Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как беше днес на ледената пързалка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как беше днес на ледената пързалка.

Споделете как се държаха днес джипките.Аз имам проблем понеже къщата ми е на голям баир.По точно днес имах проблем със спускането по ледената пързалка която в Ямбол беше невероятно предизвикателство.Трудно беше пешеходците да се задържат на крака камо ли коли да се движат.И понеже Ямбол е дивия изток тук може да се нагледаш на изпълнения от класа на див селяндур се качил на автомобил естествено имаше страшно много ПТП. КАТ полудя и забрани движението на автомобили но това не спря камикадзетата по пътя.Изобщо днес беше голяма трагедия по пътищата.
    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

До: Как беше днес на ледената пързалка.

Днес пътувах до Пловдив(от Бургас) и обърнах на Каменово преди Н. Загора, защто пътя беше блокиран и така или иначе си отложих ангажимента. Много тежки заледявания и пострадали в канавките.
    Имам ЦРВ ген. 1 и се държеше много добре , но при условие, че карах много внимателно - никакви проблеми при потегляне на лед - стъкло.

Коментар

Ето така:
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=49998
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Трудно е спирането а за потегляне нема ядове даже го пържих и с 90-100км екстра беше
        0885 297985,мтел-Радо
        0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X