Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Не съм напълно съгласен.
    В Испания поздрави Нико за победата и призна, че не е бил достатъчно бърз.
    Това беше загуба.
    В Монако кахър сурата беше израз на огромно разочарование.
    Особено предвид факта, че и той самия имаше вина за грешката, която му коства победата. И беше наясно с това.
    Та, загуба е, когато някой друг те победи.
    Когато се прецакаш сам, пак е загуба, ма по-трудно се преглъща.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
      90% си прав,за останалите има малка подробност! Това не беше проста загуба,това беше прецакване на спечелено състезание. А най боли когато това идва от собствения ти отбор.Много състезания помня,ама ще ми е трудно да се сетя кога за последно съм виждал толкова груба грешка! Никога не ми е бил симпатичен или слабост Хамилтън,ама този път направо ми стана жал за него!
      При проследяване на целия разговор с бокса се вижда че по виновния за гафа е Хамилтън.
      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
        При проследяване на целия разговор с бокса се вижда че по виновния за гафа е Хамилтън.
        Хм. То и друго има .
        Аз откак спрях да гледам Формулата с приятели на ракия със салата , взех да наблюдавам внимателно развитието на всяка гонка . Не че като съм сам не се подкрепям с тонизиращите добавки де

...та в Монако ми направи впечатление следното : В последния стинд Хамилтън ( поради агресивният си маниер) караше с доста по - унищожени гуми в сравнение в Фетел и Нико . По едно време даже ми стана любопитно дали Люис изобщо ще удържи първото място още 10-12 обиколки до края , при все почти цялата невъзможност за изпреварване . Щото тия двамата са агресивни и изобщо няма да се замислят да атакуват и ще стане мазало
        И баш тогава излезе колата за сигурност . А в този момент се изисква светкавична преценка както от пилота , така и от бокса. Не е изключено инженерите да са предположили , че в този момент всички в челото ше се юрнат за смяна на гуми , което няма да доведе до разместване в крайна сметка - с оглед и на моментните времена . Може би затова и вкараха тутакси Люис в бокса , което от "победа в кърпа вързана"се превърна в кошмар .

Всъщност , не съм чел разговорите с бокса , така че може и да греша де.
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Друга е истината.
          Питър Бонингтън веднага след обяваването на СК, му каза да остане на пистата.
          Пича обаче видял механиците на мерцедес в готовност пред бокса на екрана след Сейнт Дево и решил, че Нико и Себ спират за суперсофт.
          Затова пита Питър, дали е сигурен, че трябва да остане навън.
          Като добавя, че тези гуми ще паднат бързо извън температура при ниската скорост.
          Тогава от бокса казха Ок, Люис! Бокс!

Като не са взели предвид времето, което изгуби след като застигна сейфти кара.
          Предполага се, около 11 сек.
          Той няма право да пита за другите, пък и те нямат право да му кажат.
          Такива ми ти работи.

Та съвсем скоро след това, осъзна истината.

Коментар

http://clubs1.bg/news/t-h-m-35451

Това с уговорката че написаното тук е напълно вярно, по чужди сайтове не съм търсил. Та Хамилтън малко настоява да влезе за гуми и от бокса отстъпват, така го разбрах аз.

Коментар

Ето:
              https://www.youtube.com/watch?v=IuHm6fnxyXc
              Момента в който казва " Всички ще са с опшън сега" ( Everyone's gonna be on options now...).
              Действието се развива два-три завоя преди входа на питлейна.
              Значи след сейфтикара му казват, че ще влезе в края на обиколката, но тъй като всички продължават, му казват да остане.
              След това му обаждане, му казват да влезе.
              На метри преди входа.
              Той все още не знае, че никой не е спирал.
              А те смятат грешно времето.
              Та и неговото настояване има роля, определено.

Не знам, доколко би било законно просто да му бяха казали, че никой не е спирал
              Явно, обърквацията е била голяма.

ПП: "Бъди позитивен", не се онася за душевното му състояние, а значи да спазва делта времената зад сейфти кара.
              Последно редактирано от TigerHunter; 09-06-15, 13:19.

