Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Братът не можа да пробие, а дано синът успее!

Коментар

Нищо против Мик, но мисля да му е рано още. Нека се докаже.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Според мен Мерцедес няма как да рискуват при тежкия сезон, който ги чака с новите правила да имат един младок като Верлайн, който честно казано не ме впечатли. Какво остава за Окон, който има половин година по-малко опит. Въпреки всичко според мен се представи по-добре от Паскал, макар да имаше трудната задача да влезе в средата на сезона. За мен е по-надеждния пилот. Но догодина, когато може да се брои всяка точка при конструкторите...не мисля, че ще рискуват. Макар всички фенове да искаме да видим Алонсо срещу Хамстера мисля, че и това няма да се случи. Розберг/Хамилтън успя да проработи заради по-премерения характер на Нико. Но като се съберат двамата мрънкачи и рогачи ще стане страшно и Волф много добре го знае. Мисля, че най-удачния вариант за Мерцедес е Ботас. Първо, че Волф и Ботас са близки, ако не се лъжа му е в мениджърския екип или поне е бил. С Уилямс също се познава добре, а и те са зависими от тях по линия на задвижващи системи. Т.е. Мерцедес ако поискат Валтери ще го вземат. А и честно казано на него му е време. Уилямс няма да види бял ден в близките години, а това момче може да кара. Ако не получи шанс за топ отбор скоро си пропилее кариерата. Интересна тема са Маса и Бътън. Страшно много опит, добри пилоти, без болни амбиции и няма да създават проблеми на тъмния, респективно на екипа. Просто ще трупат сигурни точки. Единствената въпросителна е дали все още имат мотивация след като вече официално се оттеглиха. Бътън се видя, че не му се кара още в последните състезания за сезона, но за Маса не знам дали е така. Пък и да не ти се кара в Уилямс/Макларън (в сегашната им форма) е едно, да не ти се кара в Мерцедес е друго Що се отнася до шампионата, без да съм фен на Розберг или на Хамилтън, смятам че титлата е заслужена. Не съм съгласен, че повредата в Малайзия му струва титлата на Хамстера. А левашките стартове, които направи включително Сузука и Монца? Те му струваха дори повече точки. Двете измислени наказания за Бритнито на Хокенхайм и Силвърстоун? Верстапен като прави така го избират за пилот на уикенда, а на него му нашиха наказания. А Австрия? Да, Нико отвори завоя много, но това е негово право, той е начело и това ще го потвърди всеки пилот. Хамилтън потърси контакта и му направи "Шумахер". Да, гръмнал двигател, когато си начело е болезнено и психически и като точки. Но пък 2014г на последното състезание в Абу Даби се скапа колата на Нико при това още в битка за титлата. В крайна сметка това е част от играта. Силвърстоун тази година пък Розберг изгуби 7ма предавка. Но да се каже, че титлата е загубена заради технически проблеми е крайно пристрастно след като такъв имаше само 1 за цял сезон. И на тъмния не му прави чест, че се опитва така да принизява противниците си и да умаловажава успехите им. Такава арогантност не е демонстрирал дори Шумахер. P.S. Извинявам се за липсата на оформление, но отделните абзаци винаги се сливат в един цял текст, не зная защо.

Коментар

Съгласен съм с мнението ти.
          Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Нови "спекулации" от страна на ESPN F1, които може да се окажат верни.
            Говори се за освобождаване от договор от страна на Уилямс на Валтери Ботас, за да заеме мястото на Нико. Знае се кой му е мениджър (Тото Улф).
            Говори се също за преминаване на Пади Лоу в Уилямс. Договорът му изтича на 31 декември. В качеството на разменна монета, би могло да бъде освобождаването на Пади от забранителен период при преминаване в друг отбор. Т.нар." gardening leave".
            За мястото му в Мерцедес се спряга името на Джеймс Алисън, който напусна Ферари през август. Вероятно е него да сложат да си партнира с Алдо Коста.
            Да видим...

Коментар

От тая сутрин някакво клипче от кухнята (в буквалния смисъл) на Тото, на което той и тъмния нещо се подхилкват и обещават колко щяли да бъдат силни догодина.

Ако доброто настроение на Хюм не е актьорска игра това за мен автоматично изключва идването на Алонсо.

Между другото в големите къщи за залози води Верлайн, втори е Ботас. Другите са доста назад.

Коментар

За Ботас Уилямс отрекоха.
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Е, те и за Фетел отричаха от Ред Бул, както впрочем и за всички големи трансфери във Ф1, футбол и т.н....не очаквай да кажат нещо друго Между другото Бътън би се вписал добре в Уилямс на мястото на Ботас, още повече, че там започна всичко за него. Ще има и кой да помага в развитието на колата, защото Строл няма да знае къде изгрява слънцето все още.

А дали тази година в Мерц или догодина във Ферари Ботас се маха, време му е според мен. По-добре към Мерц, за да се извлекат добри дивиденти.

Коментар

Днес не съм се разравял за инфо, но вчера четох, че Мерц били предложили двигатели на Уилямс на половин цена за следващия сезон.
                    Те могат да си отричат, но всичко си е част от играта.
                    Ботас ми е симпатичен и бих се радвал да има шанс да кара в някой от челните отбори.
                    Що се отнася до Хам, мисля че наистина го бОли.... кой ще му е съотборник, камо ли да му пука ако дойде Алонсо.
                    Той не му отстъпи психологически дори в дебютния си сезон, какво остава за сега. По-вероятно е ревльото да ревне.
                    Без разбира се да му отричам нищо от пилотските качества.

Коментар

Чичо ви Бърни:

When asked who he thinks will replace Rosberg, he said: "I think there's one or two of them who are capable of performing. I don't think anybody is going to beat Lewis."
                      Ecclestone then offered an opinion on Red Bull's Max Verstappen, who he believes could match Hamilton if given the same car.
                      "Verstappen has been super. When I say nobody [can challenge], maybe Max in that car could hurry Lewis along a little bit. The problem is a simple one: the Mercedes team, engine, everything, is perfect and they've got the best driver in the world."

Не помня да е грешал някога.

Коментар

Е, чак най-добрият в света?!
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Еми не го казвам аз, Божко.
                          Сигурно дъртия разбира от Ф1 една идейка повече от нас.
                          Между другото и аз посочих младия Макс като единствения който мисля има същия характер като Хам.
                          Няколко поста по-нагоре.
                          Последно редактирано от TigerHunter; 15-12-16, 21:25.

Коментар

Изрусеният ,обаче иска да го питат ... Защо ли

http://gong.bg/motorni/formula-1/mul...-miasto-410919
                            RAV 4
                            F650GS

Коментар

Странно обаче, че никъде в чуждестранните медии не съм открил подобна публикация. На кого да вярвам?
                              На българските медии, с тенденциозните преводи..?

Коментар

"Водата за пиене има прозрачен цвят"....."Не яж жълтия сняг"....."Хамилтън е пилот на Мерцедес"...
                                Интерпретацията на нечий думи в БГ е направо умопомрачителна....., ако всъщност говорим за думи, чиито основен смисъл е:
                                - Ще помогна на отбора при избор на нов пилот.....
                                Дали ще оборим първият израз с думите "Dont' drink the water, fish f@#k in it!" - само питам......
                                "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X