Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Използване на Гармин като FM Трансмитер за автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Използване на Гармин като FM Трансмитер за автомобил

Понеже досега използвах в колата стандартен FMТрансмитер, включен в гнездото на запалката, след закупуването на Гармин гнездото вече е заето от новата придобивка. Взех си модел, за който на сайта пише, че може да се използва и като трансмитер, но в упътването на български, което е ужасяващо кратичко, не пише как. Не знам чужди езици, а и нямам намерение да уча засега. Та въпросът ми е : Колеги, ако някой е ползвал GPS като FMT , ако може да ми обясни как става, благодаря.
    Ако ли не, май ще трябва да слагам второ гнездо за запалка.....
    ПП. Пускам темата тук, защото не знам дали няма друга такава, а и да не дразня модераторите.....ако пречи, моля изтрийте я.
    Последно редактирано от bodo; 19-01-09, 17:49.

До: Използване на Гармин като FM Трансмитер за автомобил

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
    Понеже досега използвах в колата стандартен FMТрансмитер, включен в гнездото на запалката, след закупуването на Гармин гнездото вече е заето от новата придобивка. Взех си модел, за който на сайта пише, че може да се използва и като трансмитер, но в упътването на български, което е ужасяващо кратичко, не пише как. Не знам чужди езици, а и нямам намерение да уча засега. Та въпросът ми е : Колеги, ако някой е ползвал GPS като FMT , ако може да ми обясни как става, благодаря.
    Ако ли не, май ще трябва да слагам второ гнездо за запалка.....
    Какъв е този модел?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
      Какъв е този модел?
      Нуви 765Т днес го купих

Коментар

Най-добре се свържи с официалния вносител Геотрейд. Много е ново за мен.

Коментар

Възможно ли е аз да не съм разбрал, или да съм се заблудил с функциите . На кутията няма надпис No Indians , а признавам, че нищо не разбирам от тия машинки, от четене във форума се зарибих да си купя
          Но пък иначе играчката е супер !!!!

Коментар

добре де, ти откъде го купи? защо нямаш инструкция на български?

ето ти пълно ръководство на български, вътре е описано как става номера с FM трансмитера а и всичко друго

ръководство

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
              добре де, ти откъде го купи? защо нямаш инструкция на български?

ето ти пълно ръководство на български, вътре е описано как става номера с FM трансмитера а и всичко друго

ръководство
              Техномаркет Варна, цената беше най-добра, ползвам и отстъпка.
              Има всякакви книжки, но не и на български.
              Много благодаря, колега.....много !

Коментар

лятото ще черпиш една порция цаца

сейфай си ръководството на диска, да ти е под ръка и когато не си в нета

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                  лятото ще черпиш една порция цаца

сейфай си ръководството на диска, да ти е под ръка и когато не си в нета
                  Цацата задължително......с бира. Разбрах.....сейфано на три места, включително и на картата памет за Гармина. Още веднъж БЛАГОДАРЯ.
                  Исках просто нова играчка......по евтино излиза от нова кукла

Коментар

Eх , колега , колега , като не ти отговорят в 23.30 на поста и като не работи магазина в неделя - и хоп у техномаркета. Нищо , здраве да е.

Коментар

Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнение
                      Eх , колега , колега , като не ти отговорят в 23.30 на поста и като не работи магазина в неделя - и хоп у техномаркета. Нищо , здраве да е.
                      Не е точно така......съжалявам все пак. Живея в кварталите. Хипермаркетите са ми най-близо. Цената беше 806лв....и 5% отстъпка от MTEL Club... Пък и "леко" ме овикаха тук, а исках нова играчка веднага...
                      Иначе за Техномаркет......и аз си затворих бизнеса заради тях, мразя ги. Но по силният побеждава винаги.

Благодарение на колегата IvanIvanovi, който ми изпрати ценно упътване на български, играчката заработи напълно функционално, така, че при желание може да заключите темата, или да я изтриете.

Аз да продължа да си спамя темичката......
                      Днес направих регистрация на картата на посочения адрес, дано съм се справил. Поне беше лесно. Не толкова лесно обаче протече регистрирането на играчката на сайта на Гармин , след поне 8 изключвания и включвания към домашния компютър най сетне се засече някак си серийния номер и протекоха някакви ъпдейти
                      Абсолютно безуспешни обаче бяха опитите ми да инсталирам разни програмки на компютъра от типа на MapSource, BGTopoMap, POI Loader теглих, качвах - никакъв резултат. Излиза ми прозорец със сив фон с координатна система......и толкова. Или аз не съм в час (вероятно), или това е най-бъгавия софтуер, та, ако някой е в час да помага......ако иска де
                      Последно редактирано от cveti; 28-01-09, 19:58.

Коментар

Taka,

Включваш устройството
                        Като се зареди натискаш върху високоговорителчето
                        там има една отметка ФМ трасмитер
                        Кликваш я
                        отваря ти се един плъзгач с индикация + - и честотата на която излъчва
                        ако искаш си нагласяваш твоя си честота като преди това проверяваш дали не е заета от някое радио
                        Пускаш си радиото като го настройваш ТОЧНО на тази честота която е изписана на гармина
                        чуваш женски глас който ти казва некви работи от които разбираш че си на прав път.

Ако си пуснеш песен от медия плейара внимавай да не сие объркаш че това е радио.

Ако имаш проблеми пиши ми да ти дам телефона си да го правим заедно.

Лека нощ

Мамка му чак сега видях че си се оправил...

Последно редактирано от cveti; 28-01-09, 19:58.
                        Т5
                        Crossrunner

Коментар

Първоначално публикуван от Haji
                          Мамка му чак сега видях че си се оправил...

Няма проблем. Благодаря все пак. Хубави играчки са.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X