Коментар

А междувременно Хулкенберг е на път да спечели Льо Ман при дебюта си.
                “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                Walter Rohrl
                GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

1 44 Lewis Hamilton HAM Mercedes 1:12.218 1:09.062 1:08.455 30
                  2 6 Nico Rosberg ROS Mercedes 1:10.976 1:08.634 1:08.655 31
                  3 5 Sebastian Vettel VET Ferrari 1:11.184 1:09.392 1:08.810 21
                  4 19 Felipe Massa MAS Williams 1:11.830 1:09.719 1:09.192 27
                  5 27 Nico Hulkenberg HUL Force India 1:11.319 1:09.604 1:09.278 22
                  6 77 Valtteri Bottas BOT Williams 1:11.894 1:09.598 1:09.319 26
                  7 33 Max Verstappen VES Toro Rosso 1:11.307 1:09.631 1:09.612 28
                  8 26 Daniil Kvyat KVY Red Bull 1:12.092 1:10.187 1:09.694 32
                  9 12 Felipe Nasr NAS Sauber 1:12.001 1:09.652 1:09.713 29
                  10 8 Romain Grosjean GRO Lotus 1:11.821 1:09.920 22
                  11 13 Pastor Maldonado MAL Lotus 1:11.661 1:10.374 22
                  12 9 Marcus Ericsson ERI Sauber 1:12.388 1:10.426 20
                  13 55 Carlos Sainz SAI Toro Rosso 1:11.158 1:10.465 23
                  14 3 Daniel Ricciardo RIC Red Bull 1:11.973 1:10.482 19
                  15 14 Fernando Alonso ALO McLaren 1:12.508 1:10.736 22
                  16 11 Sergio Perez PER Force India 1:12.522 13
                  17 22 Jenson Button BUT McLaren 1:12.632 12
                  18 7 Kimi Räikkönen RAI Ferrari 1:12.867 10
                  19 98 Roberto Merhi MER Marussia 1:14.071 12
                  20 28 Will Stevens STE Marussia 1:15.368 11
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ега ти скуката !
                    По-задремало състезание през този сезон не съм гледал.
                    Аз дремАх през цялото време.
                    Люис задрема още на старта.
                    После Кими и Нандо или бяха задремали , или разсеяни , та се катастрофираха.
                    Гумаджиите на Фетел задремаха и го забавиха със задна дясна точно толкова , че да изгуби 3-то място.
                    Люис задрема и настъпи линията на излизане от бокса (където впрочем гумаджиите му вече са си традиционно дремещи) и го "казниха" 5 сек. , което пък окончателно му подпечата дремещото второ място.

...иначе като цяло : пак скука . Поредна двойна победа на Мерцедес и пореден резил за хондаджиите на Макларън .
                    .... от първите 10 в днешния ден : 7 мотора"Мерцедес" ( освен ако не съм сгрешил , че се прозявах докато ги броих).
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Какво направи Алонсо? Кадрите от болида на Кими не бяха достатачни, за да се види. После Алонсо обясняваше нещо, но аз гледах по RTL и нищо не разбрах.

Коментар

Кими се завърта и Алонсо му се качва на врата. Така разправя Алонсо. Кими винаги е приказлив, а сега мълчи
                        Нямаше кадри, от които да става ясно.

Коментар

Голям инцидент беляза първата обиколка в днешната Гран при на Австрия. Няколко завоя след старта Кими Райконен и Фернандо Алонсо вече бяха спечелили по няколко позиции, когато финландецът изпусна контрола над болида си. Фернандо се оказа на грешното място в грешното време и завърши състезанието си буквално върху носа на болида на Ферари. Кими можеше да пострада фатално, ако колата на Алонсо бе продължила да се пързаля към главата му.
                          Копирано от тук
                          http://formula1.sportal.bg/news.php?id=19441
                          Иначе пълна скука

Коментар

Кими изтърва задницата, подобно на Пастор по-напред в състезанието.
                            Добре, че нямаше сериозни последствия.
                            Иначе, съгласен съм с Владо.
                            Нико беше по-бърз и повече в час от Люис през целия уикенд.
                            Заслужена победа.
                            Да му е честита!
                            Хам го призна след състезанието, както и аз го признавам като негов фен.
                            Люис не беше в час тоя уикенд.

Коментар

Абе не му беше ден. И на най-добрите им се случва.

Коментар

Както си мислех и преди, хвърлят ни прах в очите. За жалост на фераристите, този сезон няма да се изравнят с Мерцедес, само ни бъзикат и ни внушават фалшива интрига.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X