Обява
Свий
Няма добавени обяви.
лудница
Свий
X
-
До: лудница
Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнениеХм,такова нещо виждам за пръв път-струва ми се че е малко рисковано-ако е от пластмаса.. може да се счупи!Смятай кво чудо ще стане...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеОсобено пък ако се покача аз отгоре муСмятай кво чудо ще стане...
То тяхното скачане не е май много за жени,е то едно време и ние скачахме........
Айде ако не е монтаж-мъжете само да скачат
Коментар
-
Първоначално публикуван от NIK_ Преглед на мнение
Попитайте него как са обувките.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеДа миналата година на АТВ челиндж къп "скачащите обувки" бяха подарък на победителя в клас Джуниър-Маргарит. Във форума ни е Brake.
Попитайте него как са обувките.Нищо някой друг път като го видя.
Иначе ми сe стори, че могат да се причислят към офроуда та затова и попитах.
Коментар
-
Първоначално публикуван от NIK_ Преглед на мнениено после ще ти кажа как се сменят тазобедрени стави
колко струва
и ще ти подаря стол-подлога
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеНе е монтажно после ще ти кажа как се сменят тазобедрени стави
колко струва
и ще ти подаря стол-подлога
Пък и за моите скромни 110 кг. май нЕма такива играчки.
Коментар
-
Един приятел домъкна от Китай такива. Естествено веднага се курдисах отгоре им. И се пребих на равното.Голям кеф ще е, ама като им свикнеш. И едното е към 10 кила, за информация.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеЕдин приятел домъкна от Китай такива. Естествено веднага се курдисах отгоре им. И се пребих на равното.Голям кеф ще е, ама като им свикнеш. И едното е към 10 кила, за информация.
Не, че много съм се засилил да купувам де.
Просто информативно...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар