Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Наистина се очертава известно превъзходство на Мерцедес и моят фаворит отново няма шанс. Впрочем, Кими е с повече от секунда назад, та не знам какво ще става утре.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      ...та не знам какво ще става утре.
      не само ти, ами и Бърни не знае... - и този път

Коментар

Стана тя каквато стана . Скука .
        От първите 10 днес : 7 двигателя Мерцедес .
        Тия пък двамата най - отпред от заводския отбор на Мерцедес , само дето не заспаха.
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Нема такъв кеф!
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

хахаха... и пак германец начело... и другите фенове ви се радваме и не плюем, а...
            пилците се броят наесен...

Коментар

Аванти, новаци!

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                хахаха... и пак германец начело...
                Яаааа , пак германец начело !
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                  Яаааа , пак германец начело !
                  Албинос...
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Аууууу!!
                    Такова състезание, скоро не бях гледал...
                    Дано и всдички до края са така!
                    Хамилтън е класа!
                    Последно редактирано от TigerHunter; 06-04-14, 21:09.

Коментар

Много интерсно състезание. Видяхме и какво може Фетел с по слаб автомобил....... това отдавна го чакам, той трябва сега тепърва да се доказва (между другото според мен трябва да го накажат жестоко за маневрата срещу Маса) но като гледам Рикардо как го прави да хърка........ На Доменикали му се пише нещо, май трябва да го сменят. Хамилтън е добър, така си е.
                      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Кой беше Фетел? Ааа, оня дето беше пред рев, мрънкайки по радиото. Не беше виждал Ред Бул отзад...
                        Пак има в състезанието много по-добра кола (мерцовете), но има борба, а не пазене на гръб. Много ми беше интересно. Малко ме е яд за Розберг, ама не може всички да са първи. Дано и за напред няма заповеди или поне не в началото..

Коментар

Гена, аз мисля че босовете справедливо си замълчаха.
                          Ако ненормалното камикадзе Малдонадо (който за мен няма място във Ф1) беше коствал победата на Хамилтън, щях да се пукна от яд.
                          Розберг е много добър пилот, но не е от класата на Хамилтън, когато стане въпрос за каране.

Коментар

И какво ще става тази година? Като миналата, ама с други отпред.
                            Кво става с Ферари, бре?! Двойката най-добри пилоти, едвам се добра до точки!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                              Гена, аз мисля че босовете справедливо си замълчаха.
                              Ако ненормалното камикадзе Малдонадо (който за мен няма място във Ф1) беше коствал победата на Хамилтън, щях да се пукна от яд.
                              Розберг е много добър пилот, но не е от класата на Хамилтън, когато стане въпрос за каране.
                              Саше, няма как да знаеш дали са си замълчали. За това казвам, дано да е така. Нещата не му потръгнаха от първия бокс.
                              Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                              И какво ще става тази година? Като миналата, ама с други отпред.
                              Кво става с Ферари, бре?! Двойката най-добри пилоти, едвам се добра до точки!
                              Божко, миналата, че и няколкото минали, напред имаше един. Ако се доближеше другия, имаше заповед от бокса на чист австралийски език: "Дур, бакалъм!". Ако гледаме още такива състезания, аз ще съм много доволен. Нищо че битките се водят на 40 секунди разстояние по пистата. Нямаше комфортно возене на един пръст напред. Ако Нюи и компания не направят бързо някакво чудо (дано поне е законно), ще гледаме един все по-отчаян Фетел. Той не е свикнал да се състезава с равни. Движиш се на 7-8 позиция заедно с групата след рестарта, ама като те резне другия бик, почваш да мрънкаш по радиото, че нямаш пауър! Ай сиктир!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                                Ако гледаме още такива състезания
                                Какво състезание, бре?! За десет обиколки, направиха на другите 20 секунди!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X