Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Десен волан TFT и камера assistant !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Десен волан TFT и камера assistant !

Кажете какви са вашите техники и чалъми за карана на десен волан в извънградски условия. Какви приспособления ( огледала, камери др) използвате.

Ето едно от решенията на проблема

До: Десен волан TFT и камера assistant !

Решението за мен - кола с лява дирекция
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

е това е ясно, но защо да не се кара с обратен волан като ти стъпва поне 2 x пъти по евтино

Коментар

Това е най-доброто според мен. Всичко, разположено извън автомобила при дъжд и сняг /кални пръски/ не би вършило работа. А огледало на мястото на камерата вътре в колата при валеж ще бъде в голяма степен зад непочиствания от чистачките участък от стъклото.
        Представи си, слънце срещу тебе, особено зимата - камерата ще спре да "вижда", а ако имаш огледало, "гледащо" напред - ще искаш да го завъртиш на друга страна!
        Аз предпочитам волана да е пред лявата седалка!
        Последно редактирано от nnikolow_n; 17-01-09, 14:29.

Коментар

Първоначално публикуван от Rav4Freak Преглед на мнение
          е това е ясно, но защо да не се кара с обратен волан като ти стъпва поне 2 x пъти по евтино
          По същата причина, поради която Бойнг не правят самолети, които стъпват два пъти по-евтино и след това да се чудят какви ТНТМ дяволии да измислят, за да могат въобще да летят...
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Видях при наш колега камера ,малка перфектно монтирана в корпуса на лявото огледало.Единствения недостатък е че ще трябва да се почиства от време на време.Тази система с вътрешния монтаж е по добра,само че трябва да се монтира малка камера,като оназо ,която видях на огледалото,защото с тази по-голямата ще има проблем с "грозните "крадци и наркомани.
            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

а малка камера няма ли да замазва като се кара с по голяма скорост по магистралата

Коментар

На мен ми е интеренсо друго.Това,че кола с десен волан идва малко по-евтино (чак 2 пъти не е) е вярно,но като сложиш инвестицията за такава преработка,неудобството и евентуално разбиване на колата от апаши (за да проверят къде криеш камерата и екранчето)....заслужава ли си пред това да вземеш направо с ляв волан?
                Renault Scenic RX4 2.0 16V 140hp

Коментар

Мда, все още има необясними неща в природата....
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Rav4Freak Преглед на мнение
                    не е съм съгласен , а за неудобството просто е несъизмеримо , по въпроса доста е дискотирано , а другото е решение на самия човек, щом така е решил , нека
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                      не е съм съгласен , а за неудобството просто е несъизмеримо , по въпроса доста е дискотирано , а другото е решение на самия човек, щом така е решил , нека
                      Нека. Но това е опасно не само за него, но и за другите участници в движението. Колко трябва да се изнесе колата с десна дирекция, та да види водачът дали може да изпревари един ТИР (ако жена му не е в колата разбира се ) ? Това на двупосочен път с по една лента в посока?
                      не може да се забрани карането на такива коли, но пък трябва да се ограничи регистрирането им! Поне според мене.
                      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

За сетен път се убеждавам, че българинът е отчайващо изобретателен, щом става въпрос да се спестят някакви пари. По правилно ще е да се замислим как всъщност да изкараме повече пари, а не да насочим всичките си усилия в пестенето им.....
                        Иначе решението много ми хареса, даже се чудя защо малкия ми син се спука от смях като видя снимката

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X