Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спамер # 1 или на всяка манджа мерудия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
    Да те урЕдя ли?Колко даваш?
    Ти па. Аз да не се кандидатирам за Народен Представител. Повече от 3-ка кебапчета с гарнитура и една наливна бира, няма как да стане

П.П. Изравних резултата

Който е отговорил с #2, те сега са 2-ма, да каже кой е по-по-най, инак не се брои за глас
    Последно редактирано от cveti; 28-01-09, 21:03.

Коментар

До: Спамер # 1 или на всяка манджа мерудия.

Абе трябваше да оставиш само бутона "Насов"

Коментар

Да, ама то и най-уминя се малко тъп, нали знаеш

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
          Абе трябваше да оставиш само бутона "Насов"
          Не ства. Трябва да има избор. Можеше два бутона Насов и един В.Перов
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Добре де, само бутони "Насов"

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
              Не ства. Трябва да има избор. Можеше два бутона Насов и един В.Перов
              Браво! Трябваше да те номинирам. Ама ти си за бан направо с тва мнение, та по-добре, че не те, обречен си бях

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                Браво! Трябваше да те номинирам. Ама ти си за бан направо с тва мнение, та по-добре, че не те, обречен си бях
                Гласувах за друг. Е как не, като не мога да гласувам за себе си . Така сме хората с разнообразни интереси. Може и да ни пожалят и да не ни баннат

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                  Гласувах за друг. Е как не, като не мога да гласувам за себе си . Така сме хората с разнообразни интереси. Може и да ни пожалят и да не ни баннат

Как да не можеш, отговор #2 и пишеш в темата, че си гласувал за себе си.

Тя анкетата е открита, каквото и да означава това

Коментар

Леле, заключиха ми любимата тема за змиите, таралежите, костенурките и други горски гадинки. Смях се със сълзи......ще ми липсва и шт-то на колегата. Насов, човече, сега къде ще си спамим... Ще взема да си пусна една темичка СПАМ.......може ли, а?

Коментар

Може да пуснеш темичка искаме си змиите, преместете ги в раздел Спам да си спамим
                      И стига ми спамил темата/анкетата/

Коментар

Да бе, искаме си животните! Много весела темичка си беше!
                        Насов, сори за спама в анкетата, ама имаш нужда от конкуренция!!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

Може да пуснеш темичка искаме си змиите, преместете ги в раздел Спам да си спамим
                          И стига ми спамил темата/анкетата/
                          Преместиха я. Сега остава и да я отключат. Между другото колегата явно много го е страх от змии. Преместил е въпросите в темата за противоотрова, ама ако почнем, ще я оспамим и нея. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...250#post610250
                          Предлагам тема "Спама като начин на живот, що е то спам и има ли почва у нас "
                          ПП. Определено ШТеше да ми липсва темичката.

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                            Да бе, искаме си животните! Много весела темичка си беше!
                            Насов, сори за спама в анкетата, ама имаш нужда от конкуренция!!
                            Да види и той,какво причинява на другите
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Хак да мие /ужас, това звучи злокобно, двусмислно, та ще уточня, ползвам този "лаф", но в смисъл нямащ нищо общо с интернет/
                              Значи не се притеснявай, този раздел има нужда от тема "Спамът като начин на живот, що е то спам и има ли почва у нас ".
                              С пълен член нали, щотот сякаш върши и действието тоя спам

Коментар

Хак да мие /ужас, това звучи злокобно, двусмислно, та ще уточня, ползвам този "лаф", но в смисъл нямащ нищо общо с интернет/
                                Значи не се притеснявай, този раздел има нужда от тема "Спамът като начин на живот, що е то спам и има ли почва у нас ".
                                С пълен член нали, щотот сякаш върши и действието тоя спам
                                Дали върши нещо или не преценяват модераторите. Между другото темата за таралежите я отключиха вече, за което много благодаря .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X