Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Витарата на Соти
Свий
X
-
До: Витарата на Соти
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеТи ли го спретнА?LZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнениеЧестита Витара Соти. Със здраве да си я караш и дълго да те радва.
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеНе, но ме кефи0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнениеKия на редукторни мостове, що е то?
Витара.
Луноходите са единствени и неповторими, Киа-та не е
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеАбе Соти тая Витара как ги върти тия гуми, че големи ми се виждат.RB Patrol Team
Коментар
-
Кaрал съм сума ти пъти от Збориград нагоре и тея пътеки са направени от Врачанските ендуристи специално на това спускане в случая качване доста мотори и Атв-та са се търкаляли не съм подстрекател но на Голфо ще требва да му туриш перка от хеликоптер за да го качиш независимо колко си го вдигнал, тунинговал, или пък вятъра между ушите ти да е неконтрулруем, чел и съм гледал някои твои изяви и знам че те хапе кълвача ама в случая малко се поизхвърли виж ако смениш машинката е друга ракия.
п.п.Ако ли пък го качиш има доста интересни моторджийски пътеки в района ще те поразведеме. Софрата от мене.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Аз не съм подстрекател, ама ако съм на Соти това горното ще е последното дето ми казват, преди да тръгна
Предлагам да спретнем голям панаир там, па кой минАл-минАл, кой се обърнАл-обърнАл, аз ще снимам и ще викам за "наще"...Егати, само спорове тука, а да идем, та да го решим най-после....
П.П. Драго белослатински да носи от оная, той си знае от кояLZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеАз не съм подстрекател, ама ако съм на Соти това горното ще е последното дето ми казват, преди да тръгна
Предлагам да спретнем голям панаир там, па кой минАл-минАл, кой се обърнАл-обърнАл, аз ще снимам и ще викам за "наще"...Егати, само спорове тука, а да идем, та да го решим най-после....
П.П. Драго белослатински да носи от оная, той си знае от кояГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
До: Хард разходка в посока Враца на дата 25.01.09г.
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеКолега,нямаш проблем.Щом искаш да го видиш...като имам път към Враца,ще звънна на Дини и ще дойда там някъде...да видиш...PHP Код:А Витарата от аватара ми я мАни...тя е за пред кафето само...:lol:
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар