Тука май нищо не съм чел за подобно нещо,а почти всички авто форуми са си спретнали отборче. И евентуално ако нямаме отбор, има ли желаещи?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Имаме ли футболен отбор?
Свий
X
-
До: Имаме ли футболен отбор?
Лелеле Аз такова нещо досега не бях виждал?!

Е стана ми ясно... тука явно думата "футбол" е като 'демокрация" в Северна Корея. И все пак сред няколко хиляди форумци няма ли 10тина навитаци от Софийско?
[SIZE=4][COLOR=black][SIGPIC][/SIGPIC]БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО![/COLOR][/SIZE]
Коментар
-
Хлъц...кога и къде ш'а с'а сбираме......хлъц...Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениеМалииии,тука можеш да събереш само отбор по пиене

Коментар
-
Не се бях замислял за подобно нещо, но идеята ти е просто супер.Първоначално публикуван от Captain Jack Sparrow Преглед на мнениеЛелеле Аз такова нещо досега не бях виждал?!

Е стана ми ясно... тука явно думата "футбол" е като 'демокрация" в Северна Корея. И все пак сред няколко хиляди форумци няма ли 10тина навитаци от Софийско?
Аз съм 1-вият
Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.
Коментар
-
Дай му пиение на българина.Статистика до тук: 3 пияници и 2ма футболисти.Аре бе хора,става дума за спорт....Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеХлъц...кога и къде ш'а с'а сбираме......хлъц...
Коментар
-
Да ама ако не сме тия трима пияници, кой ще доиде да ви гледа...Първоначално публикуван от Captain Jack Sparrow Преглед на мнениеДай му пиение на българина.Статистика до тук: 3 пияници и 2ма футболисти.Аре бе хора,става дума за спорт....
Коментар
-
То тук в този форум сме спортисти всички,само дето нашия спорт е доста различен от футбола.Първоначално публикуван от Captain Jack Sparrow Преглед на мнениеДай му пиение на българина.Статистика до тук: 3 пияници и 2ма футболисти.Аре бе хора,става дума за спорт....ТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
-
Темата май трябва да е сериозна?

В интерес на истината и мен тази статистика ме изуми.
Но .... интереси братче. Едно време играех доста футбол,сега макар и млад се изморявам при повечко тичане. Ако спретнете нещо... бих се пробвал пак.
Коментар
-
Ъхъ,ма не мислят с перпективаПървоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеДа ама ако не сме тия трима пияници, кой ще доиде да ви гледа...

Аз найш как викам,па и семки как люпя
Коментар
-
Нещата отиват на добре!Това ми хареса-имаме си публика-засега са само 4 с опция да се увеличат,а отборът е както следва-засега сме 5-аз,още 1 ентусиаст,един възрастен но опитен колега,колегата дет казва че е дърво ама аз не му вярвам щото ние Левскарите не сме такива хора(Само Левски) и разбира се черешката на тортата-1 дама. Ние сме новия дрийм тийм. Сега ни трябва само едно камикадзе-вратар и един голем разбирач(такиа в Българиа има милиарди) за тренер и сме готови.
Коментар
-
Като се направи отбор с кой ще играе? С отбори от други форуми ли?
Аз си мисля за друго. Всеки подфорум да си направи отбор и едно турнирче ще стане много интересно. Примерно отбор на Опел, на Ленд роувър, ендуро и т.н. Даже може на събора на форума да се направи турнирчето.
Мисля, че анкетата кой се интересува от футбол не е меродавна за това на кой му се играе футбол. Сигурен съм, че 90% от хората тук са играли много футбол като деца и сега пак биха се включили.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар