Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автомобил за БГ пътища

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Автомобил за БГ пътища

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
    Вярно ли?
    Tц,половината били камионджии,другата автомобилисти...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Tц,половината били камионджии,другата автомобилисти...
      ТЦ, има и друга порода...

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
        ... ако искаш да си купш камион.
        Ами щом иска лека кола да си купи Гранд чероки
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

колега, дай повече инфо - къде ще се ползва колата... за асфалт няма много смисъл да взимаш "класически" джип, освен ако си фен на бавното придвижване...

По-добре си вземи нещо от сорта на RAV4, Santa Fe, Forester, Outback и т.н. Деянат на дупки и бордюри ("софийско паркиране"), като съшевременно са комфортни и са много по-подходящи за заснежен път отколкото някой Патрол или Лендкрузер...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
            колега, дай повече инфо - къде ще се ползва колата... за асфалт няма много смисъл да взимаш "класически" джип, освен ако си фен на бавното придвижване...

По-добре си вземи нещо от сорта на RAV4, Santa Fe, Forester, Outback и т.н. Деянат на дупки и бордюри ("софийско паркиране"), като съшевременно са комфортни и са много по-подходящи за заснежен път отколкото някой Патрол или Лендкрузер...
            По-добри,но на леко заснежен път.
            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Ами щом иска лека кола да си купи Гранд чероки
              и да му обърне ресьорите над моста.

Коментар

и да му обърне ресьорите над моста.
                Те колите рядко имат ресори, виж джипките са друга бира

п.п. Пламене, спирам със спама, даже е хубаво да го затриеш.
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

70 % ,,градско" , около 29.99 % извънградско,разбира при сегашното ново строителство понятията за градско и лунно каране се сливат.
                  Извън града ,,дестинациите" ми 4есто почват от Варна до Благоевград, Банско ,около Софийската голяма община и про4ее.
                  Търся удобствата на лека кола . Рядко се хвашам да поддържам 150-160 км/ч на магистрала макар че возилото е 90 кс при купе 900 кг ...
                  За сега продължавам разглеждането на РАВ 4 , Форестера. За Кашкая
                  имам вътрешното усещане,че е вид скъпо комби вдигнато ,,малко" от цолаж на гумите и много на цена.....но може и да греша.

Между дизел и бензин бих избрал дизел ,понеже предразсъдъците ,че не са за лека кола си ги избих преди доста години.
                  Като се сетя че имах и стендче за тестване на дюзи в багажника ме напушва смях. Нещо като професиално изкривяване да го наречем все пак поддържам дизели с хиляди киловати мощност.

пс
                  На никой да не му пука дали ще стане чат или не.
                  Аз за това сложих темата в този подфорум.
                  Благодаря
                  Разглеждането на форуми ,подфоруми,обяви ,сайтове продължава.

Коментар

Рено Сценик RX 1.9 DCI.

Цена около 15 000лв
                    Нисък разход на гориво
                    Комфортна возия
                    Супер удобен интериор
                    Сравнително здрав
                    Евтини части и ги има
                    Механиката е позната в повечето сервизи.
                    Фирмения сервиз е добър
                    Остава проблема за дюзите от родната нафта.
                    Последно редактирано от kinex; 10-03-09, 09:45.

Коментар

откъде го измисли проблема за дюзите с родната нафта? карал съм Меган със мотор 1.9 - никога не е имал никакъв проблем нито с дюзи нито с каквото и да е било по мотора... както се сещаш, нафтата не съм я внасял от Франция...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Рено Сценик RX 1.9 DCI.
                        И сменяш ЦЯЛОТО окачване заедно със смяна на маслото ....
                        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

откъде го измисли проблема за дюзите с родната нафта? карал съм Меган със мотор 1.9 - никога не е имал никакъв проблем нито с дюзи нито с каквото и да е било по мотора... както се сещаш, нафтата не съм я внасял от Франция...
                          Баси колко си убедителен. Измислял съм си, сещал съм се. Брях.
                          Аз пък съм карал DCI и задръсти дюзите.
                          Ай ходи се надбягвай.

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                          И сменяш ЦЯЛОТО окачване заедно със смяна на маслото ....
                          На 100 000 най-много накрайник.

Коментар

Колегата, има меган сценик 1.9 dci и дюзите се задръстиха за няма 10к колата е 06г.
                            виш к'фо нешто е.......

Коментар

Някой има ли впечатления дали постояното задвижване 4х4 на Фолксваген Тигуан, Форестер,Сузуки Витара е някакво предимство и ,ако е такова в какво се изразява?

Коментар

Първоначално публикуван от papa Преглед на мнение
                                Някой има ли впечатления дали постояното задвижване 4х4 на Фолксваген Тигуан, Форестер,Сузуки Витара е някакво предимство и ,ако е такова в какво се изразява?
                                Би ли си формулирал по-ясно въпроса,че...
                                Имаш в предвид дали МПС с Фултайм е по-добре ли?Или?
                                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X