Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ползата от финансовата криза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ползата от финансовата криза

Преди два дни пътувах по Южното Черноморие....болка и гняв,какво да изпита човек като види стройната редица от нови хотели,всеки един по-кичозен от предходния.Но....няма действащи строежи,всичко е замразено.Замислих се,може ли това да е знак,че няма да има повече изкопи?Абсолютно самоубийство да вложиш сега в терен на морето.Дори чуждите инвеститори се отказват....
    Да вярвам ли,че бизнес интересите са замрели?Може би има надежда,поне за Южното Черноморие.Царево,Ахтопол,Синеморец....та до Резово,спокойствие.
    Велека все така мързелива и чаровна.....
    Дюни...имах чувството,че ще видя снимачния екип на "Оркестър без име".
    Да има надежда

До: Ползата от финансовата криза

Стискам палци и Иракли и Кара дере и Дуранкулак да оцелеят!
    Ще видим.
    Надявам се сега кризата да ги спре,а в близко бъдъще беззаконието да приключи.Но за това ще е необходима и нашата нетърпимост към него.

Коментар

То в най-апетитните райони на София се спират строежи пък какво остава за курортите!

Коментар

Преди дни даваха по телевизията,как разорават къмпинг "Оазис",където съм прекарал много хубави летни дни,унищожавайки килограми попчета, миди и рапани,миналат година беше останало само едно южно парче,за тази не ми се мисли. Така, че никаква криза няма да ги спре("предприемачите",де)...те тези пари,така или инъче на са ги работили.

Коментар

Във Варна с усилени темпове продължават строежите на МОЛове. Преди време така безразборно се строяха бензиностанции.....Парите все някъде търябва да се изперат, не мислите ли ?
          ПП. Пред нашия блок още няма МОЛ, ако някой проявява интерес.......
          ППП. Ако някой има ужасно много излишни пари, мога да посоча номер на банкова сметка.......няма да са ми излишни

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
            То в най-апетитните райони на София се спират строежи пък какво остава за курортите!
            Абе не е съвсем така.
            Мой приятел живе в полусъборена къща до Орлов мост.Принуди се да даде мястото за строеж защото сам не може да направи нищо.Строежа ще започне през март,къщата още не е разрушена, а всички апартаменти вече са разпродадени!....

Коментар

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
              Абе не е съвсем така.
              Мой приятел живе в полусъборена къща до Орлов мост.Принуди се да даде мястото за строеж защото сам не може да направи нищо.Строежа ще започне през март,къщата още не е разрушена, а всички апартаменти вече са разпродадени!....
              Аз не казвам, че всички строежи са спряни.
              Говоря най-вече за обекти на чуждестранни инвеститори.

Коментар

Първоначално публикуван от 2 v 1 Преглед на мнение
                Преди два дни пътувах по Южното Черноморие....болка и гняв,какво да изпита човек като види стройната редица от нови хотели,всеки един по-кичозен от предходния.Но....няма действащи строежи,всичко е замразено.Замислих се,може ли това да е знак,че няма да има повече изкопи?Абсолютно самоубийство да вложиш сега в терен на морето.Дори чуждите инвеститори се отказват....
                Да вярвам ли,че бизнес интересите са замрели?Може би има надежда,поне за Южното Черноморие.Царево,Ахтопол,Синеморец....та до Резово,спокойствие.
                Велека все така мързелива и чаровна.....
                Дюни...имах чувството,че ще видя снимачния екип на "Оркестър без име".
                Да има надежда
                аз ще се опитам да одговоря на заглавието от темата

мисля че финасовата криза е нов старт на дребния и среден бизнес и полезно унищожаване на корпорации и едри сдружения , помислете колко ниши се освобождоват от огромните фирми , сега е времето всеки които е имал някакви идеи да ги осъществи , или просто да направи някъква покупка , от тази тема ако се развие рационално човек може да научи доста неща дето няма каде да ги прочете , дано да съм ви накарал да се замислите нека от нещастието да извлечем полза
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                  Във Варна с усилени темпове продължават строежите на МОЛове.
                  В пресата има информация за замразени строежи и проекти на такъв тип обекти във Варна.

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
                  Абе не е съвсем така.
                  Цената на един имот се опредля от три компонента.

На първо място - местоположението на имота.

На второ място - местоположението на имота.

На трето място - местоположението на имота.

Сега си сам си отговори на въпроса "Защо всички апаратменти са разпродадени?".
                  Последно редактирано от cveti; 23-01-09, 11:38.

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                    аз ще се опитам да одговоря на заглавието от темата

мисля че финасовата криза е нов старт на дребния и среден бизнес и полезно унищожаване на корпорации и едри сдружения , помислете колко ниши се освобождоват от огромните фирми , сега е времето всеки които е имал някакви идеи да ги осъществи , или просто да направи някъква покупка , от тази тема ако се развие рационално човек може да научи доста неща дето няма каде да ги прочете , дано да съм ви накарал да се замислите нека от нещастието да извлечем полза
                    Прав си. Но за белите държави. У нас логика няма . Заради пълния монопол на "бившите" Дейци на БКП. Те добре са си научили урока на дядо Маркс- от монопол по-сладко няма! Къде видя че можеш да изместиш корпорация от пазара у нас с едни голи мъде (като ЕТ де)?!
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

За малките фирми обслужващи големите строителни се сещате, че вече положението е зле, а те са много .... покрай строителството беше заета голяма част от населението в курорти, около курорти, а и мисля от цялата държава, скоро ще се отприщи голяма безработица....

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                        Прав си. Но за белите държави. У нас логика няма . Заради пълния монопол на "бившите" Дейци на БКП. Те добре са си научили урока на дядо Маркс- от монопол по-сладко няма! Къде видя че можеш да изместиш корпорация от пазара у нас с едни голи мъде (като ЕТ де)?!
                        Ти ме отчая.Тъкмо съм спестил 2000лв. и мислех да закупя някоя и друга корпорацийка.
                        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                        -----------------------------------------------
                        Питието определя съзнанието....
                        -----------------------------------------------
                        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                          Ти ме отчая.Тъкмо съм спестил 2000лв. и мислех да закупя някоя и друга корпорацийка.
                          Задръж, до април, май.
                          Тогава ще се появи възможност за купуване на корпорации, срещу подобни цени .
                          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                            Задръж, до април, май.
                            Тогава ще се появи възможност за купуване на корпорации, срещу подобни цени .
                            Аз до сега по въпросите с гадаенето се свързвах с моята приятелка Светлина . Най-добрата в България . Вече в твое лице обаче тя има страхотна конкуренция ! Ше те ползвам за консултант , щот съм си набелязал 2-3 корпорацийки ( да ги глътна де ). Пък и съм заделил кат Траялчето 2-3 хилки за черни дни
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X