Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Образователен курс за жени... и за мъже

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Образователен курс за жени... и за мъже

Трябва да призная, напълно съм съгласна!

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    Колежке,ако един мъж прави всички тия неща,то тогава жената ще го помисли за най-обикнвено човешко същество и ще изчезне нашия мъжествено-божествено-еротичен ореол. Т.е. ще бъдем принизени и няма да предизвикваме възхищение във Вашите очи..
    Life is short, break the rules, forgive quickly, love honestly, laugh easy, ride often, ride free and never regret anything that makes you smile!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Maria R1100GS Преглед на мнение

Трябва да призная, напълно съм съгласна!
      А не би трябвало да си съгласна, защото това ще те лиши от възможността да се възхишаваш на някого и да го боготвориш.Да му переш чорапите и да си повтаряш наум: О,колко си велик, скъпи Аполоне.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
        А не би трябвало да си съгласна, защото това ще те лиши от възможността да се възхишаваш на някого и да го боготвориш.Да му переш чорапите и да си повтаряш наум: О,колко си велик, скъпи Аполоне.

Исках да кажа съгласна съм с теб, че не хубаво да е толкова добър и ако е, ще загуби от чара си
        Life is short, break the rules, forgive quickly, love honestly, laugh easy, ride often, ride free and never regret anything that makes you smile!!!

Коментар

Ох, отдавна не бях се смяла така! Повече се смях само когато за първи път четох образователния курс за мъже, който Мария е постнала. Колегите тогава ме гледаха странно, защото не можах да спра да се кикотя. И как да не се заливам от смях, когато повечето "филми", описани в точките, ги бях "гледала". Ужас!!!
          Добре, че не всички мъже са такива идиоти, като описаните в конспекта!
          Иначе и двата "курса" са написани малко злонамерено.
          По-добре да четем "Мъжете са от Марс, а жените - от Венера".

(А това ме срути: Дупките по чорапите, боксерките и фланелките са резултат от протриване, а не от личностна деградация. Преди много години се принудих да нарежа с ножица един стар, любим, прокъсан анцунг, за да не го облича повече тогавашният мъж в живота ми.)

П.П. Ииии, мъже, само ще се издигнете в очите ни, ако правите нещо несвойствено от време на време - да ни сготвите или да минете с прахосмукачката вместо нас, ако не сме в кондиция. Даже е много секси! Това ще го видите след като свършите работата....
          НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
          Omnia vincit amor !

Коментар

Един много известен певец /лека му пръст/ имаше такъв клип с прахосмукачка. Беше велик певец,но с друга резба.На него ли трябва да приличаме..
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            0887770735

Коментар

И двата образователни курса са много свежи. И аз се смях яко. Истината е малко по-различна, разбира се. Това, което от доста време наблюдавам е, че почти няма мъж, който да не помага по един или друг начин в домакинската работа, особено когато и жената работи и е доста ангажирана, или пък имат малко дете. Не малко млади жени, обаче, доста сериозно абдикират от своите домакински задължения. Не знам на къде отива света. Ама нещо не е както трябва, май. Друго си е рицарят да го няма по 25 дена всеки месец, да се прибира окичен с плячка, диаманти и рози за дамата на сърцето му, да не чисти и готви, а само да поднася цветя, да пее песни под прозореца и да се разтъпква с коня пред възхитения й взор. Това е много секси. Ама няма. Ех, живот са си живеели! А сега - проза. Връща се от работа с покупките, реже си салатата, тупа килими, изхвърля боклук - ужас нЕкакъв!

Коментар

Рицари... на коне, пране, прахосмукачки, секси... А котлоните еднакви, кой електрически, кой газов... съвсем се обърках...
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Giorgio, и на джипки става в краен случай, като няма коне. И на мотори - също. Важното е мъжът да е рицар в душата си, а жената - дама в сърцето си. И хм...малко плячка няма да е излишна. Може и да не са непременно диаманти.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                    съвсем се обърках...

ееееее,,, как ме е жал за теб , гледаи как те объркват тия с тая тема
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Преди години, съпругът ми простира навън прането, а къщата е на оживена улица, вижда се отвсякъде. Лято е, прозорците отворени, по едно време чувам един познат: "Насе бе, леле, какво правиш бе?! Сега ще мине жената, ще те види, че простираш и после ще ми пили на главата да й помагам и аз! Я недей разваля дисциплината, бе!!!" А моят рицар отговаря - "Че простирай и ти бе, какво ти пречи! Една жена си имам, на нея ако не помогна, на кой?!". Да ви кажа, като го чух - мед ми капна на сърцето!
                      Така, че да се помага на половинката има смисъл - ако е разумна задължително ще оцени това
                      Иначе, както разказва колежката ми, разведена отдавна - едно време тичай на работа, децата малки, връщам се, започвам да ги оправям, да готвя, да чистя и куп още работи, да ги сложа да спят...Накрая изтощена докрай се сгромолясвам в леглото и още във въздуха готова да заспя... За какъв секс да се сетя, каква ти романтика?

П.П. Пенка обаче е права - все повече познати ми се оплакват, че гаджетата на синовете им (млади жени т.е.) идват редовно у тях, седят и чакат - те да им готвят, принасят, отнасят и т.н. Не се и сещат поне да попитат има ли нужда от помощ.
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

А някога какви жени имаше.
                        0887770735

Коментар

Ех какъв късмет имам аз нищо не ме кара да върша
                          Дори и да имам желание тя ме отсвирва - дай боже всеки му.
                          Е аз оценявам жеста и затова понякога в неделя сутрин правя закуска и кафе
                          Иначе мога да я пратя на курса за жени, профилактично
                          0(-)

Коментар

И образователен курс за мъже за да се научат да лъжат така изкусно жените си

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
                              И образователен курс за мъже за да се научат да лъжат така изкусно жените си
                              Маги, Маги, щом те кефи да те лъжат....тогава нека те лъжат!
                              Ама че простотия!

П.П. Посмях се на шоуто, дано постът ти е бил шеговит, а не сериозен!
                              НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                              Omnia vincit amor !

Коментар

Разбира се че беше в кръга на шегата , как може дори да си помислиш обратното ....
                                Иначе за лъжите винаги може една жена да разбере кога мъжа и и изневерява защото мъжът не може да достигне такова съвършенство .....
                                п .п. и за да имам някакви отношения с някой аз ще съм сигурна че той също има нещо към мен ....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X