Обява

Свий
Няма добавени обяви.

коментари към темата за разходка в посока Враца - 25.01.09г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хард разходка в посока Враца на дата 25.01.09г.

Първоначално публикуван от gere Преглед на мнение
    Колега, не те познавам и не знам за другите, ама на мен сериозно ми омръзна във всяка тема да пишеш едно и също и то по няколко пъти. Като си толкова голям пич що не му каза на Голди в очите какво имаш към него и да не ни занимаваш навсякъде с едно и също. Момчетата от Враца са карали с него и живот и здраве пак ще карат. Аз също съм карал и с тях и с него и с радост ще карам пак. Не знам колко хора ще останат след всичките оплаквания които изсипа тия дни из форума дето ще се радват да карат с тебе. Айде моля ти се намери друг начин и друго място да изразяваш чувствата си и ако нямаш какво да напишеш по темата да не се чувстваш задължен да пишеш.

По темата: Ако успея да се освободя задължително ще се включа! Не ме бройте за нощувка. Ще намеря къде да спя.
    Поздрави!
    Ти що мислиш че не съм му казал каквото искам на този там Голди.И аз тук в тази тема не сам писал неговото име.Ако искаш попитаи хората които бяха на онази разходка дали не съм му го казал.Аре вече да не му споменаваме името че ми става нещо гадно.

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
      че ми става нещо гадно.

не се ядосваи , не е нужно да си започваш деня по този начин , но по всичко личи че много си се ядосал

П,П, моля никои да не ми одговаря или коментира това мнение включително и ти пишете по темата си
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Здравейте всички!
        Според моите наблюдения, тук само се обяснявате като ученички . Кратко, точно и ясно ще е по-добре. За да изчетеш всички тези редове ще трябва да си вземеш отпуска и да си "закупиш" железни нерви
        Аз съм един от домакините и ще се радвам да се видим с всички, който не може да дойде, здраве да е - другия път!
        Поздрави!

П.П. RYSIA69 Браво, ставаш все по-добър! Колко време ти отнема да напишеш всичко това???
        Последно редактирано от Злой; 20-01-09, 22:24.

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
          Колега евалата на вас,но тук при нас с някои хора е различно.Просто седи гледа и дава ъкъл,но тои е от елита бил състезател по оффроад и те там не помагали,аз поне не съм видял такова нещо.Но има и много свестни хора тук.
          Колега нека не прозвучи като да се хваля, но и аз се състезавах в националниа шампионат, но това не ми пречи да помагам на тези с които съм излезнал в гората, защото човек до човек опира и се не знае дали после този дето сам го гледал няма да не забележи, че съм потънал някаде и да ме замине. Не е нужно да си приятел с всеки от групата, но докато си извън пътя сме ЗАЕДНО, без значение дали се харесваме! Извинявам се ако съм засегнал някои, все пак така мисля аз.
          Последно редактирано от Злой; 20-01-09, 22:25.
          СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

0878209603 0885665118 Качето русия

Коментар

До: коментари към темата за разходка в посока Враца - 25.01.09г.

Първоначално публикуван от RYSIA69 Преглед на мнение
            Забравих да кажа,че по пътя има доста странични наклончета в близост до дебели дравчета които трябва да пазим защото все пак те са там преди нас и трябва да си останат кадето им е мястото.С нас взимаме всичко друго но не и РЕЗАЧКИ !!!В зазходки \Разходка около Враца)има снимки от самото място.
            "Браво" за такова мислене
            Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

Ама Вие непознавате ли RYSIA69?
              Който не го познава е загубил МНОГО . Той разбира и поправя всичко... Нещо като Цар на Царете и Бог на Боговете

Ей, RYSIA69 забравих да те питам... Нали ще ни направиш джипката (новата) Нали пък дойдохме в твоят отбор на Витарките. Не си лош човек, само заради мен ще го направиш, знам аз...

П.П. Е няма ли да идва тази прословута неделя, че нямам търпение да се подрусаме малко хи хи хи.
              Последно редактирано от cveti; 23-01-09, 12:42.
              [SIZE=3][COLOR=darkred][I][B]Потупването по гърба е само на няколко сантиметра от ритника в задника![/B][/I][/COLOR][/SIZE]
              [url]http://bechi2.mondozoo.com[/url]

Коментар

Каквалие таз новата,тъкмо се бях (престрашил),да доида и сега пак изненади?
                Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнение
                  Каквалие таз новата...

Новата е Витарка - голям друсач, но сигурно, защото още не съм и свикнал
                  Взех я, защото се намират малко повече части за тия "навеси"

А ти, ако все пак се освоботиш от ангажименти, ела.
                  Поздрави на всички!
                  [SIZE=3][COLOR=darkred][I][B]Потупването по гърба е само на няколко сантиметра от ритника в задника![/B][/I][/COLOR][/SIZE]

Коментар

Новата е Витарка - голям друсач,
                    Взех я, защото се намират малко повече части за тия "навеси"

А ти, ако все пак се освоботиш от ангажименти, ела.
                    Поздрави на всички!
                    Да нете бият "Витараджиите"за тези думи,или черпиш?ОК там съм-но в неделя.
                    Последно редактирано от cveti; 24-01-09, 18:04.
                    Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Да нете бият "Витараджиите"за тези думи,или черпиш?ОК там съм-но в неделя.[/quote]

Е нали сме хора, ще се разберем и с едно черпене....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X