Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Познайте кое е сървъра

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Познайте кое е сървъра

Нали няма пари за образованието? А в просветното министерство купили за чиновничките по етажите повече радиомишки, отколкото са самите те. И компютри, каквито няма и за метеоролозите. А за библиотека, която още не е построена - сто конфигурации, каквито никой тука няма не само в къщи, ами и на работа, ако работи в програмистка фирма. А докато построят сградата, те няма да стават за нищо. Хората, които са ги купили, знаят това по-добре от всеки друг в държавата. Ама нали парите са усвоени ...
    А някой от вас да знае паролите за достъп до библиотечни бази данни за 30 милиона евро? От Нова година те трябва да са достъпни безплатно във ВУЗовете, БАН, другите интелектуални места. Чиновниците не са си мръднали пръста даже да кажат че има такова нещо.
    Правителството е некадърно и безпомощно, никой не спори. Ами всички останали? Вече не мога и да разбера от къде се разнася по-трупната смрад.
    Съвсем страшното е, че опасенията на Линукса са напразни - представям си и това безобразие. Разрухата вече е навсякъде.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
      пребийте сис-админа и всичко ще се оправи.
      Аааа не може! Той ми е зет и щерката ще остане на пост и молитва Помисли и за мен малко, какво ме чака тогава

Сега сериозно. Понякога спирам да съм безработен и се мъча да помагам (консултирам) този или онзи В тези структури е гадно че се дава бюджет и се купува "добра техника" (не дискутирам случаите с "нашите" фирми)....но няма задание за това какво ще се прави с тази техника, няма стратегия, та дори и обща визия какво се гони като крайна цел. Образно казано купуваме супер подготвен състезателен "рок краулер", а работата изисква експедиционна джипка .....но парите са изхарчени и се почва "сдялкването" и синия неон....после консултанта виновен
      Първоначално публикуван от Веселин (linux.lab) Преглед на мнение
      Как по дяволите може да променим това?
      Аз го променям като понякога съвсем безрасъдно и безплатно се мъча да ограмотя някой "фактор" предварително без да се интересувам колко "комисионери" ще ми се обидят или в колко черни списъци ще вляза
      П.П. писали сме със Стефан заедно....ама почти едно и също
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Веселин (linux.lab) Преглед на мнение
        ... Как по дяволите може да променим това?
        За съжаление никак! Никога не съм предполагал че хаоса некъдърността и простотията може да се наложат по законов път, обаче е факт!
        ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X