Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Налагало ли ви се е скоро да карате бързо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Налагало ли ви се е скоро да карате бързо?

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
    ...Ето от такива "тарикати" като тебе ми се повръща...
    Всеки с проблемите си. Ти явно също си ги имаш с твоя слаб стомах. Оставам с впечатление, че се познаваме. Не сещам ти кой беше, та ако може да ми освежиш паметта.
    За разлика от теб, аз съм изключително горд, че сме заедно в един форум с твоята светла личност, огряваща софийските кръстовища с аварийните и дългите си светлини, озвучавайки града с клаксона си, обещавайки на всички които не са се сетили, че "ноу бързаш" да ги подсетиш с булбара си кой е по-по-най.
    Ааааа, за малко да забравя. Също така много се радвам за теб, че като се качиш на скъпа кола този ти проблем се решава. Дано си купиш такава и си решиш проблема трайно. Виж и дали някой доктор може да ти помогне за решаването на здравословния ти проблем.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Тук нещо май двама души на различни езици говорите...
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Сацалявам за спама но искам просто да кажа че колегата е и прав и не е. Колега наистина хората не знаят защо си на аварийни но си прав че в пътната опстановка е "мазало",това значи че чингелите не си вършат работата както трябва.На днещно време не можеш да пресечеш на пешаходна пътека пък камо ли да тръгнеш с колата да се буташ с некомпетенти водачи с купени книжки
        OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
          Всеки с проблемите си. Ти явно също си ги имаш с твоя слаб стомах. Оставам с впечатление, че се познаваме. Не сещам ти кой беше, та ако може да ми освежиш паметта.
          За разлика от теб, аз съм изключително горд, че сме заедно в един форум с твоята светла личност, огряваща софийските кръстовища с аварийните и дългите си светлини, озвучавайки града с клаксона си, обещавайки на всички които не са се сетили, че "ноу бързаш" да ги подсетиш с булбара си кой е по-по-най.
          Ааааа, за малко да забравя. Също така много се радвам за теб, че като се качиш на скъпа кола този ти проблем се решава. Дано си купиш такава и си решиш проблема трайно. Виж и дали някой доктор може да ти помогне за решаването на здравословния ти проблем.
          Надявам се да не се познаваме. Такива забавни хорица, които имат склонност към циклофрения, в обкръжението ми няма.

Разрови форума и виж още на колко места можеш да напишеш едно и също нещо. Също така можеш да използваш опцията "копи-пейст". Тя за такива като тебе е измислена. Важно е присъствието в темите. Може някой да е пропуснал да прочете и осемте теми в които си написал идентични неща.

А и интерпретациите ти на тема "Ах колко съм забавен" са доста банални. Даваш вид на дребна душица, но с големи амбиции да блеснеш с остроумие. Поредния човек, изпълнен с комплекси.

Нямам намерение да се заяждам с никой от този форум, но твоите изказвания, показват липса на всякакъв морал или дори и опит за замисляне по един сериозен проблем, който ме вълнува, а именно непукизма на обществото ни. Някак си ти се превърна в идола на непукистите. Какво значение има за тебе, че някой страда или умира? Важното е ти да се ппосмееш. Да ти е весело. От 2 милиона жители на София, все ще останат няколко, колкото да те забавляват истински...

Остани си със здраве, и не се учудвай утре, когато имаш реален проблем и някой ти се подиграва или присмива. Той ще е някой от твоите ученици, които са си научили урока добре !!!

Коментар

Колеги, моля, дръжте се като големи хора и не образувайте поредния скандал. В случай, че решите да продължите с размяната на комплименти, бъдете сигурни, че ще ги изтрия.

Коментар

...
              Всякаква по-нататъшна комуникация с теб ще е чиста загуба на време!
              Относно епитетите и квалификациите с които са пълни постовете ти - постарай се да се въздържаш!
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

@Kalinkata:

В няколко твои съобщения сам си си отговорил на въпроса.
                Първо: Защо те засичат - защото в кола на аварийни виждат поредния опит за тарикатлък(за жалост 90% от "изнервените" от задръствания шофьори, преди да влязат в насрещното, например на Симеоновско шосе при Семинарията, на Драган Цанков при телевизионната кула и на влизане в София откъм Божурище, винаги пускат аварийни, щот...нали...той тоя светофар убаво е там, ама аз мач имам да гледам, например).
                Второ: Защото за съжаление пътищата ни са арена на себедоказване, някой дето са го мачкали цял ден, цял месец или последните 15г. нЕма да допусне нЕкой да му се праи на тарикат.
                И така...причините са безброй....
                И да...скъпата кола ти решава голяма част от проблемите с предимство.
                Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
                  @Kalinkata:

В няколко твои съобщения сам си си отговорил на въпроса.
                  Първо: Защо те засичат - защото в кола на аварийни виждат поредния опит за тарикатлък(за жалост 90% от "изнервените" от задръствания шофьори, преди да влязат в насрещното, например на Симеоновско шосе при Семинарията, на Драган Цанков при телевизионната кула и на влизане в София откъм Божурище, винаги пускат аварийни, щот...нали...той тоя светофар убаво е там, ама аз мач имам да гледам, например).
                  Второ: Защото за съжаление пътищата ни са арена на себедоказване, някой дето са го мачкали цял ден, цял месец или последните 15г. нЕма да допусне нЕкой да му се праи на тарикат.
                  И така...причините са безброй....
                  И да...скъпата кола ти решава голяма част от проблемите с предимство.
                  Аз до голяма степен преосмислих ситуацията и стигнах до почти същите изводи.

