Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Познайте кое е сървъра

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Познайте кое е сървъра

+1 Ако са минали няколко тира с ............нещо си там и после с електрошока.........примерно.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от vanka.ta Преглед на мнение
      Аз пък си мисля че това е поредният номер за унищожаване/ прикриване /на данни неудобни някому!
      Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      +1 Ако са минали няколко тира с ............нещо си там и после с електрошока.........примерно.
      Адски трудно ще мине.

Коментар

Кое ще мине трудно?
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
          Кое ще мине трудно?
          1. че данните от сървъра са изчезнали от какъвто и да е токов удар
          2. да изчезнат и хартиите

Не търси злина където има само глупост

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Не търси злина където има само глупост
            Тук съм 50/50, но не ми се разисква във форума може да приемем вариянта "глупава злина"
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
              Тук съм 50/50, но не ми се разисква във форума може да приемем вариянта "глупава злина"
              Подценяваш глупостта. Всеки ден работя с IT хора в държавната администрация. Те, в общия случай, НЕ ЗНАЯТ как се компрометират информационни системи. А в тази, по която аз работя, интересите са по-големи от ден-два в митницата.

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                По-добре отколкото "зла глупост"...

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
                  По-добре отколкото "зла глупост"...
                  И двамата бъркате. Става дума за глупава глупост.

Коментар

Добре де, да приемем, че някой действително е спечелил търга и е доставил въпросната техника... неоновия десктоп надминава всички мои очаквания!

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
                      Добре де, да приемем, че някой действително е спечелил търга и е доставил въпросната техника... неоновия десктоп надминава всички мои очаквания!
                      Приехме, че снимката не е пряко свързана със събитията, описани в статията. От друга страна, шарени вентилатори и неонова лампа струват общо 20лв. Админът може и да е от Перник.

Коментар

Бе, вие бъзикате ли се? Това е тайна информация, значи сървърът е черната кутия. Да не може да се вижда. А Най - Главния Сървър е в левия джоб, до сърцето на Пурата. Огледалото е в тефтерчето на Курвоазието, бекъпа - на Цигарето.
                        Нищо не се е загубило.

Коментар

Интересна дискусийка се е заформила. Пуснах снимката провокиран от факта, че двете "по яки" машнки са направо изключени от "работа" и това е процес, който за съжаление наблюдавам ежедневно. Не може да си представите (всъщност може и да можете) колко не лоша техника има накупена по различни проекти, която всъщност изобщо не се използва (или се използва не по предназначение). Всичко това щеше да е забавно ако не го бяхме платили ние с вас. На мен обаче, ми става тъжно от факта, че може да търпим подобни неща.
                          И си задавам въпрос (малко риторичен може да изглежда). Как по дяволите може да променим това?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Админът може и да е от Перник.
                            Пак от Перник. Да видя някъде светещи пръскалки, трета допълнителна антена, и куп лепенки 2.0 GTI 16V и тн
                            Това да не е Голф II.
                            Това си е чисто граничарски тунинг
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Веселин (linux.lab) Преглед на мнение
                              Интересна дискусийка се е заформила. Пуснах снимката провокиран от факта, че двете "по яки" машнки са направо изключени от "работа" и това е процес, който за съжаление наблюдавам ежедневно. Не може да си представите (всъщност може и да можете) колко не лоша техника има накупена по различни проекти, която всъщност изобщо не се използва (или се използва не по предназначение). Всичко това щеше да е забавно ако не го бяхме платили ние с вас. На мен обаче, ми става тъжно от факта, че може да търпим подобни неща.
                              И си задавам въпрос (малко риторичен може да изглежда). Как по дяволите може да променим това?
                              Също има и купища стара, но скъпа техника, която периодично пробутват на някого по веригата, уж да върши работа. Не се знае, дали в сандъците на снимката не е Pentium 2.

Иначе, една държавна администрация винаги е неефективна. Това по традиция. Не знам какво непосредствено можем да променим, иначе, в далечен план, работя по въпроса.

Коментар

Какъв сървър бре?! Хванете и пребийте сис-админа и всичко ще се оправи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X