Обява

Свий
Няма добавени обяви.

България - неповторимо усещане близо до вас!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• България - неповторимо усещане близо до вас!

Да оставим настрани цинизма на по-горното твърдение, това е реклама, въртяща се по някои национални телевизии. Питам ви, драги съфорумци, към кой аджаба е насочена подобна реклама? Кому е нужна в България? Аз ли нещо не схващам, или някой налива пари в послушните телевизии. Чии пари? Нашите?

До: България - неповторимо усещане близо до вас!

Наща многострадална БЪЛГАРИЯ според мен никога не е била наша на БЪЛГАРИТЕ.Неповторимото усещане е че все ни го набиват отзад.Лош дъх във вратъ и тъпа болка в г..ъ.
    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Личните ни усещания са друга тема. Аз се питам от моя джоб ли се финансират подобни глупости? Защото съм против.

Коментар

А ти колега от чий джоб мислишНа баровците
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

истината е,че всичко от нашия джоб излиза и всичко е нашия гръб

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
            Да оставим настрани цинизма на по-горното твърдение, това е реклама, въртяща се по някои национални телевизии. Питам ви, драги съфорумци, към кой аджаба е насочена подобна реклама? Кому е нужна в България? Аз ли нещо не схващам, или някой налива пари в послушните телевизии. Чии пари? Нашите?
            Насочена е към ползващите туристически услуги. Да не пътуват в чужбина, а да си харчат парите тук.

Коментар

Аз съм ЗА такива реклами и не само за домашно ползване . Трябва да рекламираме това с което разполагаме като природен ресурс и в колкото повече държави - толкова по-добре . За мен това е източника на приходи който трябва да търсим , а не разни тежки индустрии за които по принцип нямаме ресурси . Не искам да кажа , че трябва да изсечем всичко и да построим ХОТЕЛИЩА , а точно обратното - трябва да треперим над всяко дърво , защото ТО е това което ще доведе туриста а не хотела ( те и там си имат достатъчно ).Много хора почиват вече в близки нам страни и всеки казва : Аууууу , там мнооо убуууу , и какви градинки имааат !!!!
              Имат , как да нямат !! Те от едно дърво и три чима трева са направили нещо красиво ,а ние за да ни е "красиво" -трябва да е бетонирано Така , че се радвам на такива реклами , и колкото по-скъпи и по-готини - толкова по-добре

‎По 2 литра са само млякото и сока !
              WJ 4.7

Коментар

Аз също съм за подобни релами, в глобализиращия се свят, са доста добър начин за "набиването" в главите на хората по света името България. Друг въпрос е естетическата им стойност и защо ги пускат на нас.
                Повечето държави се рекламират по подобен начин.
                VARADERO SD2

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
                  ... и защо ги пускат на нас. ...
                  За да се опитат да ни накарат да не ходим на почивка в Турция или Гърция.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                    Много хора почиват вече в близки нам страни и всеки казва : Аууууу , там мнооо убуууу , и какви градинки имааат !!!!
                    Имат , как да нямат !! Те от едно дърво и три чима трева са направили нещо красиво ,а ние за да ни е "красиво" -трябва да е бетонирано Така , че се радвам на такива реклами , и колкото по-скъпи и по-готини - толкова по-добре
                    Не е баш така...В Кушадасъ например си е бая застроено...НО в съседните страни е по-евтино...Представи си колко ще ти излезе 1 седмица all inclusive в 4 звезден хотел тук и колко там. Да не говорим за обслужване, храна и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
                      Не е баш така...В Кушадасъ например си е бая застроено...НО в съседните страни е по-евтино...Представи си колко ще ти излезе 1 седмица all inclusive в 4 звезден хотел тук и колко там. Да не говорим за обслужване, храна и т.н.
                      Прав си , но обслужването и храната са друга тема. Исках да кажа , че "другите" два камъка и един трън да имат държат да го покажат на целия свят щото видиш ли там зад трънката бил пикал като малък Александър Македонски (примерно) . А ние имаме мноооого за показване ама..... Сега ми е интересно ако (дай Боже) Белоградчишките скали станат едно от чудесата на света , нашите "отговорни по темата " каква рекламна кампания ще направят , или всичко ще остане по стар български обичай - само за приказки на маса . Ще вкараме с теб по 4-5 ракии и ще казваме : Абе кви са тия ве , ние тука си имаме и световни чудеса бе !?!
                      Ииии няма край , и няма край .....
                      WJ 4.7

Коментар

Прав си , но обслужването и храната са друга тема.
                        Баш към тази тема са си..........
                        Последно редактирано от mistral; 24-02-09, 09:35.

Коментар

Първоначално публикуван от mistral Преглед на мнение
                          Баш към тази тема са си..........
                          ОК . Но това е твърде индивидуално . На едно място ще ти се въртят на пета , а на друго ще ти се разсърдят за това , че си им стъпал в хотела . Това си зависи от хората при които си попаднал . Може да не попаднеш на "хора" , но това не означава че си на кофти място (като природа и забележителности) .
                          WJ 4.7

Коментар

ОК . Но това е твърде индивидуално . На едно място ще ти се въртят на пета , а на друго ще ти се разсърдят за това , че си им стъпал в хотела . Това си зависи от хората при които си попаднал . Може да не попаднеш на "хора" , но това не означава че си на кофти място (като природа и забележителности) .
                            Те нека ти скапат почивката пък си мисли за забележителности.

Коментар

Абе незнам към кого е насочена ама почти през цялото време дрънкат на едно нещо дето го има по всички уестърни. Някви се спускат с някакви ски изобщо. Мисля че хората измислили рекламата бива да погледнат в раздела на форума за снимки, някой колеги са запечатали доста повече от тая България , ама май това не се вижда от прозореца на офиса в София.

Пък и 100 такива реклами да пуснеш на чужденеца, след като му вземат стотачка от летището до хотела и министъра ти каже че няма кво да направи по въпроса.....
                              088455338две
                              "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
                              Джамбазов 2010г..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X