Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо ми изтрихте темата ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо ми изтрихте темата ???

Немисля да ставам писар и да пиша една и съща тема 10 пъти....щото на някой му е кеф да я трие , публикувам обява за втори път и тъкмо да започна да пиша GSM за връзка и ми излиза: темата не може да бъде открита , добре де хора изчакайте малко преди да триете де , какво е това отношение??
    Няма и 2 минути и обявата ми я няма...ебати чудото да я изтриете , хайде сега изтрийте и тази да ви е мирна главата.

До: Защо ми изтрихте темата ???

Прочетете внимателно темата Правила за публикуване на обяви във форум Купувам-Продавам и От 22.01.2009 г. във форум "Купувам-продавам" има нови правила!. Сигурно ще намерите отговор на въпроса си.
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Прочел съм ги и единствената причина може да е само тази:
      4.Потребителите със статут „Младши участник” нямат право да публикуват теми във форума „Купувам-продавам”, а могат само да отговарят в съществуващи такива.
      Но колко още обяви има публикувани от "Младши участник" , я земете се огледайте....?
      И още нещо , никъде не пише обявите ще бъдат изтрити:
      Неточно оформените и подредени обяви, ще бъдат редактирани от отговорните модератори служебно.
      И една съществена причина за която се сещам е че нямаше снимки...но никъде не пише , че при липса на снимки ще ми бъде изтрита темата!

Коментар

8.Задължителни елементи на всяка обява за продажба: телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.), цена и снимки (във формат не по-голям от 800х600 пиксела), както и да се упомене населеното място, в което се намира предметът.
        Колега не се пали толкова , ами хвани прочети преди да подскачаш толкова.

Коментар

Цена имаше....телефон за връзка: така и неможах да го допиша....предполагам , че на профила ми пише от кое населено място съм? Снимки нямах в момента...., но ме караш пак да се повторя:Къде пише , че темата се трие при липса на снимки? Като ги триете поне напишете в правилата "При липса на снимки обявата се трие" и секи да му е мирна главата.

Коментар

Първоначално публикуван от nachev7 Преглед на мнение
            Цена имаше....телефон за връзка: така и неможах да го допиша....предполагам , че на профила ми пише от кое населено място съм? Снимки нямах в момента...., но ме караш пак да се повторя:Къде пише , че темата се трие при липса на снимки? Като ги триете поне напишете в правилата "При липса на снимки обявата се трие" и секи да му е мирна главата.
            Не можеш ли да четеш или не искаш? Т8: ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ елементи за....

Коментар

Мога да те попитам същото:Не можеш ли да четеш или не искаш?
              Къде пише че се трие темата при липса на едно от тези условия?
              Препочитам да спра да споря.
              Трийте темата.

Коментар

Първоначално публикуван от nachev7 Преглед на мнение
                Мога да те попитам същото:Не можеш ли да четеш или не искаш?
                Къде пише че се трие темата при липса на едно от тези условия?
                Препочитам да спра да споря.
                Трийте темата.
                А аз да те попитам, ти как мислиш, ако темата ти не отговаря на условията за писане във форума каква трябва да е санкцията освен изтриване? Може би гриф за "Важна тема"?

Коментар

Не се пали толкова младши защото ще ти мине!В саита има някои правила дето някои ги определия и това не сме аз и ти!И тай като сме гости в сайта се налага да се съобразяваме с тях!Сайта е № 1 и има много хубави,интересни и най вече полезни неща!И аз съм спорил по някой въпроси но винаги съм излизал крив.За някои с право за други не чак толкова!Тепърва ще се бориш с това на всеки твой въпрос да ти се отговаря с "Ползвай търсчката" без значение колко бързо ти се налага да ти се отговори!За времето което съм член на този страхотен сайт а то е повече от година (маи) нито веднъж не съм успял да намерия нещо с въпросната търсачка ( дано при теб да не е така) но наистина с много четене се намира всичко!
                  Така че не се пали излишно!Правилата са си правила!

Успех ти желая!
                  Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                  LZ1NES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X