Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Как да мина на следващ ранк ???" т.е. "Как да придобия по-висок статус във форума"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: "Как да мина на следващ ранк ???" т.е. "Как да придобия по-висок статус във форум

Е спам сега, аз търсих яко из гугълта, що е тук ранк, излизат какви ли не щуротии, това ми се видя най-свързано с темата

Коментар

До: "Как да мина на следващ ранк ???" т.е. "Как да придобия по-висок статус във форум

Льжат те бе не ги ли видиш.Всичко е с врьзки,аз на мене,ти на тебе или нещо такова беше.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Льжат те бе не ги ли видиш.Всичко е с врьзки,аз на мене,ти на тебе или нещо такова беше.
        Няма лъжа, тук сме леко корумпирани На всяка сбирка събираме мераклийте за "Ранк" и ги кръщаваме.От тях се очаква да осигурят по едно пиене за всички и поне една "екзотична" танцьорка за радост на окото.Следващото изпитание е да могат да изпият 5 литра бира, и да изядат 10 кебапчета.После три пъти да издекламират "Отче наш, който си на земята, поливаш калта и ни насочваш в гората...", след това три кълбета напред, три назад и накрая "Заклех се" ииии работата е опечена
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
          Няма лъжа, тук сме леко корумпирани На всяка сбирка събираме мераклийте за "Ранк" и ги кръщаваме.От тях се очаква да осигурят по едно пиене за всички и поне една "екзотична" танцьорка за радост на окото.Следващото изпитание е да могат да изпият 5 литра бира, и да изядат 10 кебапчета.После три пъти да издекламират "Отче наш, който си на земята, поливаш калта и ни насочваш в гората...", след това три кълбета напред, три назад и накрая "Заклех се" ииии работата е опечена

Кълбетата се правят с 4х4 и роулкейдж, та който си няма си остава на сухо...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
            Кълбетата се правят с 4х4 и роулкейдж, та който си няма си остава на сухо...
            Тц, с ролкейдж кълбета правят само кандидат-модераторите.За Ранк Утвърден Юзер, самостоятелно се правят кълбетата
            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Ама верно доста се забавлявате. Само да има малък повод хехе.
              http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
              http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                Тц, с ролкейдж кълбета правят само кандидат-модераторите.За Ранк Утвърден Юзер, самостоятелно се правят кълбетата
                Прав си, бях сънен и се сетих, че това което пиша е за кандидат модераторите. При ендурото предполагам кълбетата се правят във въздуха, 360ка през глава или някое друго подобно трикче. То не пречи да се тренира и за старши с упражненията за модератори...

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                То и без повод, но тайничко, че инак дават картони...

Коментар

Трябват ми спешно неколко ранка. Някой знае ли къде ги има на едро /демек с отстъпка/..
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  -----------------------------------------------
                  0887770735

Коментар

Правилата за ранкуване са описани по-нагоре и не подлежът на коментар, нито бартер, моля четете темата преди да пишете

Коментар

Предлагам да направим акция за ранкодаряване и ранкопреливане
                      Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                        Ти не знаеш ли че са луди Иначе кой нормален човек, ще си купи джип, матор или АТV, с едничката мисъл да се забие в некоя кал, и да не може да излезе без намесата на трактор Па и после се хвалят с това...
                        Сега па и акция за ранкодаряване и ранкопреливане ще правят. Немат си вече колайдерчета и маши да си играят. А змиите им още не са се показали, та да ги прогонват
                        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                          Ти не знаеш ли че са луди Иначе кой нормален човек, ще си купи джип, матор или АТV, с едничката мисъл да се забие в некоя кал, и да не може да излезе без намесата на трактор Па и после се хвалят с това...
                          Сега па и акция за ранкодаряване и ранкопреливане ще правят. Немат си вече колайдерчета и маши да си играят. А змиите им още не са се показали, та да ги прогонват
                          Мисля си, че ти просто завиждаш...!!! Как не те е срам! За такъв завистник ли очакваш да се омъжа?!
                          Daddy's girl! Always & Forever!
                          Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

До: Как да мина на следващ ранк ???

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                            Купуваш каса бира на всеки старши участник,кашон уиски на всеки модератор.Вервай ми.И за нула време се издигаш до супер модератор,ник-а ти е оранжев...Успех
                            А за админ (администратор)
                            Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Ранк колеги го има в някой игри и като вършиш разни щуротий качваш ранк,ранка там е нещо като точки който събираш и има различни играчи който събират точки (качват ранк) и който е с най много точки или по скоро с най голям ранк е на 1-во място..Нещо такова гледам че прави брат ми но не сам много запознат
                              OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от ormr Преглед на мнение
                                Ранк колеги го има в някой игри и като вършиш разни щуротий качваш ранк,ранка там е нещо като точки който събираш и има различни играчи който събират точки (качват ранк) и който е с най много точки или по скоро с най голям ранк е на 1-во място..Нещо такова гледам че прави брат ми но не сам много запознат
                                Градски, не се излагай и ти. Казва се РАНГ. За това се почна с глупостите...
                                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X