Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На къде отива държавата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• На къде отива държавата

Тази сутрин отивайки за риба гледам до един контейнер-клошар.На пръв поглед нищо ново ама като се вгледах човека не рови за хляб ами за....... информация
    Прикачени файлове
    Николай Папазов

До: На къде отива държавата

Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнение
    Тази сутрин отивайки за риба гледам до един контейнер-клошар.На пръв поглед нищо ново ама като се вгледах човека не рови за хляб ами за....... информация
    Едно време имаше лозунги...и в този дух - Българският клошар, най-интелигентният клошар! Може би в това се съзира ролята на държавата?!?
    "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Колкото повече е учил ,толкова му е по-мръсна работата!

Коментар

Абе не се подигравайте с клошарите, сред тях има и учители и доста умни хора, които по едно или друго стечение на обстоятелствата са стигнали дотам. Да се подиграваш с бедняка е лесно, но не е достойно.

Коментар

Неее, едва ли някой се е подигравал на бедните хора, просто се опитваме да бием самара та белким се сети магарето. В смисъл държавата, която ги е докарала до този хал.
          Като се замисля обаче, не се сещам да съм виждал учители или лекари да се ровили в кофите, виждал съм само едни други българи, които не бих нарекъл интелигентни или трудолюбиви или почтени. Веднъж, когато правих почистване в мазето си, повиках едно бедно момче от квартала да ми помогне и да му дам това-онова за хапване. Оказа се, че докато изхвъля ненужното в близките кофи, върху момчето са се нахвърлили от този тип българи споменати по-горе и какво беше учудването ми, когато излязох да го отърва от боя. Оказа се, че кофите в целият град са разпределени и никой не може да рови в чужди кофи...бяха направили бизнес от това по-силните?!?
          "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Абе не се подигравайте с клошарите, сред тях има и учители и доста умни хора, които по едно или друго стечение на обстоятелствата са стигнали дотам. Да се подиграваш с бедняка е лесно, но не е достойно.

съдях си и си пех бирата тази вечер ,и през прозореца на заведението гледам еди добре облечен стар човек рови във кофата , пресече улицата и отиде в другия контеинер , приятеля ми вика, не е това което си мислиш , този обикаля е сабира пресата или книги , вобще всичко за четене и го прочита , просто нямал пари да си купува , и после пак ги изхвърлял , това наистина за първи път виждам
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от abalon Преглед на мнение
              Неее, едва ли някой се е подигравал на бедните хора, просто се опитваме да бием самара та белким се сети магарето. В смисъл държавата, която ги е докарала до този хал.
              Като се замисля обаче, не се сещам да съм виждал учители или лекари да се ровили в кофите, виждал съм само едни други българи, които не бих нарекъл интелигентни или трудолюбиви или почтени. Веднъж, когато правих почистване в мазето си, повиках едно бедно момче от квартала да ми помогне и да му дам това-онова за хапване. Оказа се, че докато изхвъля ненужното в близките кофи, върху момчето са се нахвърлили от този тип българи споменати по-горе и какво беше учудването ми, когато излязох да го отърва от боя. Оказа се, че кофите в целият град са разпределени и никой не може да рови в чужди кофи...бяха направили бизнес от това по-силните?!?
              Има ги всякакви. Обаче това, че не си виждал интелигенти да ровят в кофите не значи, че ги няма.

Коментар

Спомням си събитията около 90г. и малко след това каква мизерия беше за народа. Виждал съм комшия ,който беше банкер на времето как рови в кофите с костюмът си.
                Нараво мистана гадно като се сетя какво беше.
                "Само в най-простото може да се вмести най-сложното"- Джунджи Кимура

Коментар

Нито един човек не е застрахован от повратите на съдбата

Коментар

България отива надлолу към пропастта. Никой нищо не може да направи. Тя отдавна е спряла развитието си. О не тя не е започвала....
                    Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
                    [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

о,не всеки може нещо да направи,само че не го прави.жалко е,че стигнахме дотук.

Коментар

Но жалкото е че хората които могат да направят нещо не са българи...
                        Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
                        [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенко Преглед на мнение
                          Но жалкото е че хората които могат да направят нещо не са българи...
                          Напротив, ето Бойко Борисов премахава кофите за боклук из София и така клошарите няма да има къде да роват и следователно ще намалеят или емигрират по провинцията...

Коментар

и ако и от там махнат кофитекъде отива тогава иконониката

Коментар

По принцип се въздържам да правя обобщаващи коментари засягащи държавата, политиката, политиците ни или народа, по простата причина че самото обобщение предполага грешно мислене...Съжалявам, нека модераторите ме санкционират, но мен като българин ме дразнят такива коментари
                              Първоначално публикуван от Пенко Преглед на мнение
                              България отива надлолу към пропастта. Никой нищо не може да направи. Тя отдавна е спряла развитието си. О не тя не е започвала....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X