Обява

Свий
Няма добавени обяви.

лудница

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• лудница

http://vbox7.com/play:1e2778a4
    Някой виждал ли е на живо или е поредният много добър монтаж?

До: лудница

Хм,такова нещо виждам за пръв път-струва ми се че е малко рисковано-ако е от пластмаса.. може да се счупи!

Коментар

А, истинско е, скоро гледах даже по някоя телевизия за него...

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
        Хм,такова нещо виждам за пръв път-струва ми се че е малко рисковано-ако е от пластмаса.. може да се счупи!
        Особено пък ако се покача аз отгоре му Смятай кво чудо ще стане...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Особено пък ако се покача аз отгоре му Смятай кво чудо ще стане...
          Е стига пък ти,отгоре,ако си над 100кила може и да се случи случка,не дай си боже да стане,не е за хора като нас- е, не че съм дебела,ама знам ли То тяхното скачане не е май много за жени,е то едно време и ние скачахме........ Айде ако не е монтаж-мъжете само да скачат

Коментар

Първоначално публикуван от NIK_ Преглед на мнение
            Да миналата година на АТВ челиндж къп "скачащите обувки" бяха подарък на победителя в клас Джуниър-Маргарит. Във форума ни е Brake.
            Попитайте него как са обувките.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Мисля, че това е изобретение на един ивалид, участващ на параолимпийските игри, ма не съм много сигурен.Иначе ме кефи много, яко е!
              Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                Да миналата година на АТВ челиндж къп "скачащите обувки" бяха подарък на победителя в клас Джуниър-Маргарит. Във форума ни е Brake.
                Попитайте него как са обувките.
                Хаха ако знаех, че има такива "обувки" днес щях да го питам лично. Нищо някой друг път като го видя.
                Иначе ми сe стори, че могат да се причислят към офроуда та затова и попитах.

Коментар

Първоначално публикуван от NIK_ Преглед на мнение
                  Не е монтаж но после ще ти кажа как се сменят тазобедрени стави колко струва и ще ти подаря стол-подлога
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                    Не е монтаж но после ще ти кажа как се сменят тазобедрени стави колко струва и ще ти подаря стол-подлога
                    Лошо е да имаш каквито и да е било контузии, но аз и с колело успях да се потроша доста качествено. Пък и за моите скромни 110 кг. май нЕма такива играчки.

Коментар

Един приятел домъкна от Китай такива. Естествено веднага се курдисах отгоре им. И се пребих на равното. Голям кеф ще е, ама като им свикнеш. И едното е към 10 кила, за информация.
                      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                        Един приятел домъкна от Китай такива. Естествено веднага се курдисах отгоре им. И се пребих на равното. Голям кеф ще е, ама като им свикнеш. И едното е към 10 кила, за информация.
                        А някаква цена да знаеш?Защото цената на официалния производител като за моите килограми е 500 евро! Не, че много съм се засилил да купувам де. Просто информативно...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X