Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет

Колеги какво ще кажете за следната обява.
    Звънях, казаха,че е в много добро състояние. Дали си заслужава?
    Прикачени файлове

До: Съвет

За съжаление е руско производство, както знаем всички тази техника се нуждае перманентно от дозатягане, претягане или поновому мониторинг. От тасм откъдето идва братята не са имали възможност за това. Годината на производство може да се счита за предимство и за недостатък. Предимство е защото по онова време се е работело по ГОСТ, недостатък - ами 36 години си са бая време за машина. В общи линии е морално остаряла, но ако моеш я разфасова и шитнеш за скрап ще изкараш добра печалба.
    Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Като цяло не е лоша, ама на много километри бре....
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
        Като цяло не е лоша, ама на много километри бре....
        Е да ама километрите, където е имало сцепление са малко. Продавача ми каза, че я е карал пенсионер през летните си отпуски.

Коментар

Няма ли снимки на салона,запазен ли е
          Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база

Коментар

Хмм катафалка 8000 коня .. Сигурен ли сте че всичко е наред ?? А и цената си е малко ефтина за тая пущина
            Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
            [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
              Е да ама километрите, където е имало сцепление са малко. Продавача ми каза, че я е карал пенсионер през летните си отпуски.
              Абе то се пенсионери ги карат тия!
              Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Ако има някой свободен колега тия дни да я огледаме.
                Намира се на североизток от София.
                Знам, че сега веднага ще каже някой "Има много писано във форума за тоя модел, използвай търсачката ", но няма време да се дреме, трябва да се купува.

Коментар

Ако има някой свободен колега тия дни да я огледаме.
                  Намира се на североизток от София.
                  Знам, че сега веднага ще каже някой "Има много писано във форума за тоя модел, използвай търсачката ", но няма време да се дреме, трябва да се купува.
                  Аз съм навитак. Само ми осигури скафандър мярка XXXL и студена бира. А, и достатъчно мощен катапулт да ме изстреля до нея.

Коментар

Аххх изпревари ме !
                    Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
                    [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Колеги какво ще кажете за следната обява.
                      Звънях, казаха,че е в много добро състояние. Дали си заслужава?
                      Качи се,покарай...Ако ти хареса взимай.Тия работи със сърце се купуват
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                        Аз съм навитак. Само ми осигури скафандър мярка XXXL и студена бира. А, и достатъчно мощен катапулт да ме изстреля до нея.
                        Ама тя е налична в космокъщата. Пенсионера я оставил там да се продава.
                        Притеснявам се да не е използвана като служебна. Че кой знае колко хора може да са минали през нея.

Коментар

Ама тя е налична в космокъщата. Пенсионера я оставил там да се продава.
                          Притеснявам се да не е използвана като служебна. Че кой знае колко хора може да са минали през нея.
                          Искаш да кажеш, че вече е заземена? Е, тогава скафандъра и катапулта отпадат, но количеството на бирата се вдига. С две думи - участвам в огледа! Мога да си отстъпя мястото само срещу сериозно заплащане в бира.

Коментар

Еее казаха ми, че била с десен волан. Дали ще ми е проблем?

Все още търся помощ за оглед. Тука един се отзова, но нещо ми се струва, че не взима нещата насериозно. За бира нещо говори. То бира само пие ли се? Тя е само за затапване в края на вечерта. А го гледам и в бара често се явява. Бива ли да се говори за течности под 45 градуса?

Коментар

Тва аз го виждах миналата седмица, като ходих до луната. 300 000км. карах след него. Много пуши. Явно е за нови сегменти и гумички на клапаните. Трябва да ти свалят поне 30 %. Освен това имай предвид, че не е от ЕС и ще има мито и акциз. Пробвай да го регистрираш като баничарка.
                              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                              -----------------------------------------------
                              Питието определя съзнанието....
                              -----------------------------------------------
                              0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X