3 DNF 0
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Дам, тва му беше... Фетко си изпържи гумите много злобно. Явно им липсваше скорост и се опитваше да компенсира с агресия, ама то така не винаги става.

Е, честито на матовия, беше по-постоянен.

Някой ще коментира ли първия завой и с какво се различава маневрата на Хамилтън от тази на Фетел в Сингапур, когато го изкараха по-черен от Гявола?

Аз лично съм супер впечатлен от Сайнц. Първо състезание с тази кола, а направо ги разцепи. Ако имаше още 10-ина коня щеше да духне и Окон. Ако Рено направят скока, за който се готвят догодина ще е мега-интересно

А с новия договор на Верстапен и вероятните обещания, които е получил, за да го подпише ми се струва, че Рикардо си заминава догодина. Оттам накъде, Ферари или Мерц? Аз лично се надявам да замени Алонсо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X