здравейте искам да попитам всичките кой е най-добрият джип за offroad.МОЛЯ ДА СИ КАЖЕТЕ ЧЕСТНОТО МНЕНИЕ ЗА ВСЯКА ЕДНА МАРКА ДЖИПОВЕ. СПОРЕД МЕН ТОВА СА СУЗУКИ,МИТСУБИШИ И ТОЙОТА- ХИЛУКС И ЛАНД КРУЙЗЕР.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Най-добрият джип за offroad.
Свий
X
-
До: Най-добрият джип за offroad.
Първоначално публикуван от fanfanetko Преглед на мнениездравейте искам да попитам всичките кой е най-добрият джип за offroad.МОЛЯ ДА СИ КАЖЕТЕ ЧЕСТНОТО МНЕНИЕ ЗА ВСЯКА ЕДНА МАРКА ДЖИПОВЕ. СПОРЕД МЕН ТОВА СА СУЗУКИ,МИТСУБИШИ И ТОЙОТА- ХИЛУКС И ЛАНД КРУЙЗЕР.
СЛУЖЕБЕН
ЧУЖД
ПРЕЖАЛЕНИЯНи шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
-
Бягаш в страни от основния въпрос на темата: МАРКА на джипка. И искаш да ни забиеш в дебрите на техническите компоненти......
Самурайчета да не би да имат двигател? Те массово се оборудват с моторчета за чистачки от Мерцедес заместо ДВГ-тоНи шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanfanetko Преглед на мнениездравейте искам да попитам всичките кой е най-добрият джип за offroad.МОЛЯ ДА СИ КАЖЕТЕ ЧЕСТНОТО МНЕНИЕ ЗА ВСЯКА ЕДНА МАРКА ДЖИПОВЕ. СПОРЕД МЕН ТОВА СА СУЗУКИ,МИТСУБИШИ И ТОЙОТА- ХИЛУКС И ЛАНД КРУЙЗЕР.Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира0884480846
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanfanetko Преглед на мнениездравейте искам да попитам всичките кой е най-добрият джип за offroad.МОЛЯ ДА СИ КАЖЕТЕ ЧЕСТНОТО МНЕНИЕ ЗА ВСЯКА ЕДНА МАРКА ДЖИПОВЕ.
Тук има хора с много опит при джипките и оффроуда и те ще потвърдят!Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеЗначи конкретна марка не мога да ти кажа, но НАЙ-ДОБРИЯТ ДЖИП ЗА ОФФРОУД е жълт!
Изигран жокер: да не споменаваш Самурая на КаскадьораНи шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеСтаваш банална с това жълто, аргументирай сеВсе, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеБягаш в страни от основния въпрос на темата: МАРКА на джипка. И искаш да ни забиеш в дебрите на техническите компоненти......
Самурайчета да не би да имат двигател? Те массово се оборудват с моторчета за чистачки от Мерцедес заместо ДВГ-то
А за жълтото нещо на Каскадьора, то него жълтата боя го държи цяло...Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеКрай, ей сега ще дойде и Джорджо да каже, че "Цветът няма значение!"
И ще бъде прав, защото не цвета, а размерът има значение. упс.....
Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнениеА за жълтото нещо на Каскадьора, то него жълтата боя го държи цяло...
А аз бях разбрах за некъф договор, нотариален ли беше, натурален ли, за некви идеални части на купето, заварки и кит.....Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
-
Такааа, каскадьора си е една от добрите марки джипки, въпреки, че кара жълта машина. Според мен или червен (всеки джип или е червен или не е джип) или ЛуАЗ. Тея колеги с патрула де не се хакат в "марките", щото и микрата е нисан!
Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар