Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имаме ли футболен отбор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Имаме ли футболен отбор?

Ем пуснете друга анкета- на кой му се играе футбол. А вътрешен турнир на форума май няма да стане, ние от целия форум не можем да намерим 10 човека камули да направим 2-3 отбора.
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

Да си спретнем офроуд футбол с джипките Имаше една серия на топ-гиър играеха с минита и огромна топка Ще е много забавно

Коментар

Значи сехмата е следната, от подфорумите в "дискусии по марки" се спретват определено количество отбори. Прави се форумно първенство. Избира се треньоркойто подбира форумна гарнитура - да бием голфаджийските форумчета.
        Финала атрактивен - отразява е в медиите. На гърбовете на нашите фанелки ще се изписва ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА или друг актуален апел.
        Така голяма част от форума ще има странично хоби от офроуда - футбол.

И няма да се псуваме, защото картони се раздават не само на игрището
        Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
        Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
          ... И няма да се псуваме...
          ...и отиде 3/4 от смисъла на Футбола като такъв

Коментар

Ако ви трябва вратар - аз съм насреща Нямам минаване , пък и заемам почти цялата врата Само ще гледате как нападателите се удрят в мен и .... отскачат Така че може да ме имате предвид
            ‎По 2 литра са само млякото и сока !
            WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
              Ако ви трябва вратар - аз съм насреща Нямам минаване , пък и заемам почти цялата врата Само ще гледате как нападателите се удрят в мен и .... отскачат Така че може да ме имате предвид
              Не ст'аа, много пушиш..

Коментар

Първоначално публикуван от Captain Jack Sparrow Преглед на мнение
                Нещата отиват на добре!Това ми хареса-имаме си публика-засега са само 4 с опция да се увеличат,а отборът е както следва-засега сме 5-аз,още 1 ентусиаст,един възрастен но опитен колега,колегата дет казва че е дърво ама аз не му вярвам щото ние Левскарите не сме такива хора(Само Левски) и разбира се черешката на тортата-1 дама. Ние сме новия дрийм тийм. Сега ни трябва само едно камикадзе-вратар и един голем разбирач(такиа в Българиа има милиарди) за тренер и сме готови.

За треньор предлагам да вземете Вили Вуцов,хем е свикнал с Левски,хем е свикнал и да го гонят.А пък мачовете ще са пълна атракция.
                Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Така, мое лично мнение е че няма смисъл от създаване на няколко отбора(напр. на Ровър и Опел и тн.) в самия форум. Има си турнир,наречен форумна лига и там ще играем срещу други идиоти като нас. Добрата новина е че си намерихме камикадзе-вратар. Сега ни трябвата още няколко полеви играчи и тренер.Аз сега ще се разрова в нета да видя подробности за този турнир и после ще ги споделя тук.
                  [SIZE=4][COLOR=black][SIGPIC][/SIGPIC]БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Стига бе то супер организация си имало!?!?
                    http://www.forumsleague.com/
                    И най-голямото интернет общество няма отбор???

П.С. Тая тема не е за кошчето според мен.

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
                      Стига бе то супер организация си имало!?!?
                      http://www.forumsleague.com/
                      И най-голямото интернет общество няма отбор???

П.С. Тая тема не е за кошчето според мен.
                      Инициатива на сайт за залагания?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Инициатива на сайт за залагания?
                        Е и?

Коментар

На който не му се чете ще кажа,че записванети е до началото на Август,обаче ясно е написано,че не всеки,който е подал молба ще играе,явно поради големия интерес така че трябва да се организираме по-бързичко.Само да кажа,че съм гледал мачове на Спортна София и са много яки,има съдия,делегати,отборите си правят фланелки и абе изобщо има си тръпка...за който това го влече де!Така че пак призовавам,който има интерес да пиче тука. В тоя ОГРОМЕН форум все ще има 15тина футболистчета,нали????

Коментар

Първоначално публикуван от Captain Jack Sparrow Преглед на мнение
                            На който не му се чете ще кажа,че записванети е до началото на Август,обаче ясно е написано,че не всеки,който е подал молба ще играе,явно поради големия интерес така че трябва да се организираме по-бързичко.Само да кажа,че съм гледал мачове на Спортна София и са много яки,има съдия,делегати,отборите си правят фланелки и абе изобщо има си тръпка...за който това го влече де!Така че пак призовавам,който има интерес да пиче тука. В тоя ОГРОМЕН форум все ще има 15тина футболистчета,нали????
                            Забравяме нещо много важно. За да има отбор в тази форумна лига трябва да има благословията на собственика. Действия без негово знание ми се струва, че няма да бъдат толерирани, защото все пак отбора ще представя форума.
                            Иначе да си джиткаме помежду си е друго.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                              Не ст'аа, много пушиш..
                              Ама аз обещавам на терена да не пуша . А пък и ако трябва ще ги откажа Щом е за отбора
                              ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                              WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
                                Забравяме нещо много важно. За да има отбор в тази форумна лига трябва да има благословията на собственика. Действия без негово знание ми се струва, че няма да бъдат толерирани, защото все пак отбора ще представя форума.
                                Иначе да си джиткаме помежду си е друго.
                                Има резон в думите ти! А кой е собственика,как да се свържа с него?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X