До: Налагало ли ви се е скоро да карате бързо?
Всеки с проблемите си. Ти явно също си ги имаш с твоя слаб стомах.
Оставам с впечатление, че се познаваме. Не сещам ти кой беше, та ако може да ми освежиш паметта.
За разлика от теб, аз съм изключително горд, че сме заедно в един форум с твоята светла личност, огряваща софийските кръстовища с аварийните и дългите си светлини, озвучавайки града с клаксона си, обещавайки на всички които не са се сетили, че "ноу бързаш" да ги подсетиш с булбара си кой е по-по-най.
Ааааа, за малко да забравя. Също така много се радвам за теб, че като се качиш на скъпа кола този ти проблем се решава. Дано си купиш такава и си решиш проблема трайно. Виж и дали някой доктор може да ти помогне за решаването на здравословния ти проблем.
Първоначално публикуван от Kalinkata
Преглед на мнение
За разлика от теб, аз съм изключително горд, че сме заедно в един форум с твоята светла личност, огряваща софийските кръстовища с аварийните и дългите си светлини, озвучавайки града с клаксона си, обещавайки на всички които не са се сетили, че "ноу бързаш" да ги подсетиш с булбара си кой е по-по-най.
Ааааа, за малко да забравя. Също така много се радвам за теб, че като се качиш на скъпа кола този ти проблем се решава. Дано си купиш такава и си решиш проблема трайно. Виж и дали някой доктор може да ти помогне за решаването на здравословния ти проблем.
Спирам с бус след гърбица на пешеходна пътека да мине мъж на средна възраст, той тръгва пред мен и в тоя момент едно говедо префуча покрай буса, понеже не видя човека на пътеката. Аз изтръпнах, пешеходецът си изля яда върху мен ...и май беше прав донякъде...Сега задължително гледам огледалото, когато пускам някой да пресече, ако съм с буса или джипа.
(щот аз кво спирам по средата на пъто).
Коментар