Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще намалеят ли пушачите!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ще намалеят ли пушачите!

Днес четох във вестника,че... хляба се е дигнал от 0.60ст. на 0.90ст.,защо? И след това видях,че не само насъщният с нови цени-а и цигарите също имат нови цени.Ще намалеят ли пушачите или не? 3,40 лв. е новата цена на кутия от най-масовите цигари "Виктори".

Това стана ясно след като изпълнителният директор на „Булгартабак холдинг” Иван Биларев обяви новите цени на цигарите, произвеждани от холдинга.
    Част от тях вече са действащи на пазара. Поскъпването е във връзка с увеличението на акциза на тютюневите изделия от 1 януари. Част от цените са междинни и окончателния им вариант зависи от развитието на пазара. По думите на Биларев увеличението е „на стъпки”, за да предизвика шок на пазара.
    Новите цени на цигарите са следните:
    - Victory exlusive и Престиж рецес филтър – 3.60 лв.
    - Виктори HLP – 3.50 лв.
    - Victory slims – 3. 45 лв.
    - Виктори, Bulgartabac 1 и MM /103 мм/ – 3.40 лв
    - MM /88 мм/, Prestige slims и S slims – 3.30 лв.
    - Трезор /103 мм/ и New line slims – 3.20 лв.
    - Престиж, 89 мм – 3.15 лв.
    - GD – 3.10 лв. междинна
    - Средец –междинна цена, Evа slims –междинна, Seven Hills – междинна, ММ slims –междинна, Femina slims – междинна, Виктори 19 къса в мека опаковка, Невада в мека опаковка – междинна – 3.00 лв.
    - Мелник, 19 къса, мека опаковка – 2.90 лв.
    - Арда, 19 къса, мека опаковка – 2.85 лв.
    - Welcome, 16 къса, 100 мм – 2.50 лв.
    - Фемина, 10 къса, мека опаковка – 1.60 лв.

До: Ще намалеят ли пушачите!

колко гот, че ги отказах на нова година
    цигарите де, не хляба.
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
      колко гот, че ги отказах на нова година
      цигарите де, не хляба.
      Гот е,защото и аз ги отказах, и то преди 13г.,има ли голям смисъл да се пуши,дават се всеки ден пари за цигари,като вместо тях,например ще си купиш нещо зя ядене,а и не само за ядене,нещо ... докато човек се трови от цигарите-те са като наркотик,пропушили човек-няма отказване!

Коментар

Дай боже да намалеят.

Коментар

Ако успее да ме убеди някой, че само цигарите ме тровят, че само там си хвърлям парите на вятъра/ а не примерно за здравните осигуровки/ - спирам на момента Или и да спра и да ям, да пия, да дишам, че и въздуха е един...и не си мислете, че е безплатен

Коментар

Ако ще и десет лева да станат ,пак ще пушим .Може да ги намалим.
            http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
              Ако ще и десет лева да станат ,пак ще пушим .Може да ги намалим.
              Явно си голяма пушачка,щом казваш,че и десет лева да станат,пак ще се пуши!Не вредят ли на здравето,поне за жените?

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
                Явно си голяма пушачка,щом казваш,че и десет лева да станат,пак ще се пуши!Не вредят ли на здравето,поне за жените?
                Aз пуша максимум десет цигариТо всичко е вредно на тоя свят.
                http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Без да знам за това увеличение, вече трети ден не пуша, спрях ги на 8-ми март като подарък за жена ми и ми е много гот, че след 20г. пушене, най-накрая ги спрях!!!

Честно казано обаче, самите производители са си виновни, че ме изгубиха като клиент!
                  Имам един хубав тийнейджърски спомен - сутрин рано, изгрев слънце, кафене на брега на морето на Слънчев бряг, чаша димящо кафе и кутия син Rothmans.....мммм....супер аромат!

А сега независимо какво си купувам - Давидов, Ротманс, Парламент, или Марлборо - все едни и същи лайна са..."ароматът" им е еднакъв и е отврат!
                  Е, сори, ама ми писна да си плащам за топла бира и студена супа!
                  И заради това няма да пуша!!! / ...иначе здраве, цени на цигари - нямат значение за закоравял пушач /
                  Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Вече близо 2 години съм в този форум и недоумявам защо периодично някой решава, че трябва да "ръга" темата за пушачите. Нямате ли си друга работа, или други теми...Или ще се караме десет страници, или ще се търсят съвети за отказване /пълни глупости - ако си решил, просто ги спираш и толкова!/, или ще е нещо друго по-розово. Ми по тази логика хайде отворете и теми от рода на: "пържолите поскъпват - как е вашия холестерол?", или - "зеленчуците са пълни с нитрати - вие постите ли?", много ще е куул и - "диетата на Дюкан прави чудеса за офф-роудаджиите!", или "очаква ни демографски срив - вие какво направихте снощи по въпроса?". Ако се понапъна ще се сетя и други живототрепящи теми от злободневието.

Коментар

Аз съм пушач, но според мен цигарите трябва да са много скъпи. Тройно на това, което е сега, чак човек да си каже - абе то е грехота толкова пари да давам за цигари. Аз например в чужбина цигари не си купувам, не си нося от тук , а по-принцип не съм много пестелив
                      Последно редактирано от mistral; 11-03-09, 13:03.

Коментар

Не съм забелязал кокаин, хероин и други такива да са ефтини, пък хората си се тровят. Цената няма значение, които си пуши той ще намери начин да си ги купува. Има много лесен начин да намалеят пушачите, но няма да го кажа за да не рипне половината форум.
                        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

В нашия въздух/софийския/ се съдържа цялата менделеева таблица.Кеф ти катран,кеф ти тежки метали и то напълно безплатнозащо тогава човек да дава пари и за цигари

Коментар

Много, малко ще се откажат, ако въобще има такива.
                            виш к'фо нешто е.......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X