Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мъж помете кабина на ГКПП Кулата и загина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мъж помете кабина на ГКПП Кулата и загина

http://dnes.dir.bg/2009/02/26/news4063069.html
    Човека не е могъл да спре?!!!
    Какво може да се случи, че да не можеш да спреш една кола? Не говорим за един момент, а за доста продължително каране, при това не под наклон?!!
    יעבור
    «И това ще мине»

До: Мъж помете кабина на ГКПП Кулата и загина

Ако си на Седмото небенищо не може да те спрекамо ли смъртта
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
      http://dnes.dir.bg/2009/02/26/news4063069.html
      Човека не е могъл да спре?!!!
      Какво може да се случи, че да не можеш да спреш една кола? Не говорим за един момент, а за доста продължително каране, при това не под наклон?!!
      Там пътят е равен , без наклон.Я ми кажи как нама да намериш начин да спрешМай е прав колегата за седмото небеЗначи аз ще имам проблем със спирането,ще се движа с висока скорости вместо да предприема мерки да спра, ще се обаждам по жиесемаНе нам тия
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
        Там пътят е равен , без наклон.Я ми кажи как нама да намериш начин да спреш
        Ми и аз това питам?! Ако трябва мантинелата ще бършеш и ще спреш! Макар, че не си представям какво може да те доведе до това? Да си с дизел, да ти се счупи клапана за затваряне на нафтата, да ти не работят спирачкте, да ти се счупи скоростната кутия, да нямаш ръчна, да ти е заял педала на газта в долно положение и т.н. и т.н.! И всичко това едновременно?!!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

То даже преди равното е леко изкачване , но дори и да кара автоматик без спирачки колко енерция е имала тази кола , че да има време да звъни насам натам . Много тъпо изглежда какво ли се е случило ?
          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

За мъртвите или добро или нищо. Затова не ми се ще да коментирам действията му.
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            -----------------------------------------------
            Питието определя съзнанието....
            -----------------------------------------------
            0887770735

Коментар

Не това имах предвид . По принцип е хубаво да се знае какво е станало с колата и евентуално какви са били действията му , за да не се случи на някой от нас . Може ситуацията да е била наистина много странна и кофти .
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Ами случва се. Може да е бил мъртъв преди удара. Виж този клип, http://www.vbox7.com/play:1ca1f6d8 . Катастрофата стана в Бургас. Човека бил диабетик и загубва съзнание.
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                  Ами случва се. Може да е бил мъртъв преди удара. Виж този клип, http://www.vbox7.com/play:1ca1f6d8 . Катастрофата стана в Бургас. Човека бил диабетик и загубва съзнание.
                  За краткият ми но съдържателен живот, съм се убедил само в едно, че живеем в Интересен и Непредвидим свят и че ВСИЧКО е възможно (макар и малко вероятно). Този Уникален случай само го доказва, жалко за хората
                  Последно редактирано от Goblin; 27-02-09, 15:42.

Коментар

Май и в този случай не се казва всичко. Как си го преставяте? Толкова километри и толкова време. Сигурно не можеха да го посрещнат и с "броня в броня" да го спрат. А и "паникьосаният" водач има възможност, при 130км/час да се обажда и коментира предложенията за спиране...И успя да се движи над 100км. в тази ситуация, а не успя на гръцката граница...Айде, бе - не сме толкова загубени...
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Не знам ситуацията ама най-лесното което ми идва на ум да е изгася мотора на скорост и да леко да натегна ръчната ако нямам спирачки.
                      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Мислих, мислих ... Не мога да си представя никаква случайно възникнала повреда в толкова проста лека кола, която да доведе до невъзможност за прекратяване на движението след дълъг период от време.
                        Почти нищо не е дистанционно управляемо, няма автопилоти и роботизирани системи ... Мътна история. Не ми се вярва да става дума за проблем в техниката.

Коментар

Мирише ми на измама.

Коментар

режисирано самоубийство?????

още повече при него е рецидив според СТАНДАРТ

да минеш Кресненското дефиле с 120 и да не можеш да спреш?

големите сини хапчета не прощават.......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X