Явно движението се е променило значително. Явно хората са станали доста по-озлобени и на това се дължи поведението им. Този факт обаче не променя моето поведение зад волана. Винаги пускам хора. Било на пешеходна пътека, било от път без предимство.

Какво да се прави. такава е ситуацията. Ще трябва да се взимат мерки.

Коментар

Да не ти казвам преди четири години какви псувни ядох от един пенсионер комуто отстъпих път на пешеходна пътека

Завивах от Ботев надясно по Сливница, на идване от гарата. Аз на зелено, той на зелено. Спирам да мине - спира и той. Чакам аз - той почва да се изнервя. Та накрая отнесох порция справедлив гняв

Защо не съм минавал, да минел после той на спокойствие да му е мирна главата. Какви сме били такива ние със скъпите коли (15 годишен ровър 214) та сме се гаврели с пешеходците. Останалото го спестявам.
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Аз и по-голям кошмар изживях Спирам с бус след гърбица на пешеходна пътека да мине мъж на средна възраст, той тръгва пред мен и в тоя момент едно говедо префуча покрай буса, понеже не видя човека на пътеката. Аз изтръпнах, пешеходецът си изля яда върху мен ...и май беше прав донякъде...Сега задължително гледам огледалото, когато пускам някой да пресече, ако съм с буса или джипа.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                        Да не ти казвам преди четири години какви псувни ядох от един пенсионер комуто отстъпих път на пешеходна пътека

Завивах от Ботев надясно по Сливница, на идване от гарата. Аз на зелено, той на зелено. Спирам да мине - спира и той. Чакам аз - той почва да се изнервя. Та накрая отнесох порция справедлив гняв

Защо не съм минавал, да минел после той на спокойствие да му е мирна главата. Какви сме били такива ние със скъпите коли (15 годишен ровър 214) та сме се гаврели с пешеходците. Останалото го спестявам.
                        Хи хи хи... Това го забелязвам след всяка кампания по телевизиите от сорта - Пешеходна пътека, пешеходци и прочие....

Преди години им се връзвах и обяснявах закони, кое, как... Сега се забавлявам истински. Всяка сутрин минавам в локалното на хотел "Плиска". Мога да напиша труд на тема: "Пешеходците и тяхната погрешна представа за съсредоточеността на шофьорите" или "Защо дори и малък на вид автомобил, може да ти причини неописуемо количество болка" а защо не: "Шофьора си изпуснал цигарата и разбрал, че има "нещо отдолу" 3 колиметра след инцидента"

Та погрешното е да се очаква, че шофьора ще те види. Особенно ако ходиш бавно и наперено, напречно на платното за движение, далече от пешеходната пътека и гледаш нагло по посока на приближаващия автомобил.

Друга смешна част са хората, които гледат в обратна посока, тип: "като не виждам колата ме е страх по-малко"

Коментар

Аз след една случка на пешеходна пътека всеки път преди да спра гледам колко и къде има коли зад мен.

На бул. Константин Величков, до Двореца на децата, има една голяааама пешеходна пътека....жена с детска количка...намалявам..тя минава пред моята кола и отляво на мен през трамвайната линия един профуча на сантиметри от нея(щот аз кво спирам по средата на пъто).

Та сега като спирам, ако имам възможност махам през прозореца на такива бързаци, да не отнесат някой пешеходец, който съм имал неблагоразумието да пусна.
                          Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
                            Аз след една случка на пешеходна пътека всеки път преди да спра гледам колко и къде има коли зад мен.

На бул. Константин Величков, до Двореца на децата, има една голяааама пешеходна пътека....жена с детска количка...намалявам..тя минава пред моята кола и отляво на мен през трамвайната линия един профуча на сантиметри от нея(щот аз кво спирам по средата на пъто).

Та сега като спирам, ако имам възможност махам през прозореца на такива бързаци, да не отнесат някой пешеходец, който съм имал неблагоразумието да пусна.
                            Колегата Заарин предлагаше, да се запречва пътното платно при пускане на пешеходци, е, там където е възможно разбира се, но е доста полезно. Леко запречване на останалото място за минаване, за да се парират прелитащите...

Коментар

Колегата Заарин предлагаше, да се запречва пътното платно при пускане на пешеходци, е, там където е възможно разбира се, но е доста полезно. Леко запречване на останалото място за минаване, за да се парират прелитащите...
                              Колега, добре ли си?

Коментар

Абсолютно добре е. И аз съм запречвал пътя, когато видя, че някой смелчага тръгва да минава покрай мене и даже не се замисля що аджеба аз съм спрял. Пешеходците пък от своя страна си мислят, че са в безопастност щом съм спрял...
                                Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X